Horoscop Azi 14 Octombrie 2018 Oct14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Octombrie 2018

Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație.Horoscop 14 octombrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem repara diverse relaţii de prietenie, de afaceri, de rudenie, de serviciu, colegiale şi o să mergem înainte cu inima uşoară.Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spargem gheaţa într-o relaţie care mai are viaţa-n ea.


BERBEC – O răscolire emoţională, poate vă duceţi la aniversarea a douăzeci, treizeci de ani de când aţi absolvit o şcoală, sau or fi ani de căsătorie. O s-aveţi de cheltuială şi ca să luaţi un cadou de nuntă, de botez şi ca să vă cumpăraţi ceva noude-mbracat a ieşiţi în lume, la o petrecere şi o să vă şi distraţi.
TAUR – O să vă faceţi noi prieteni dacă ieşiţi pe la reuniuni amicale, iar dacă sunteţi singuri o să apară cineva nou-nouţ. Relaţia sentimentală promite să fie din ce în ce mai bună şi să vă căsătoriţi, fie anul ăsta, fie celălalt şi să uitaţi de toate supărările din viaţa voastră.


GEMENI – Se poate să aflaţi cine o să vă-ntindă o mână de ajutor ca să duceţi la bun sfârşit un demers profesional – se oferă cineva. Sfera deplasări e efervescenta şi puteţi pleca şi voi, pot veni şi prietenii de peste mări şi tari, la voi şi o să refaceţi punţile de legătură, veţi micşora distanţele.
RAC – O s-aflaţi veşti despre cineva pe care-l aşteptaţi şi poate veni numai dacă mai credeţi cu toată convingerea că puteţi rămâne împreună. O să scoateţi din banii de la secret, să-i faceţi o surpriză plăcută partenerului de cuplu, să daţi o fugă la munte sau la mare şi să vă-ntoarceţi până diseară.


LEU – E cineva care nu se-mpacă deloc cu ideea că v-aţi despărţit şi mai încearcă marea cu degetul, poate, poate, şanse mai sunt – de-mpăcare. Poate-ar fi bine să-l întrebaţi pe partener unde preferă să petreceţi mare parte din zi şi să vă daţi peste cap să-i împliniţi dorinţă, să lăsaţi de la voi, ca să fie bine în relaţie.
FECIOARĂ – Se poate să daţi de băut, de mâncat, c-aţi terminat de zugrăvit, pentru că v-aţi mutat şi c-aţi luat admiterea la cine ştie ce şcoală. O să reglaţi comunicarea cu rudele apropiate şi o să puneţi umărul cu toţii la o aniversare sau alta ceremonie pe care-o s-o aveţi la un moment dat, în toamna asta.


BALANŢA – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să păşiţi într-o nouă relaţie. Aveţi chef de dstractie, vreţi să încercaţi şi senzaţii noi, vă duceţi într-un parc de agrement şi descărcaţi acolo adrenalina – să simţiţi că trăiţi, nu aşa!
SCORPION – Se poate să vină un musafir de departe şi să locuiască la voi câteva zile sau e în trecere şi ieşiţi la masă în oraş. O să ieşiţi cu prietenii pe la diverse sindrofii şi poate mai aveţi şi câte-un cuvânt de spus, să vă faceţi cunoscute opiniile şi poate prezentaţi câte ceva din ce lucraţi.


SĂGETĂTOR – E cineva căruia-i pasă de voi şi va scoate la masă în oraş, la plimbare, va face şi cadouri, poate e un prilej anume – o fi o cerere în căsătorie. E cineva căruia-i pasă de voi şi vă scoate la masă în oraş, la plimbare, vă faceţi şi cadouri, poate e un prilej anume – o fi o cerere în căsătorie.
CAPRICORN – Se poate să vă scoată la un prânz de afaceri, să-i zicem aşa, cineva care să discutaţi mai degajat despre un proiect incitant. Banii se cam duc, deşi veţi un barem pe care să nu-l depăşiţi, dar ca un făcut apar situaţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi o să faceţi slalom printre cheltuieli.


VĂRSĂTOR – O cină romantică ar putea salva relaţia de cuplu de la o separare şi ar duce-o la alt nivel de comunicare – va fi momentul adevărului. O să ieşiţi pe la mondenităţi, vă alăturaţi unor grupuri care se ocupă cu câte ceva de care sunteţi interesaţi şi voi şi o să aveţi parte de o zi plină – ochi – de evenimente.
PEŞTI – Cineva pe care voiaţi demult să-l cunoaşteţi apare şi o să luaţi pulsul posibilei relaţii să vedeţi dacă intră în tiparele voastre. Cineva de prin ţară vă tot cheamă să vă vedeţi că i-aţi lipsit în ultima vreme şi o să vă duceţi dacă nu vă e prea greu, şi aveţi şi bani de transport – ca de cazare nu e nevoie.