Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Septembrie 2015

Fecioarele testeaza fidelitatea partenerului, iar Capricornii primesc o suma de bani.O zi destinsa. O sa lucram sa reusim ce ne-am propus si vom fi si mai atenti la detalii – sa nu ne scape nimic, pentru ca Mercur o sa ne taxeze serios din 17 incolo pana pe 9 octombrie.

Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa faceti o alegere, sa va croiti drum impreuna cu un om special, sa porniti in viata, sa faceti tot posibilul sa fiti fericiti. Inalnire de suflet si-o sa spuneti lucrurilor pe nume, sa nu umblati cu ascunzisuri.

Horoscop 2015 TAUR – O sa mai inlocuiti o piesa de mobilier uzata, un aparat electric, le luati copiilor ce le trebuie pentru scoala, rechizite si alte lucruri utile. E posibil sa luati niste bani din particular si sa aveti cu ce sa iesiti azi, maine, cu ai vostri, la o terasa.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa veniti cu idei la serviciu, sau acolo unde va duceti in particular si or sa iasa lucruri de calitate din mainile voastre, o sa straluciti. Poate va interesati de o casa noua, fie si numai ca s-o inchiriati, sa va faceti un atelier, o firma acolo.
Horoscop 2015 RAC – V-ar putea intra acei bani pe care i-ati cerut acum vreo doua luni celor care vi-i datorau si o sa decideti impreuna cu familia la ce-i folositi. Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa v-aduca venituri suplimentare, de-aici incolo.
Horoscop 2015 LEU – Or sa apara niste cheltuieli care va pot da bugetul peste cap, dar va redresati din mers, ca nu duceti lipsa de inspiratie la capitolul finante. O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu, ati atins un alt nivel de comunicare si o sa fie frumos.
Horoscop 2015 FECIOARA – Se poate sa-ncepeti lucrul la un nou proiect si sa apara, rand pe rand, satisfatiile profesionale, iar cele financiare nu vor fi nici ele de neglijat. O s-aveti prilejul sa vedeti cat de fidel va este partenerul de cuplu si sa stiti ce-aveti de facut de-acum incolo.

Horoscop 2015 BALANTA – O sa luati niste bani si puteti plati o taxa scolara sau sa cumparati tot ce trebuie pentru copii sau poate aveti voi niste urgente care costa de va “ustura”. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si-o sa fie o tatonare pana o sa-ncepeti sa va cunoasteti.
Horoscop 2015 SCORPION – Poate v-asezati la masa tratativelor si puneti pe hartie ce v-ar conveni si luati in calcul ce vi se ofera, dupa care trageti linie si vedeti spre ce inclinati. Or sa va cointereseze niste parteneri de afaceri la un proiect care sa v-aduca o suma importanta de bani, in mod constant.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa faceti echipa cu prietenii sa iesiti serile pe undeva, mergeti pe jos, cu bicicletele, cu rolele, sau jucati ceva pe un teren de sport, in nocturna. Vi se da OK-ul pentru un job sau niste studii, vi se deschid noi perspective care sa va puna in lumina reflectoarelor.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Va mai incercati norocul la alt serviciu, intrebati si in strainatate, poate vreti sa stabiliti pe-acolo, va casatoriti sau veti lucra doar un an, doi. Or sa va intre niste bani pe care-i veti dosi, ca sa-i faceti o surpriza fiintei iubite, sa va duceti in weekend pe undeva.
Horoscop 2015 VARSATOR – O s-aveti de semnat niste acte, poate va inscrieti la o scoala, sau va angajati si e de facut si un control medical ca sa fiti in regula. O sa reglati o situatie scriptica, sa deveniti proprietari cu acte in regula sa capatati un statut clar.
Horoscop 2015 PESTI – Apar noutati la serviciu, poate va fi mai usor, mai placut, se vad si niste bani, un anturaj pe stilul vostru si-o sa va simtiti in elementul vostru. O sa mai luati cate ceva pentru casa si ai vostri, poate intrati in fondul de rezerva, ca sa va ramana pentru cheltuielile lunare.

Sursa: http://stirileprotv.ro