Horoscop Azi 15 Februarie 2019 Feb14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Februarie 2019

Horoscop 15 februarie 2019. Zodia care va avea o surpriză sentimentală.O s-avem motive de bucurie, primim şi ceva cadouri, luăm masa împreună cu persoanele care ne sunt dragi, se pot întâmpla lucruri chiar şi mărunte, dar care să ne meargă la suflet.Vibraţia zilei este 7 şi o să ştim ce să spunem că să ne vindecăm o rană sufletească.


BERBEC – Se poate să plănuiţi o plecare de azi, ca să vă priască sejurul în staţiunea de agrement, să faceţi puţină mişcare pe-acolo. Ieşirile cu prietenii or să vă scoată din starea de tensiune, vă încarcă bateriile cu energie de susţinere, o să vă refaceţi potenţialul, zilele-astea.
TAUR – Poate vă gândiţi până luni la ofertele de lucru, să alegeţi ceva care v-ar lăsa timp şi pentru familie, să faceţi tot ce e nevoie pentru ai voştri. Sunt ceva evenimente în care sunteţi implicaţi şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă să treceţi pe la fiecare, să puneţi punctul pe i.


GEMENI – E un eveniment festiv care va ţine în priză şi poate vă duceţi şi în alt oraş ca să vă distraţi, să refaceţi spiritul de grup. Poate lăsaţi treburile gospodăreşti la o parte şi o să vă faceţi program în doi, ca să meargă şi mai bine relaţia de cuplu, să vorbiţi în aşa fel încât să vă şi înţelegeţi.
RAC – O să puteţi urgenta un demers ca să vă luaţi banii de care-aveti mare nevoie în perioada asta, să profitaţi de un context favorabil. Vă puteţi interesa de un credit pe care aveţi de gând să-l cereţi unei bănci sau poate vreţi amânarea unei rate, oricum, dacă vă duceţi la banca puteţi afla toate detaliile.


LEU – Sfera sentimentală este în continuare activată şi se pot întâmpla minuni într-o astfel de perioadă, s-apară cine trebuie. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să faceţi echipa, fie la treabă, fie la distracţie şi o să vedeţi ce sunteţi dispuşi să faceţi, ca să vă mai rămână timp şi pentru voi.
FECIOARĂ – Cineva care nu v-a uitat va căuta, va suna, va scrie, poate vine la uşă, să vorbiţi despre viitorul vostru în doi. Există cineva dispus să v-ajute, să vă susţină şi să puteţi da drumul unui proiect care să vă pună în evidenţă nişte calităţi şi să v-aducă promovarea, la slujbă.


BALANŢĂ – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie pe lungimea voastră de undă, la una dintre întâlnirile amicale, poate diseară. Poate aţi reparat maşina, v-aţi cumpărat alta şi o puteţi porni la drum ca să vă recreaţi, să ajungeţi la o pârtie de schi sau la o cabană să admiraţi peisajul.
SCORPION – O invitaţie la masă, la plimbare, să petreceţi câteva ore într-un club, să ascultaţi muzica, să practicaţi un sport, chiar şi al minţii şi nu cu efort fizic. Aveţi o libertate de mişcare, poate v-alegeţi cu mai multe oferte de ieşit în lume şi rămâne să vă hotărâţi cu cine şi unde să vă duceţi.


SĂGETĂTOR – E cineva care e capabil să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fiţi şi voi dispuşi să renunţaţi la actualul stil de viaţă – independent. O să preluaţi iniţiativa dac-o să vedeţi că prietenii n-au nicio idee, aşteaptă de la voi să organizaţi o ieşire la munte, sau în oraşul vecin, fie şi în ţara vecină.
CAPRICORN – O persoană dragă revine de pe unde-a fost plecată şi o să vă vedeţi mai des, dacă nu vă despart distanţele – sau poate vă mutaţi împreună. Aveţi de finalizat nişte lucruri la serviciu şi o să daţi zor să le veniţi de hac şi să vă luaţi şi voi o porţie de relaxare până luni – şi poate plecaţi pe undeva.


VĂRSĂTOR – Partenerul de cuplu va face o surpriză plăcută, o să vă cumpere ceva pe care vi-l doreaţi şi vă invită la un concert sau într-o excursie, să fie ceva cu totul neaşteptat. Se observă bani şi multe atenţii, cadouri, poate e ziua voastră de naştere sau ieşiţi să mâncaţi cu prietenii, ca să vă faceţi programul pentru mâine, poimâine.
PEŞTI – Poate daţi o raită pe la magazine, să vă reînnoiţi garderoba, să daţi un refresh înfăţişării, vă tundeţi, vă coafaţi, vă duceţi la masaj, la manichiură, pedichiură. Se va găsi cineva care să vă facă o surpriză plăcută, să vă cumpere ceva pe care vi-l doreaţi şi să vă invite la un concert, sau într-o excursie, să fie ceva cu totul neaşteptat.