Horoscop Azi 16 August 2016 Aug16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 August 2016

Horoscop 16 august 2016. Leii si Berbecii iau bani in plus iar Scorpionii primesc un ajutor neasteptat.Rezolvari azi. Vom avea parte de provocari la tot pasul si de tot atatea reusite – cu conditia sa fim pe faza, sa nu pierdem un tren, care poate fi salvarea noastra! Vibratia zilei este 7 si o sa facem alegeri intelepte, sau asa ar fi de dorit.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti rezolva o chestiune mai veche legata de achizitionarea unei masini si veti avea de umblat pana sa puneti la punct toate actele.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va mai luati si altceva de lucru, sa faceti rost de bani pentru casa si ingrijiri medicale, e cineva din familie care nu s-ar descurca fara voi.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa incepeti o runda de negocieri cu sefii si trebuie scos tot ce se poate din intalnirea respectiva, sa munciti cu folos.
Horoscop 2016 RAC – O discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu ori stabiliti prioritatile perioadei urmatoare si veti fixa si un buget in care-ar fi bine sa va-ncadrati.

Horoscop 2016 LEU – O negociere cu cineva pentru care veti lucra si va puteti apuca de lucru din septembrie, poate va multumiti si cu o colaborare – sunt niste bani in plus.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa definitivati niste acte si sa va interesati si de banii necesari taxelor scolare, pentru voi sau pentru copii, si poate vreti sa schimbati si locuinta.

Horoscop 2016 BALANTA – Vor veni bani de la job, dar si din activitatile paralele, si veti face un capital financiar, sa aveti un fond la care sa apelati in caz de urgenta.
Horoscop 2016 SCORPION – Exista oameni in jurul vostru care va pot ajuta, in special cei tineri par disponibili si veti duce la bun sfarsit tot felul de treburi, fie ele si complicate.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate incepeti un nou proiect si va veti bucura de suport din partea celor care va apreciaza si se vor gasi si sponsori, muncA va fi insa cat cuprinde.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Veti pune capat unui provizorat si va veti simti in elementul vostru, stapani pe situatie, si bine-ar fi sa conservati starea respectiva, sa aveti stabilitate.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se pare ca veti avea mai mult curaj, sustinut si de niste parteneri seriosi, sa-ncepeti o afacere, sa va incercati norocul in alt domeniu, daca tot aveti o specializare de baza.
Horoscop 2016 PESTI – Se observa schimbare de atitudine din partea fiintei iubite si poate considerati ca a sosit momentul sa legalizati relatia, sa va intemeiati o familie, cu jupiter mare aliat.
Horoscop Azi 16 August 2016