Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Septembrie 2015

Gemenii ar putea incepe o noua relatie, Scorpionii vor primi o promovare la serviciu. Vesti bune azi. O sa primim o semnatura, un mesaj, o declaratie de dragoste, toate lucrurile ar trebui sa fie pe gustul nostru si sa ne implineasca sufleteste.

Horoscop 2015 BERBEC – Va pregatiti de o relansare, si o sa va dati tot interesul sa nu dezamagiti pe nimeni, si sa folositi toate resursele, sa faceti tot ce depinde de voi. Foarte posibila intalnire amoroasa si-o s-aveti de lamurit un aspect delicat, sa scapati de incertitudini.

Horoscop 2015 TAUR – O sansa aparuta din senin sa va duceti la alt seviciu, sa luati un salariu mai bun, sa lucrati si in particular, daca familia e de acord. Se poate sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala si o sa va convina situatia, c-o sa incasati niste bani.
Horoscop 2015 GEMENI – E posibil sa va gasiti sponsor pentru proiectul in care v-ati pus toate sperantele si or sa se rezolve si celelalte aspecte, sa mearga totul ca uns. O s-aveti curajul sa intrati intr-o noua relatie si sa tineti cont de ce-ati facut gresit inainte sa nu mai repetati.
Horoscop 2015 RAC – E un eveniment care o sa v-acapareze zilele-astea si-o sa fiti ocupati cu tot felul de treburi, si de serviciu si de casa si-or sa apara si multe altele pe parcurs. E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa petreceti cateva ore minunate impreuna, si sa atinga ceva, acolo la coarda sensibila.
Horoscop 2015 LEU – Vi se da OK-ul pentru un nou proiect, si o s-aveti de unde sa incasati mai multi bani, poate veti largi echipa de colaboratori ca sa lucrati la scara mare. Intalnire cu o persoana cu care vibrati la unison si va faceti planuri pentru weekend sa plecati pe undeva.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa puteti semna diverse acte si sa va intrati in drepturi, sa avansati atat la job, cat si plan personal, sa fie un crescendo vizibil. Un semn de viata de la cineva care vrea sa va vedeti si poate va faceti timp in weekend sa va-ntalniti, fie si in alt oras.

Horoscop 2015 BALANTA – Apare o noua provocare pe linie de serviciu si daca veti munci cu toata convingerea o sa va sporiti veniturile, contul se va umple. Ati putea relua un proiect care v-a adus succes si va asigurati castiguri pe termen lung – asta daca negociati cum trebuie.
Horoscop 2015 SCORPION – Vi se propune sefia unui departament si daca n-o sa munciti peste program o sa acceptati, mai ales daca se vor adauga niste bani la salariu. Foarte posibil rendez-vous, prilej cu care or sa iasa la suprafata niste adevaruri care sa salveze relatia.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Va pregatiti de un drum – poate are loc un eveniment in deplasare – si asta va mobilizeaza, c-apare un castig in perspectiva, vreo avansare te pomeni. Se-anunta o dupa-amiaza reusita in compania unei persoane de la care va incarcati frumos, sufleteste.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O s-aveti o serie de maruntisuri de rezolvat si va fi alergatura dupa aprobari, pana cand veti obtine si ultima semnatura la un dosar. O sa va surprinda faptul ca mai aveti cate ceva de plata, niste restante, cand voi credeati ca or sa va intre niste bani.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate ati strans banii de taxe pentru studii, sa luati o licenta sau sa va specializati intr-un domeniu ca sa va-mpliniti un vis, o aspiratie. Se poate sa va treziti diseara cu niste musafiri si o sa va destindeti, va faceti planuri pentru weekend sa plecati pe undeva.
Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa faceti rost de bani din vanzarea unei locuinte sau a unei masini, mai puneti si din ce-ati strans la ciorap si va iese pasienta. Relatia cu partenerul de cuplu capata stabilitate si poate ajungeti la concluzia ca e momentul sa va casatoriti.

Sursa: http://stirileprotv.ro