Horoscop Azi 14 Noiembrie 2017 Nov14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Noiembrie 2017

Horoscop 14 noiembrie 2017. Peștii primesc un bonus, Balanțele repară relația sentimentală.O să putem spune lucrurilor pe nume și să ne eliberăm de niște greutăți sufletești, să readucem în viața noastră niște oameni, pe care să-i punem la locul cuvenit, să-i recunoaștem fiecăruia valoarea.Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în anumite situații complicate.


BERBEC – E posibil să deschideți un nou capitol profesional și să fie cu succes pentru că există un magnetism de neignorat. E cineva care o să va suscite interesul, mai ales dacă sunteți în căutarea omului potrivit pentru o relație și o să fie un bun început, că atracția e reciprocă.
TAUR – Poate o să negociați cu banca să vă reducă rata unui credit, să aveți un comision mai mic de returnat, ceva de genul ăsta. O să fie ceva în plus de lucru la serviciu și-or să va acapareze și treburile gospodărești, așa că o să fie solicitant, dar voi puteți duce multe și o să va descurcați și de data asta.


GEMENI – O s-aveți o comunicare mult mai bună cu șefii, cu autoritățile și o să puteți primi aprobările de care-aveți mare nevoie. Aveți idei constructive, poate or să vă ajute niște oameni să le puneți în practică, să va bucurați de prestigiu, să vi se încredințeze proiecte și mai mari cu care să va faceți și mai cunoscuți.
RAC – E un nou domeniu care vă atrage, și o să parcurgeți câteva module sau un an, doi de studii să căpătați o specializare. Poate aranjați cu o firmă să vă repare ceva pe-acasă, poate ați comandat diverse lucruri și vreți să va fie montate, ori poate vă mutați, se instalează cineva la voi pentru o vreme, e ceva nou.


LEU – Se pare c-o să vă faceți timp și pentru activitățile recreative ale copiilor, să se bucure de compania voastră, să se simtă mai relaxați, în largul lor. Parcă simțiți nevoia unei mici vacanțe și o să plecați într-un city break, chiar și cu un grup de prieteni, colegi, deși ați prefera să fiți doar voi și partenerul de cuplu.
FECIOARĂ – În relația sentimentală au rămas niște adevăruri nerostite și care v-apăsă și e momentul să vă eliberați, să-ncepeți o viață nouă. Poate renegociați salariul sau proiectul în plus pe care-l aveți în lucru să fie plătit ca lumea pentru c-o să fie cu multă muncă și perseverență.


BALANȚA – O relație sentimentală se poate repara dacă nu v-ați îndepărtat prea mult și nici partenerul n-a încetat să vă iubească. Munca o să va fie apreciată abia după ce o să-i faceți niște apropouri șefului că v-a sărit de la mărirea de salariu, și c-aveți, totuși, cu ce să vă lăudați.
SCORPION – O s-aveți prilejul să alegeți un job fie și o colaborare, de care să fiți mulțumiți, și-o s-aveți mai mulți bani. O serie de lucruri la care ați visat de mult se-apropie de voi, pe unele o să vi le faceți voi cadou pentru că vi le doreați, pe altele vi le fac cadou alții, una peste alta e bine.


SĂGETĂTOR – O să faceți treabă bună în compania celor tineri și o să va-ncărcați și cu energie pozitivă, o să fie o plăcere tot ce veți lucra. Se poate să luați în discuție condițiile în care ați putea reveni într-un grup de prieteni cu care făceați sport, vă duceți pe la diferite mondenități ca să vă convină.
CAPRICORN – O să vi se propună o formă de colaborare, pe care-o s-o găsiți convenabilă și de-aici vor veni banii care să va suplimenteze veniturile. O să aflați cine are nevoie de voi, ce note ați luat la un examen, ce gânduri au șefii cu voi și care sunt șansele voastre să deveniți și mai vizibili în societate.


VĂRSĂTOR – Lumea o să fie mai atentă la ce aveți de comunicat, sunt și niște calități pe care o să le scoateți la înaintare ca să-i convingeți pe oameni că sunteți cei mai buni. Poate faceți de pe-acum o rezervare pentru plecarea în excursie din week-end sau când o să va mai luați câteva zile libere, să aveți asigurată cazarea, transportul, masa.
PEȘTI – Poate veți luă o prima, un bonus, un rest de plată dintr-o colaborare și să fiți și voi un pic mai degajați din punct de vedere financiar. Voi va puteți reinventa, e o conjunctură de care trebuie profitat la maximum ca să ajungeți în lumina reflectoarelor, să se vorbească de bine despre voi, să prosperați.