Horoscop Azi 16 Mai 2016 May16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Mai 2016

Horoscop 16 mai 2016. Astazi, Varsatorii isi rezolva o problema financiara, iar Berbecii sunt curtati de o cunostinta noua.O sa ne reglam si noi ritmul dupa cel al planetelor retrograde si o sa ne fie mai usor sa stim cand sa intervenim si cum sa obtinem un succes la slujba, la scoala sau sa ne mearga mai bine in viata personala.

Horoscop 2016 BERBEC – E cineva nou aparut in peisaj care va face curte, dar inca mai suspinati dupa cineva cu care v-ati putea reimpaca. Ati putea reinnoi un contract de munca, dar sa va gasiti si alt serviciu, de la care sa luati mai multi bani si depinde acum de voi daca vreti sa faceti pasul, sau nu – inca.
Horoscop 2016 TAUR – Din banii stransi, v-ati putea cumpara diverse lucruri pentru casa, ori nimeriti niste bilete de vacanta la un pret convenabil. Va asociati cu niste oameni tineri ca sa lucrati la un proiect care o sa v-aduca, pe langa bani, si respectul celor din bransa voastra.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va faceti remarcati prin ceva care va defineste, e amprenta personala si se poate sa castigati un premiu, o suma de bani. O s-aveti de dat un examen sau mai sunteti inca la niste cursuri, e o perioada foarte buna pentru activitati de ordin intelectual, sa -ncepeti o specializare.
Horoscop 2016 RAC – Se pare c-o sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa fiti in forma, o sa-i puteti ajuta si pe ai vostri, cumva. Intalnire in scop de afaceri, fixati, poate, noi reguli de functionare in cadrul grupului si aduceti vorba si despre banii pe care-i pretindeti ca salariu.

Horoscop 2016 LEU – Foarte posibil rendez vous si o sa dati cartile pe fata, s-aveti niste explicatii referitoare la unele absente nemotivate de la intalniri. O sa va bucurati de o mai mare trecere la sefi si ca atare le puteti cere diverse facilitati, sa va mutati in alt birou, alt departament, pe alta tura, schimbati programul.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa luati niste bani si sa puneti o suma deoparte ca sa aveti pentru concediu sau pentru o nunta, un botez in familie. Va pregatiti de o relansare, iesiti la rampa cu un nou proiect si pana la toamna or sa se vada si rezultatele, o sa intrati intr-o alta categorie valorica.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa primiti ceva in dar si sa gasiti si voi o forma de raspuns la un asemenea gest de mare generozitate. Se poate sa lucrati in plus, sa primiti si bani si sa va bucurati si de toata admiratia din partea colegilor, a superiorilor si a beneficiarilor, bineinteles.
Horoscop 2016 SCORPION – Relatia cu partenerul de cuplu va intra, probabil, intr-o noua etapa si comunicarea trebuie sa fie cursiva. Se poate definitiva un contract si sa va luati banii, pot fi si niste colaborari care sa va aduca bani in cont si o sa fie un oarecare confort financiar.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se pare c-o sa va eschivati de la niste reprosuri, ca sa nu creati animozitati in relatia de cuplu si asteptati sa treaca de la sine. Or sa mai fie cateva lucruri de pus la punct la serviciu si or s-apara si castigurile, poate veti urca intr-un clasament, pe scara ierarhica, o sa capatati un titlu.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Un eveniment festiv in familia voastra, se logodesc, se casatoresc, frati, surori, veri, sau o fi un botez la care o sa contribuie toata lumea cu cate ceva. O sa perfectati niste acte, reinnoiti buletin, pasaport, permise de tot felul, legitimatii ca sa puteti trece si granita daca plecati fie la lucru, fie in vacanta.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa va parvina un raspuns afirmativ de la o comisie de angajare si puteti gasi de lucru si in strainatate, la o adica. Se va rezolva incet dar sigur, o problema cu banca, va interesati de un credit, de o refinantare, poate deschideti un depozit si conteaza dobanda, sa fie avantajoasa.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa castigati un proces, sa vi se recunoasca niste drepturi si sa primiti despagubiri, sa luati ceva bani. Intalnire cu cineva de care depinde reusita unei afaceri si o sa vorbiti aceeasi limba, lucrurile vor merge in directia unei colaborari de care sa fiti multumiti.
Horoscop Azi 16 Mai 2016