Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 15 februarie 2016. Varsatorii pot obtine un salariu mai bun, iar Pestii se gandesc la casatorie.Provocari azi. Se poate sa aflam vesti care sa ne asigure un loc de munca mai bun sau sa ne gasim, in sfarsit, o locuinta, sa gasim si banca de la care sa luam creditul imobiliar.
Horoscop 2016 BERBEC – O sa faceti, probabil, un efort financiar sa luati cate ceva pentru casa, mai ales daca v-au rugat ai vostri. O sa puteti semna un contract daca sunteti fermi pe pozitie si tineti la anumite pretentii, sa va asigurati un venit constant.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va caute cineva care vrea sa iesiti la o plimbare, sa aveti, probabil, si niste explicatii despre o neintelegere de data recenta. Poate incepeti un nou proiect care sa va puna in valoare toata gama de calitati si sa apareti intr-o noua lumina, sa se vorbeasca de bine despre voi.

Horoscop 2016 GEMENI – Se observa rezultate bune la scoala, veti face progrese la invatatura si o sa avansati rapid, veti trece la alt nivel. E bine sa va caliti rabdarea, sa rezistati provocarilor, c-aveti multe de indurat pana sa-i convingeti pe sefi ca meritati un post bine platit.
Horoscop 2016 RAC – Poate va consultati cu familia ca sa decidtti daca sa incepeti o colaborare sau sa va dedicati intreg timpul liber alor vostri. Posibila oferta de lucru si-o sa cantariti bine de tot situatia inainte de a face pasul hotarator, ca sa nu faceti o alegere pripita, gresita.

Horoscop 2016 LEU – Buna comunicare cu sefii in perioada asta si e de profitat sa le cereti cate ceva, sa imbunatatiti calitatea muncii. Se contureaza un castig banesc, dar si unul de imagine, poate va fi o iesire la rampa cu un proiect care se va dezvolta frumos pana la sfarsitul anului.
Horoscop 2016 FECIOARA – Posibila intrevedere cu cineva care vrea sa va convinga sa intrati intr-un parteneriat de afaceri si poate chiar iese ceva. O sa mai cumparati diverse lucruri pentru casa, dar nu inainte de a mai da din cele care nu va mai trebuie, ca sa le faceti loc lucrurilor nou-noute.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa faceti, probabil niste cheltuieli care or sa cam depaseasca bugetul, dar o sa apelati la rezervele de la saltea. Se poate sa descoperiti o noua sursa de venituri si sa dati dovada de perseverenta, sa munciti impreuna cu niste colaboratori in ritm intens.
Horoscop 2016 SCORPION – O problema de sanatate se poate acutiza daca o s-o ignorati si nu cereti sfatul unui medic – aveti grija. Veti beneficia de niste facilitati, poate vi se dau niste recompense, bonuri valorice, o invoire, cateva zile libere, ceva de care s-ar putea sa fiti incantati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Sunt sanse sa primiti acel credit pe care l-ati cerut unei banci sau va puteti lua casa, masina ori altceva – pentru familie. Munca in colectivitate o sa v-aduca profit, o sa vreti sa ramaneti in aceasta combinatie ca sa dezvoltati o afacere, sa mergeti pe-aceeasi reteta.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate va duceti masina la reparat, in service, si daca or sa coste prea mult reparatiile poate va luati alta. Se poate sa va gasiti un extra job si sa va asigurati banii pentru rate si mici excursii la sfarsit de saptamana daca nu cumva o sa strangeti pentru un concediu in toata regula.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa luati niste bani in plus de la serviciu si sa fie vorba si in continuare sa castigati un salariu mai mare. Se poate sa apelati la o agentie imobiliara ca sa vindeti, sa cumparati ori sa inchiriati o casa, un spatiu in care sa desfasurati o afacere.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia cu partenerul de cuplu e armonioasa si in cazul unora dintre voi se poate ajunge la casatorie pana la toamna. Or sa vi se recunoasca niste merite si poate se vor gandi sefii la o functie, la un gen de recunoastere, in afara de bani.


Horoscop Azi 15 Februarie 2016