Horoscop Azi 16 Mai 2018 May16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Mai 2018

O zi cu evenimente neprevazute. E bine sa fim pe pozitii, cu garda sus, daca intervin schimbari majore si va trebui sa luam si o decizie – la cald!
Vibratia zilei este 7 si avem toate sansele sa ne urmarim, cu strictete, interesul.

BERBEC
Poate reluati o discutie pe margine unui contract ca sa obtineti tot ce-ati cerut la negociere si daca nu va puteti re-orienta spre altceva mai convenabil. Prietenele va cauta, va scot din casa, poate-au rezervat o masa undeva, in aer liber, sau pentru diseara, intr-un club.
TAUR
O sa puteti rezolva mai multe lucruri decat va asteptati, in perioada asta si o sa va ramana timp si pentru voi, sa va recapatati fortele, sa va reinventati. Poate v-apucati de o afacere in care v-ati pus sperante si inca de la inceput apar ceva probleme dar aveti tot ce va trebuie ca sa va descurcati.
GEMENI
Pare sa fie mai mult de lucru la serviciu, si pe-acasa sunt multe de facut si-o sa dati zor sa accelerati ritmul sa va descurcati cu toate obligatiile. Poate vi se adauga ceva la salariu, sau banii or sa vina dintr-o colaborare, poate sa apara si o sursa neasteptata de bani, un castig nesperat.
RAC
E bine sa fiti mai rezonabili cu munca in exces ca pot aparea probleme de sanatate si poate consultati un doctor, va si, in general, ar fi cazul sa va odihniti mai mult. O sa va faceti remarcati prin ceva care va defineste, e amprenta personala si o sa primiti o recompensa, fie ea si morala.

LEU
O sa va bucurati de mai mare trecere la sefi, si o sa puteti cere si voi diverse facilitati, sa va mutati in alt birou, sa plecati intr-un week-end prelungit, poate. Din banii stransi v-ati putea cumpara diverse lucruri pentru casa ori s-o renovati, sa zugraviti chiar voi, ca sa faceti o economie, eventual.
FECIOARA
Un castig financiar, poate fi si o definitivare a unui contract, veti lua bani de pe urma unei colaborari poate si se va umple contul, sau macar o sa aveti de unde sa luati banii. O invitatie in oras, poate fi una romantica si o sa aflati ce se asteapta de la voi, ce greseli sa nu mai faceti.
BALANTA
Se poate sa va asociati cu niste oameni, sa lucrati la ceva care sa v-aduca succes, sa va asiguratibanii cu care sa va platiti ratele, sa va duceti in concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care sa va acapareze atentia si sa intrati intr-o relatie sentimentala.
SCORPION
V-ati putea trezi cu niste bani si sa aveti de cheltuiala, sa le luati celor mici ce le-oti fi promis, sa-u sa-i trimiteti intr-o excursie in week-end, sau intr-o tabara de vara. Inca mai aveti de lucrat la capitolul – comunicare – si cu rudele si cu cei de la serviciu, spuneti ce-aveti de spus si ascultati-i si pe ei.

SAGETATOR
Se poate s-aveti si de lucru cu persoanele cu care-o sa va intalniti, dar poate iesiti la o terasa, in plimbare, intr-un parc, e rost de relazare. Vestea pe care-o asteptati de la fiinta iubita o sa soseasca si o sa stiti ce program o s-aveti in week-end, daca va invita pe undeva.
CAPRICORN
vi se propune o forma de colaborare care s-ar putea sa va convina, dar nu in totalitate, si-atuncio sa va spuneti punctul de vedere si daca ceilalti sunt deschisi o sa fiti de acord. O sa cultivati un hobby ca sa va mai scuturati de stres, sa puneti in valoare si o alta latura a personalitatii voastre.
VARSATOR
Dati startul unei noi afaceri, v-a iesit in sfarsit, pasienta si o sa fiti in mare forma de competitie, si lucrurile se vor desfasura in ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum, are prilejul sa-si manifeste sentimentele si o sa fie de apreciat – gestul.
PESTI
Se poate s-aveti multe drumuri de facut si sa dati zor sa va ocupati de toate obligatiile, pentru ca vreti sa va mai ramana timp si pentru voi, sa leneviti, daca asta aveti chef. Poate v-apucati de niste cursuri, poate va luati carnetde conducere, ma rog, printre altele si o sa fie o perioada frumoasa.