Horoscop Azi 15 Decembrie 2017 Dec15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Decembrie 2017

Horoscop 15 decembrie 2017. Balanțele cunosc pe cineva, Săgetătorii cheltuiesc cu frenezie.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să recuperăm ce-am pierdut, o s-avem prilejul să-ndepărtăm o situaţie care părea să nu mai aibă rezolvare şi o să avem parte de sărbători fericiteVibraţia zilei este 6 şi o să veghem că în jurul nostru să predomine armonia.

BERBEC – Se amână poate o plecare, lăsaţi totul pe mâine ca să vă achitaţi de nişte obligaţii familiale şi o să constataţi că e chiar mai bine aşa. O confirmare, că vi s-a semnat un act, că vi s-a găsit o locuinţă în care să vă mutaţi, fie ca să locuiţi, fie ca să lucraţi, poate e cu chirie şi o să vă luaţi măsuri, să vă mutaţi rapid.
TAUR – Poate vă faceţi timp, diseară, să ieşiţi în doi la un spectacol, sau la plimbare, să vă bucuraţi de timpul liber comun. Se-adună bani, atât de la serviciu, cât şi din activităţile particulare, şi dac-aveți timp daţi o raită pe la cumpărături sau lăsaţi totul pe mâine, ca să fiţi mai odihniţi, să vă tihnească.

GEMENI – Se poate să plecaţi într-o plimbare în afara oraşului, cu un grup care o să întreţină starea de bună dispoziţie – poate sărbătoriţi o zi de naştere. Întâlnire cu cineva care v-aduce veşti bune, v-a făcut rost de ceva, poate luaţi masa împreună diseară, vă duceţi la un spectacol, primiţi un cadou.
RAC – O bucurie în familie, vin probabil nişte musafiri şi o să primiţi daruri, veţi petrece chiar mai mult decât câteva ore împreună, încă o zi, două. E o perioadă mai agitată la serviciu, dar o să vă descurcaţi fără probleme, o să luaţi şi bani, poate chiar un pic mai mult decât v-aţi fi aşteptat şi o să fie o efervescentă.

LEU – E posibil să revedeţi pe cineva care să vă placă şi mai mult la a doua vedere şi să daţi curs unei relaţii sentimentale. Se pare c-o să faceţi nişte eforturi financiare să le luaţi copiilor ce i-au scris pe lista lui Moş Crăciun şi o să vă duceţi şi la locurile de joacă, în parc, la patinoare, sau la cluburile lor.
FECIOARĂ – Din banii strânşi o să luaţi ce v-aţi propus pentru casa, o canapea, fotolii, obiecte de decoraţiuni interioare. O să vă repuneţi în valoare prin ceva la care lucraţi, fie şi în particular şi o să faceţi rost de bani, mai ales din ianuarie încolo şi vă veţi bucura şi de stimă colegilor.

BALANŢĂ – Aţi putea face cunoştinţă cu cineva de care veţi deveni din ce în ce mai ataşaţi sufleteşte şi o să continue frumos, relaţia. E posibil să vi se acorde, acum, pe ultima sută de metri, o reeşalonare a ratelor, sau nişte facilităţi care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să faceţi tot ce v-aţi propus.
SCORPION – Poate ieşiţi la o întâlnire diseară, sunt lucruri importante de vorbit, în doi, şi poate stabiliţi unde o să petreceţi sărbătorile. Vin banii de care-aveati atâta nevoie ca să lichidaţi restantele în primul rând şi apoi să luaţi ce v-au rugat ai voştri şi totodată să plătiţi rate, facturi şi restul obligaţiilor lunare.

SĂGETĂTOR – O să primiţi actele pe care le-aşteptaţi de mult şi o să puteţi face nişte achiziţii, să vă pregătiţi de o plecare în străinătate, să avansaţi cu nişte lucruri. Vă pot intra bani şi o să-i cheltuiţi cu frenezie, poate aveţi şi facturi mari de achitat şi vreţi să rămâneţi fără restanţe, să acoperiţi toate segmentele.
CAPRICORN – Se pare că v-aţi hotărât în sfârşit să luaţi tratamentul prescris de medic şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. E cineva care se gândeşte la voi şi o să vă pregătească o surpriză, să vă invite într-o excursie, sau la un restaurant, într-un club de Revelion.

VĂRSĂTOR – Poate vă puneţi de acord cu prietenii în privinţa plecării într-o staţiune turistică şi vă duceţi cu trenul său cu autocarul, cu ce e mai ieftin. Un drum la bancă v-ar scuti de o serie de griji legate de ratele pe care vreţi să le achitaţi în funcţie de banii de care dispuneţi – şi poate obţineţi o amânare, până după 1 ianuarie.
PEŞTI – Or să vi se dea banii pe care-i aşteptaţi şi poate modificaţi programul de serviciu, vă mai luaţi o zi, două libere. Poate luaţi legătura cu cineva care vă poate susţine un proiect, sau v-ajută să dezvoltaţi o afacere, să vă împliniţi un vis, să vă şcoliţi într-un domeniu că poate-aveți o mare pasiune.