Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Iulie 2015

Horoscop zilnic 16 iulie 2015. Astazi, Racii primesc bani la care nu se asteptau, iar Pestii isi refac viata sentimentala
Horoscop 2015 BERBEC – Ati putea semna un contract si sa deveniti proprietari, sa vi se recunoasca niste studii, ca sa capatati alt statut, sa mai faceti un pas pe scara sociala. Cineva pe care nu l-ati mai intalnit demult revine si o data cu el o sa o sa simtiti si voi ca viata capata alt sens.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa primiti un accept, sa puteti incepe ceva nou care-asteapta de mult o rezolvare si sa va canalizati toate eforturile catre noile proiecte. O idee prinde contur si o sa puneti pe picioare o afacere, cu sustinere din partea unor sponsori.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa strangeti bani din mai multe surse ca de obicei si poate puneti ceva deoparte pentru vacanta, iar cu restul achitati darile, ca sa scapati de toate obligatiile. O sa aflati cat de mult va iubeste acea persoana care pentru voi inseamna totul si o sa va faceti planuri de vacanta, de viata in doi.
Horoscop 2015 RAC – Se pare ca va lasati curtati de un angajator sa lucrati pentru el, dar nu va e deloc usor sa o luati de la capat altundeva fie si pentru mai multi bani. Va pot intra niste bani, dar pot aparea si cheltuieli neprevazute care sa va cam subtieze contul – vedeti cum gestionati situatia.
Horoscop 2015 LEU – O sa revizuiti un contract, poate obtineti si o marire de salariu, bonusuri, un program mai lejer sa aveti timp si pentru familie, sa luati parte activa la tot ce se-ntampla pe-acolo. Poate ati gasit cumparator pentru masina sau locuinta pe care le-ati pus in vanzare si o sa definitivati situatia.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate aveti sansa sa urmati niste cursuri in strainatate sau sa lucrati, macar pentru o vreme, in alta tara sa capatati experienta, sa castigati si bani. O sa gasiti calea catre inima partenerului de cuplu si o sa dispara reprosuri, critici si restul nemultumirilor.

Horoscop 2015 BALANTA – E posibil sa intre o suma de bani in cont si sa v-ajunga atat pentru vacanta, cat si pentru cheltuielile casei, ale familiei. O sa va iasa-n cale cineva care sa va fascineze de-a dreptul si sa traiti o frumoasa poveste de dragoste.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa va luptati pentru un job, o functie de conducere si sa va re-pozitionati in schema ierarhica de la slujba, din cadrul breslei. O sa scoateti din banii de la secret, sa luati cuiva un cadou, sa-i faceti o surpriza placuta, sa vedeti ca se bucura.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Un castig, pot fi bani sau echivalentul in obiecte pentru o munca depusa candva, nu demult si o sa munciti si in continuare mai cu spor daca primiti recompensa. Vesti bune, o invitatie la film, la o plimbare, o sa faceti progrese, relatia de suflet se activeaza frumos.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Vi se face dreptate, vi se cer scuze pentru c-ati fost judecati gresit, ca v-a fost deformata imaginea si se poate sa primiti daune materiale. Vi se poate acorda o prima sau bonuri valorice care sa va rasplateasca munca depusa de-a lungul anului.
Horoscop 2015 VARSATOR – Incep sa se rezolve niste aspecte mai delicate, sa se diminueze niste pagube, sa v-apropiati cu pasi repezi de un tel final, sa castigati un premiu, o functie, niste bani. Se poate sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu cineva de care v-ati atasat sufleteste, de aproape un an si sa fie armonie in relatie.
Horoscop 2015 PESTI – O sa gasiti noi modalitati de a va deconecta, practicati un sport, va cultivati un talent, urmati cursuri de soferie, va luati un scuter, role, sau trotineta de ultima generatie. Se poate s-aveti o revelatie, sa va dati raspunsul cu privire la niste chestiuni sufletesti complicate si sa va refaceti viata sentimentala.