Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Decembrie 2015

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Balantele primesc oferte de job, Scorpionii au parte de prime de la sefi. Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. E o cursa contracronometru pana pe 31 si o sa ne depasim pe noi insine ca sa scapam de rate, facturi, datorii si alte griji, ca sa ne putem bucura de sarbatori.
Vibratia zilei este 6 si o sa facem tot posibilul sa le implinim dorintele alor nostri.

Horoscop 2015 BERBEC – Se contureaza niste bani de la serviciu, pot fi de pe urma orelor suplimentare sau e prima de Craciun. Se pare c-o sa primiti raspunsuri la cererile formulate acum o luna sau chiar mai demult si o sa stiti pe ce bani contati acum, de sarbatori.

Horoscop 2015 TAUR – Daca nu va grabeste nimeni poate mai reflectati pana la inceputul lui ianuarie ca sa stiti daca sunteti pregatiti sa va duceti la alt serviciu. Poate o sa scoateti de la rezerva o suma pentru reparatia masinii, sa va puteti deplasa si in afara localitatii – in siguranta, sau poate va luati alta noua.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa primiti o invitatie la o petrecere in perioada sarbatorilor si va fi un prilej sa-ntalniti si lume noua, pe-acolo. O sa faceti rost de bani sa va luati ce va trebuie, pentru casa, cadouri pentru ai vostri si sa va achitati darile, pana in sarbatori.
Horoscop 2015 RAC – Se poate sa luati acei bani pe care i-ati cerut la inceputul anului – unei banci si doar acum intruniti baremul financiar. Or sa va-ncarce sefii cu ceva responsabilitati – in plus – si poate vor conta la promovarea de sfarsit de an sau la prima – veti primi o recompensa financiara.
Horoscop 2015 LEU – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa va incercati norocul, si sa fiti impreuna, sa va-ntemeiati o familie. O atmosfera mai calda, mai destinsa, poate aflati si lucruri noi care or sa va incante, c-o sa incepeti un proiect din ianuarie si o sa va mearga bine.

Horoscop 2015 FECIOARA – Se va gasi cate cineva sa va-ntinda o mana de ajutor asa cum si voi ii ajutati pe cei din jur, ori de cate ori e nevoie. Ca de obicei, o sa va faceti remarcati printr-o munca speciala si se poate sa fiti pusi in fruntea unui departament, sa ocupati o functie importanta.
Horoscop 2015 BALANTA – Sunteti pe picior de plecare si se poate sa faceti mai multe drumuri pana in prima saptamana a lui ianuarie. Oferta de lucru si chiar o sa va faceti remarcati prin ceva special, o activitate, luati parte la un eveniment care va avea ecouri pozitive – rasunatoare.
Horoscop 2015 SCORPION – Se-anunta o suma de bani, in paralel cu salariul si o sa aveti de cadouri si de distractie – de sarbatori. V-au ramas destule lucruri de rezolvat si o sa le dati de capat, zilele-astea, sa scapati de restante si de toate maruntisurile.

Horoscop 2015 SAGETATOR – E posibil sa prelungiti un contract de munca, daca n-aveti nicio oferta nou-nouta pentru anul viitor. Se pare c-o s-aveti un cuvant de spus la o intrunire, poate faceti parte dintr-un juriu, sau intr-o sedinta – bilant, de sfarsit de an o sa lansati vreo idee stralucita.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O poveste sentimentala se poate rescrie si s-o luati de la capat, dupa o serie de promisiuni si juraminte de credinta. O confirmare poate primiti o veste de la drum – ca vi s-au rezervat bilete de vacanta, de transport cu avion, autocar, se ocupa vreo agentie de toate aspectele.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa puteti aduna grupul cu care ati practicat un sport sau pe prietenii cu care desfasurati activitati recreative sa fixati programul zilelor libere. Se prea poate sa faceti parte dintr-un grup de elita, sa fiti cotati ca atare – in lumea din care faceti parte si o sa capatati si o functie, un titlu.
Horoscop 2015 PESTI – Va bate gandul sa faceti o investitie serioasa cu banii stransi pentru ca se va ivi un prilej de-asa natura, de nerefuzat. O sa recurgeti la diverse modalitati sa va cereti drepturile ca s-o porniti la drum nou, din ianuarie incolo, profesional vorbind sau referitor la partenerul de cuplu.

Sursa: http://stirileprotv.ro