Horoscop Azi 15 Aprilie 2017 Apr15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Aprilie 2017

Horoscop 15 aprilie 2017. Taurii primesc bani din senin, Racii primesc o invitatie la masa.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi deosebita. Putem conta pe ajutor din cer care sa ne-mplineaasca dorintele si pe noi, putem conta ca sa le facem pe plac celor din jurul nostru pentru ca disponibilitate sufleteasca avem cat cuprinde.Vibratia zilei este 6 si armonia o sa fie cu noi si-ar fi bine s-o pastram intacta.


BERBEC – V-asteapta cineva in alta localitate si poate dupa ce veti sarbatori la noapte cu familia o s-o porniti la drum sa-i faceti o vizita acestei persoane. Se pot intampla acele lucruri pe care vi le-ati dorit, dar pe care nu credeati c-o sa le obtineti si o sa fie o noapte speciala cu implinire sufleteasca.
TAUR – Or sa apara din senin niste bani si daca nu mai faceti azi cumparaturi, o sa aveti sa-i scoateti pe ai vostri la plimbare. O sa-ndreptati o situatie care va-ntrista probabil si o sa aveti parte de sarbatori luminoase, si o sa gesttionati altfel, de-aici incolo relatiile de tot felul.


GEMENI – Cineva despre care credeati ca v-a uitat va cauta si e posibil sa recuperati timpul pierdut, sa reconstruiti relatia, incepand de azi. Se pare c-o sa fie presarata ziua cu diverse intalniri ca sa puneti punctul pe i in anumite privinte si mai ales in legatura cu relatia de cuplu.
RAC – O sa va invite cineva la masa maine si o sa va bucurati de prezenta acestor oameni care inseamna mult pentru voi. Sunteti in asteptarea unor oaspeti de seama si o sa le faceti o primire kin stilul vostru, cu preparate de mare clasa, poate chiar vreti sa-i impresionati pe acesti oameni.


LEU – Poate pregatiti un eveniment cu larga participare si o sa aveti emotii, dar lucrurile par sa se desfasoare ca la carte. O sa aveti sansa de a relua o relatie care se cam epuizase, dar sufleteste ramaseserati conectati si-atunci veti folosi potentialul care o sa duca la stabilitate.
FECIOARA – Niste lucruri pe care le-ati comandat or sa soseasca pana diseara dar trebuie verificat sa nu aiba vreun defest sau sa fie mai putine la numar. Se poate sa plecati mai tarziu a drum decat era stabilit c-o sa fie o intarziere la tren, avion, sau prietenii cu care veti calatori au o problema si va fi un decalaj.


BALANTA – Niste lucruri de la care va luaserati gandul se-ntampla totusi, in mod surprinzator, vine cineva sau primiti ceva pe care vi l-ati dorit. Se pare c-o sa aflati care e cauza unei absente, e cineva care v-o fi promis ca vine de inviere si nu mai poate sau e alt motiv si ramane de vazut daca acceptati scuza sau nu.
SCORPION – Pot aparea mici divergente de opinii in relatia cu partenerul de cuplu dar lucrurile se vor remedia cu eleganta. Se reuneste familia, strangeti randurile si-o sa va faceti program si de vizite maine, pomaine, sa-i vedeti si pe prieteni, sa iesiti la plimbare.


SAGETATOR – Poate si-anunta cineva vizita, dar nu zice si cand vine, in care din zile si creste suspansul. O stare de bine, cu toate ca unele lucruri vi se pare ca merg de-andoselea, dar sunteti dispusi sa le acceptati chiar si-asa, poate chiar v-amuza povestea.
CAPRICORN – Va lipsesc o vorba buna, o urare, poate chiar prezenta cuiva care va face sa suspinati de dor. E bine sa va dozati energia, calmul, ca sa puteti potoli spiritele daca se-ncing diseara, la noapte, c-or fi prea diferite de voi musafirii, personalitati foarte puternice.


VARSATOR – Se poate sa vina niste prieteni de la drum si sa ramana o zi, doua la voi, si-o sa va prinda bine compania lor. O sa va descurcati parca mai bine cu banii si o sa le luati alor vostri tot ce si-au dorit iar daca vreti sa plecati in plimbare prin imprejurimi maine, poimaine o s-aveti de buzunar.
PESTI – O sa va caute cineva pe care nu l-ati mai vazut de multa vreme si veti stinge niste conflicte mai vechi, o sa fie bine. Surprizele placute nu va ocolesc, o s-aveti o stare de spirit cat se poate de buna si-o sa dati si voi dovada de generozitate cu cei din jurul vostru si-o sa fiti entuziasmati.