Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 15 Aprilie 2016

Taurii se revad cu o persoana importanta in viata lor, iar Leii pornesc o afacere. O sa facem, probabil, un bilant financiar, si daca nu acum, atunci sigur dupa sarbatori, ca sa stim ce bani avem pentru vacanta si pentru evenimentele acestei veri.

BERBEC -O iesire la plimbare, la o cina romantica, poate ajungeti chiar mai departe de casa, la munte, la mare. E posibil sa va intre niste bani si sa va asigurati c-or sa va ajunga pentru cheltuielile lunare, plus cele de Paste.
Horoscop 2016 TAUR -O serie de prieteni va cauta, va dau intalnire in oras sau va duceti voi la ei acasa, in alt oras. Un semn de viata de la cineva care nu v-a uitat, va cheama in strainatate sau prin tara, oricum departe de voi si o sa faceti cumva sa va intalniti.

Horoscop 2016 GEMENI -Se pare ca va consultati cu grupul in privinta destinatiei de weekend si alegeti impreuna loc de cazare si restul. O sa puteti rezolva tot ce aveti pe ordinea de zi si o sa va faceti timp si pentru o revedere amicala, iesiti cu prietenii la cafea sau la o plimbare in parc.
Horoscop 2016 RAC -Se pare c-o sa va mai linistiti dupa ce o sa vedeti rezultatele analizelor medicale si sa luati doar un tratament si atat. Se anunta un castig de cauza, iesiti invingatori la capatul unui concurs, luati un examen, se pronunta o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra.

Horoscop 2016 LEU -Intalnire deconectanta, o sa fie cineva care vrea sa petreceti mai mult timp impreuna si poate va vedeti si maine, si poimaine. Puteti demara un proiect, o afacere, sa va asigurati banii pentru evenimentele importante ale familiei, si pentru Paste, in primul rand.
Horoscop 2016 FECIOARA -Se pune la cale un eveniment de familie in care o sa va implicati si cu bani si cu mana de lucru, ca de obicei. Sefii or sa fie multumiti de felul in care va descurcati la serviciu, poate v-au trecut, deja, pe o lista de promovare si o sa va alegeti cu o recompensa./p>

Horoscop 2016 BALANTA -O sa revedeti niste persoane cu care ati putea demara o afacere, sa va asigurati un surplus financiar pentru perioada urmatoare. Ati putea pleca intr-o excursie sau la un prieten care si serbeaza ziua de nastere, e un moment festiv de la care n-ati vrea sa lipsiti.
Horoscop 2016 SCORPION -Cu partenerul de suflet e ceva de vorbit intre patru ochi si poate alegeti un loc neutru in oras. Invitatie in societate, se lanseaza un produs, e si un coctail dupa si poate va faceti noi relatii, chiar si o prietenie, se poate.

Horoscop 2016 SAGETATOR -E posibil sa incasati niste bani si sa aveti cu ce sa iesiti diseara la un film, la o piesa de teatru, la un tete a tete. O stare de spirit mult mai buna, poate a intervenit probabil, cineva in viata voastra sentimentala si-ati devenit – brusc – mai volubili, mai generosi.
Horoscop 2016 CAPRICORN -Un ban in plus ar putea veni de pe undeva, poate va incanta cineva cu un gen de colaborare. Poate gasiti zilele astea o solutie ingenioasa cu care sa-l dati gata pe sef si sa obtineti proiectul la care visati, sau functia.

Horoscop 2016 VARSATOR -Poate reusiti sa va si vedeti azi, maine cu cineva cu care v-ati conversat doar in retelele de socializare. O sa va refaceti moralul daca iesiti cu prietenii si jucati ceva pe un teren de sport sau plecati intr-o drumetie, sa mai vedeti si alte peisaje.
Horoscop 2016 PESTI -Posibil rendez-vous mai spre orele serii, iesiti la o terasa, stati la sueta, va faceti planuri de sarbatori. Poate plecati intr-un city break, cu o cheltuiala minima, ca sa aveti ceva pus deoparte si pentru sarbatori si sa va mai ganditi si la voi.
Horoscop Azi 15 Aprilie 2016