Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Decembrie 2015

Horoscop zilnic 16 decembrie 2015. Astazi, Capricornii recupereaza niste bani, iar Varsatorii primesc daruri
Horoscop zilnic, 16 decembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Or sa ne iasa, de la prima cheie, lucrurile, oricat de complicate ar fi si o sa ne debarasam de restante si de alte maruntisuri.

Horoscop 2015 BERBEC – O revedere cu cineva care vrea sa fiti impreuna, dar compatibilitatea nu pare sa fie suta la suta. Se poate sa va descoperiti o noua pasiune pentru studiu si sa treceti la fapte de anul viitor, faceti rost si de bani pana atunci, pentru taxele scolare.

Horoscop 2015 TAUR – E posibil sa mai primiti un rest de bani si sa aveti de buzunar sau ii puneti la secret, pentru sarbatori. Or sa se schimbe multe in bine in viata voastra personala, poate veti intalni omul ideal si veti forma un cuplu si o sa fiti fericiti – sfera sentimentala e nuantata frumos.
Horoscop 2015 GEMENI – Ati putea primi o veste buna, un cadou, va scoate cineva la masa in oras si poate fixati niste intrevederi si-n zilele de sarbatori. Va puteti gandi la un proiect nou, la o colaborare din ianuarie-ncolo si poate va fi un profil nou de care-o sa fiti incantati, dar va fi cu multa munca.
Horoscop 2015 RAC – O sa va-ntalniti cu cineva de care v-a fost dor si poate strangeti relatiile, va vedeti mai des, poate veti forma un cuplu. Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa va luati mare parte din lucrurile importante si obligatorii pentru Craciun, Anul Nou, sa fie toti ai vostri multumiti.
Horoscop 2015 LEU – Invitatie speciala la un eveniment festiv, se-mpart premii si o sa luati si voi o mentiune macar, daca nu un premiu din cele trei importante. O sa va consultati cu niste parteneri de afaceri in privinta unui proiect care-o sa v-aduca bani, prestigiu, usi deschise, de la inceputul anului viitor.

Horoscop 2015 FECIOARA – E posibil sa va luati cate ceva nou in locuinta, sa va puneti casa la punct, cu ornamente cu tot – sa fie o atmosfera de sarbatoare. Se pare c-o sa puneti umarul la treburile familiale, pentru un consult medical, un tratament sa fie toti ai vostri sanatosi, mai ales acum de sarbatori.
Horoscop 2015 BALANTA – Apar unele situatii neprevazute acasa si o sa dati zor sa puneti lucrurile in ordine, sa fie sub control situatia. Ati putea regla – din mers – o relatie parteneriala si sa luati din nou in discutie niste reguli, sa fiti ingaduitori unii cu altii ca sa puteti convietui in cele mai bune conditii.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa luati o semnatura pe un act care a stat neobisnuit de mult intr-o mapa, pe biroul autoritatilor. O sa rezolvati, printre altele, situatia bancara, scoateti, depuneti niste bani, cereti un salariu in avans ori o scutire de procent, comision, ca sa fie convenabil.

Horoscop 2015 SAGETATOR – Cineva care va simte lipsa vrea sa va vedeti si poate trece pe la voi diseara, la un ceai, sa mai povestiti de-ale voastre. Vi se propune sa lucrati in regim de colaborare si sa continuati si in anul urmator, daca lucrurile merg bine.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Demersurile care tin de recuperarea unor bani va reusesc si o sa bifati prioritatile de pe lista de lucruri obligatorii. E cineva caruia-i pasa de voi si o sa va faca o surpriza placuta, va invita la un spectacol sau la un restaurant, o cafenea sau la un targ de Craciun.
Horoscop 2015 VARSATOR – E posibil sa primiti ceva in dar, asa cum, la fel de bine, va puteti face si singuri cadou ceva la care ravniti de mult. Se poate sa incasati niste bani si sa dati o raita pe la cumparaturi, sa mai luati cadouri, produse alimentare si alte lucruri pentru casa, familie.
Horoscop 2015 PESTI – Vi se pot face niste reduceri la cumparaturi sau primiti niste bonuri valorice, o prima sau altceva drept recompensa. Pare sa fie un moment special pentru voi, sa va scoata cineva la masa, in oras si sa va ofere ceva de lucru sau poate lanseaza o invitatie de Revelion.

Sursa: http://stirileprotv.ro