Horoscop Azi 14 Noiembrie 2018 Nov14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Noiembrie 2018

Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste.Horoscop 14 noiembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O zi foarte bună. O s-avem idei ingenioase care-or să ne scoată din încurcătura şi o să economisim timp, să facem cât mai multe lucruri utile.Vibraţia zilei este 5 şi e bine să nu ne lipsească îndrăzneală, să atacăm obiective noi.


BERBEC – O să vă daţi ok-ul pentru o activitate extraprofesională care să vă ţină în priză, să descărcaţi adrenalina. Se poate să primiţi o ofertă de lucru şi să fie chiar în străinătate, ori e o bursă de studii, apare un prilej de călătorie cu şedere ceva mai îndelungată pe-acolo.
TAUR – S-ar putea să cheltuiţi nişte bani pentru sănătate, să faceţi nişte analize şi să luaţi un tratament, să va-ngrijiti – asta e ideea. Se va lua o decizie la nivel de şefi şi o să obţineţi un titlu, o funcţie, un salariu mărit şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii care să fie răsplata muncii voastre.


GEMENI – Poate vă luaţi bilete de călătorie, să petreceţi sărbătorile acolo unde va place cel mai mult şi poate nimeriţi o ofertă la un preţ bun. Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi o s-aveţi cu cine să împărţiţi bune şi rele , o să fie cineva care să vă completeze frumos.
RAC – S-ar putea să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru aparatură electrocasnică, sau să vă luaţi o maşină, ori o casă. Se iveşte ocazia să vă suplimentaţi, chiar dacă nu cu mult, veniturile şi să fie o relaxare financiară, să vă chivernisiţi altfel, banii, de-aici încolo.


LEU – Se poate să apară un copilaş în familia voastră poate-şi va face efectul un tratament, după mai multe încercări. Păreţi inventivi când vine vorba despre afaceri şi o să găsiţi nişte coechipieri care să ţină pasul cu voi, şi o să câştigaţi banii care vă pot scoate dintr-un impas.
FECIOARĂ – Se pare că vă consultaţi cu nişte viitori parteneri de afaceri şi vedeţi dacă sunteţi compatibili – la treabă, să faceţi rost de bani. Poate faceţi un bilanţ financiar înainte de a face o investiţie, ca să nu rămâneţi în pană de bani după aceea, şi să trebuiască să cereţi cuiva un împrumut.


BALANŢA – Cu toate că o să evitaţi cheltuielile excesive, tot o să depăşiţi baremul financiar – dar nu în mod exagerat. O să avansaţi cu demersurile care ţin de acte, dar apar situaţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi o să mai dureze până să ajungeţi la finalizarea mult aşteptată.
SCORPION – Se pare că vă aflaţi, deja, pe o listă de promovare şi o să luaţi mai mulţi bani, chiar dacă nu imediat, deşi se poate. Încep să se lămurească nişte aspecte care v-au ţinut încordaţi şi n-aţi avut curaj să luaţi o decizie, acum însă o să vă fie clar ce-aveţi de făcut ca să vă meargă bine.


SĂGETĂTOR – O să deveniţi şi mai activi în plan social, o să vă implicaţi într-o serie de activităţi care să vă ridice cota valorica, o să fiţi la înălţime. O să primiţi nişte răspunsuri afirmative la întrebările puse cu ceva timp în urmă şi o să fie un crescendo în plan profesional, dar şi în cel personal, cu sănătatea, cu starea de spirit.
CAPRICORN – S-ar putea să vă intre nişte bani care să vă scoată dintr-o încurcătură financiară, să vă eliberaţi de datorii. Veţi putea legaliza o situaţie şi o să vă găsiţi de lucru, dacă asta căutaţi, sau să deveniţi proprietarii unei case pe care v-o doriţi de multă vreme.


VĂRSĂTOR – O întâlnire cu cineva care vrea să formaţi un cuplu şi pare să fie promiţătoare chimia dintre voi – să fie o atracţie. Se poate să porniţi în forță un demers şi să aveţi timp până de sărbători, dacă nu chiar mai devreme să încheiaţi lucrarea, poate fi ceva particular, propria afacere.
PEŞTI – Se poate să primiţi un cadou, ori să vă invite cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână şi să vă şi duceţi. Aţi mai putea câştiga nişte bani care să vă ajute să strângeţi un capital şi să faceţi ce v-aţi propus pentru ai voştri, să plecaţi, poate, pe undeva într-o vacanţă.