Horoscop Azi 16 Iulie 2016 Jul16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Iulie 2016

Horoscop 16 iulie 2016. Sagetatorii au astazi parte de o revedere emotionanta, iar pentru berbeci se anunta un castig..Vibratia zilei este 7 si o sa putem atinge cu o vorba buna, un prag spiritual. Pesemne ca gandurile noastre pozitive or sa aduca si vestile-astea, de care-avem nevoie si vom avea si noi, cu siguranta, cate-un cuvant bun de spus cate cuiva.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa vreti sa va luati o revansa, sa va achitati de o datorie fata de niste prieteni si-i invitati la o masa in oras, sau la un picnic, la munte, la mare.
Horoscop 2016 TAUR – Se pare c-o sa va ocupati mai mult de casa, de aprovizionare, poate faceti si niste reparatii, dar o s-aveti timp si de niscaiva musafiri mai spre orele serii.

Horoscop 2016 GEMENI – Le-ati promis unor prieteni ca treceti macar o ora pela ei, la un suc, o cafea si o sa va-ntalniti si cu alti prieteni pe-acolo si poate organizati o excursie pentru maine.
Horoscop 2016 RAC – Ati putea chema pe niste prieteni la o inghititura de ceva delicios, pregatit chiar de voi si o sa petreceti cateva ore bune impreuna, sa va destindeti.

Horoscop 2016 LEU – O sa-i puteti spune tot ce-aveti pe inima fiintei iubite si o sa va eliberati de o apasare, ca sa se bazeze pe sinceritaterelatia voastra sentimentala
Horoscop 2016 FECIOARA – Va cauta cineva drag si asta va bucura, daca va mai da si o veste buna o sa fie grozav, jupiter e cu voi si se-ntampla ceva frumos la tot pasul.

Horoscop 2016 BALANTA – E rost de distractie, poate plecati cu grupul pe undeva, o fi nunta unor cunoscuti sau vreo aniversare si o sa aveti cateva zile pline, si-o sa va remontati, sufleteste.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa-i puteti implini o dorinta fiintei iubite si se poate sa va-ntoarca si ea gestul, sa va exprimati fiecare cum simtiti, dsentimentele, ca relatia sa fie mai trainica.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa primiti o invitatie oficiala la un eveniment monden si o sa largiti cercul de prieteni, o sa fie cineva, pe-acolo, care sa va faca si curte.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E un moment special in viata voastra, poate urmeaza sa va casatoriti sau o sa se nasca, poate, un copilascare-o sa fie bucuria familiei.

Horoscop 2016 VARSATOR – Faceti rost de bani de buzunar sa iesiti cu prietenii, c-o fi ziua cuiva de nastere sau e altceva de sarbatorit, si o s-aveti o libertate de miscare.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare ca veti lua parte la o festivitate, o nunta, un botez, cine stie ce alt eveniment in care o sa va implicati si voi sufleteste, c-o fi cineva apropiat.
Horoscop Azi 16 Iulie 2016