Horoscop Azi 16 August 2018 Aug16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 August 2018

Horoscop 16 august 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani.HOROSCOP 16 august 2018. Pot apărea schimbări care să ne cam dea peste cap, dar să fie spre binele nostru, dar să nu realizăm de la bun început.HOROSCOP 16 augusut 2018. Vibraţia zilei este 7 şi o să aflăm înţelesul ascuns al unei situaţii.

BERBEC: O să beneficiaţi de nişte sporuri salariale, de un card de fidelitate, vi se deschid nişte uşi, să mai faceţi un salt în sfera socială. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care vrea să fiţi din nou împreună şi-o să gândiţi totul pentru două persoane, să fiţi o echipă sudată.
TAUR: Se poate să vi se acorde o a doua şansă de a fi împreună cu cineva cu care-aţi mai încercat, dar nu v-a ieşit. Poate-abia acum o să vă puteţi întâlni cu cineva cu care fixaserăţi o întrevedere cu câteva luni în urmă şi poate încropiţi o afacere, aveţi activităţi comune.

GEMENI: E bine să acordaţi maximum de atenţie sănătăţii, să nu invocaţi nicio scuză să nu vă duceţi la doctor, dacă sunt ceva probleme evidente. Vă puteţi aştepta la o mărire de salariu, la o recompensă financiară venită şi din particular şi o să vă permiteţi o escapadă turistică în weekend, să schimbaţi aerul, peisajul.
RAC: O să mai alocaţi o sumă de bani amenajării interiorului locuinţei, poate şi prin grădină mai faceţi câte ceva să vă simţiţi şi mai bine acasă. Se pare că revin nişte probleme mai vechi ca să fie rezolvate şi o să le luaţi în serios de data asta, va mai ajută şi alţi oameni să încheiaţi povestea, cu actele, cu vreun proces.

LEU: Se poate să primiţi şi un cadou, nişte bilete de vacanţă, sau măcar pentru un city break, să mai vedeţi şi alte peisaje. Se poate să daţi drumul proiectelor noi, să vă puneţi amprenta creativă pe acele lucrări care or să vă fie apreciate şi-o să fie o upgradare, luaţi o primă, sau un premiu.
FECIOARĂ: E cineva dintr-o fostă relaţie care ţine morţiş să vă reîntâlniţi ca să reînnodaţi relaţia, poate-poate iese ceva. Aveţi de lichidat nişte restante, de recuperat bani, să începeţi ceva care să vă asigure banii de care-aveti nevoie pentru vacanţă, şcoală, casă, familie.

BALANŢĂ: Poate vi se propune o colaborare şi-ar fi un bun prilej pentru voi să faceţi lucruri care vă plac şi care să vă completeze salariul. O s-aveţi de luat nişte bani, care par să fie mai mulţi decât de obicei şi o să rezolvaţi toate acele lucruri pe care le-aţi tot amânat, că prioritare erau facturile şi aprovizionarea.
SCORPION: Poate va trebui să faceţi rost de bani ca să organizaţi o nuntă, c-aveţi planuri mari anul ăsta sau celălalt, să legalizaţi relaţia. Poate mai cereţi un împrumut unei bănci şi o să puteţi schimba maşina, sau vreţi să vă mutaţi la casa voastră, dar încă n-aveţi locuinţa şi vă luaţi una, cu credit.

SĂGETĂTOR: O să vi se semneze un act care-o să vă fie de mare folos, poate obţineţi o gradaţie în plus la salariu, un card de fidelitate, sau or fi alte beneficii. O să daţi curs invitaţiei cuiva drag care vă cheamă în străinătate, sau prin ţară pe undeva şi să petreceţi câteva zile pe-acolo, să vă plimbaţi, să vă destindeţi.
CAPRICORN: Poate-aveti programare la medic, vă faceţi şi nişte analize medicale să fiţi în mare formă. Se pare c-o să vă luaţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva şi îi puteţi pune deoparte ca să aveţi o rezervă, să nu daţi din colţ în colţ dacă apar neprevăzute.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă meargă mai bine, sufleteşte şi să ieşiţi mai des la plimbare, la evenimente, împreună, ca să nu se mai simtă singur partenerul şi nici voi. Se întrevăd oferte de lucru şi poate sunteţi pe punctul de a semna un contract, dacă aţi descoperit suficiente avantaje încât să merite.
PEŞTI: O să faceţi un efort financiar să luaţi ceva util pentru casa, şi să vă rămână şi pentru o plecare în concediu. Vreun rest de bani apare, când nu mai credeaţi că e posibil şi poate puneţi la cale o escapadă turistică în weekend, să revedeţi şi voi marea, muntele.