Horoscop Azi 15 August 2018 Aug15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 August 2018

HOROSCOP 15 august 2018. Zodia care se va căsători.HOROSCOP 15 august 2018. O să putem aduce la acelaşi numitor lucrurile complicate pentru care ne-am zbătut, nu glumă, să le rezolvăm şi pe cele simple cărora aproape că nici nu le-am mai acordat atenţie, ca să echilibrăm balanţa.HOROSCOP 15 august 2018. Vibraţia zilei este 6 şi o să putem aduce şi s-o şi păstrăm, armonia în familie.

BERBEC: E posibil să vă invite nişte prieteni la o nuntă, un botez, şi e de văzut cum o să vă descurcaţi, c-aveţi un program încărcat. O s-aveţi de dat un interviu pentru un job, sau trebuie să luptaţi pentru nişte drepturi, să recuperaţi unele bunuri, sau să vi se-napoieze nişte bani.
TAUR: Mai sunt nişte lucruri de cumpărat pentru casa – şi o să le puteţi lua şi în rate, ca să nu vă cheltuiţi toate economiile. Se pare c-o s-aveţi o sumedenie de treburi de rezolvat şi o să vă străduiţi din răsputeri să vă achitaţi de toate obligaţiile să vă luaţi banii şi să puteţi pleca în vacanţă.

GEMENI: Poate vă interesaţi de o casă în care să vă mutaţi, chiar şi cu chirie, c-o fi sediu de firma, sau poate o să locuiţi – temporar – acolo. E posibil să încasaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să înceapă să vină şi din particular – din colaborări – nişte sume care să se-adune, acolo, în cont, la bugetul familiei.
RAC: Se poate s-aveţi mai mult noroc în dragoste şi dacă nu e nimeni deocamdată, să apară, pentru că Jupiter e cu voi pe acest tronson – sentimental. O serie de lucruri care v-au ţinut pe loc se rezolva şi o să vă luaţi avânt, să începeţi câte ceva care va asigura banii pentru casa şi familie, să acoperiţi toate consumurile.

LEU: Se întrevede o şansă de a face progrese în relaţia sentimentală şi să ajungeţi la căsătorie anul ăsta, celălalt. Par să se complice unele situaţii la serviciu şi va trebui să daţi dovadă de prezenţa de spirit să vă descurcaţi în timp util şi cu eficienţă maximă.
FECIOARĂ: Mai aveţi de luat de pe undeva, din urmă, nişte bani şi trebuie insistat ca să nu rămână în posesia altor oameni, s-ajungă la voi. Se observă o mai bună comunicare cu şefii, cu anturajul, şi o să puteţi obţine nişte bani în plus şi condiţii de muncă mai bune – să faceţi treaba ca lumea.

BALANŢĂ: Poate vindeţi ceva şi depuneţi banii într-un cont, să vă luaţi o casă sau o maşină, dacă nu şi alte lucruri pentru casa. Apar nişte urgente legate de casă pe care le puteţi rezolva cu o echipă de meşteri, şi cu bani, c-o să fie nevoie să înlocuiţi ceva care se poate să se fi stricat.
SCORPION: Relaţia cu partenerul de cuplu se bazează, în sfârşit, pe încredere şi vă puteţi muta împreună, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii. Se poate să vă înscrieţi în cursa pentru o funcţie şi o să fie cu succes, veţi lua mai mulţi bani şi o să vă faceţi şi alte relaţii, pe care o să le-ntretineti cu lejeritate.

SĂGETĂTOR: Poate se-apropie cineva din ce în ce mai mult de voi, ca să vă-ncercați şansele într-o relaţie care promite să fie pe calapodul vostru. Poate luaţi legătura cu rudele din străinătate şi cu prietenii să vedeţi dacă vă puteţi întâlni la voi, sau la ei într-unul dintre weekend-uri sau în vacanţă.
CAPRICORN: O invitaţie în societate, or fi ceva mondenităţi la care v-ar prinde bine să vă duceţi, să schimbaţi impresii, telefoane, e-mailuri şi să păstraţi legătura. Se profilează o sursă suplimentară de venituri şi de voi depinde s-o dezvoltaţi, să vă asiguraţi necesarul de bani pe o perioadă cât mai mare de timp.

VĂRSĂTOR: O veste mult aşteptată, poate aflaţi când vine acea persoană care v-ar împlini sufleteşte şi o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună. O să aflaţi dedesubturile unei situaţii care v-a deranjat la un moment dat şi o să-i acceptaţi scuzele unei persoane care-o fi făcut vreo gafa – din greşeală, probabil.
PEŞTI: Poate se-anunţă cineva în vizită pentru sâmbătă şi o să faceţi nişte modificări, din mers, ca să vă simţiţi cu toţii confortabil. Apar noutăţi care să vă entuziasmeze, poate vi se oferă ceva de lucru sau vi se spune unde o să vă petreceţi concediul şi cu cine.