Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Martie 2016

Horoscop zilnic, 14 martie 2016.Pestii primesc oferte de munca, iar racii vor avea noi perspective in plan profesional. E posibil sa ne ia prin surprindere o veste sau o situatie, ceva care ne poate modifica un traseu profesional sau personal. E bine s-avem reflexele la noi si sa nu stam prea mult pe ganduri, ci sa actionam cu cap!

Horoscop 2016 BERBEC -Va rascolesc niste amintiri si poate o sa luati o decizie referitoare la o relatie pe care vreti s-o pastrati – pentru totdeauna. O problema de sanatate se cere acum rezolvata, n-o mai amanati, c-or sa apara si alte complicatii si chiar n-aveti nevoie de asa ceva.
Horoscop 2016 TAUR -E cineva de care va pasa si o sa iesiti la o cafea, poate aveti de vorbit ceva referitor la viitorul relatiei, la locuinta. E posibil sa luati niste bani si sa le luati alor vostri ce au nevoie, sa va gospodariti ca lumea, sa fiti receptivi la toate problemele alor vostri.

Horoscop 2016 GEMENI -O sa incasati niste bani pe care s-ar putea sa-i cheltuiti rapid, c-or fi ramas niste facturi neplatite si alte datorii probabil. Poate va duceti la o sedinta, intrati in audienta la sefi si o sa va expuneti punctul de vedere, ii spuneti ce aveti nevoie sau ii reamintiti
Horoscop 2016 RAC -O reusita la scoala la examene, definitivati o situatie care va deschide noi perspective in plan profesional. O sa va pregatiti de o relansare – poate fi un eveniment prin care sa atrageti atentia asupra voastra si sa decurga totul ca la carte, sa aveti succes.

Horoscop 2016 LEU -Se poate sa iesiti la un eveniment monden dupa orele de program si o sa scapati de stres si de diverse apasari. Se poate sa le cereti niste inlesniri celor de la banca si sa amanati plata unei rate, sau poate vreti niste salarii in avans, o refinantare – si se aproba.
Horoscop 2016 FECIOARA -Un tete a tete si mare parte din lucrurile pe care nu le tolerati o sa i le comunicati fiintei iubite si o sa va intelegeti mai bine. Se poate sa revizuiti niste acte, un contract, sa mai cereti niste bani sau sa fiti scutiti de niste obligatii care va storc de energie.

Horoscop 2016 BALANTA -O noua dragoste la orizont, pentru cei singuri si o sa aflati vesti despre venirea pe lume a unui copil. O sa interactionati cu niste oameni de afaceri in vederea unui proiect care va poate aduce bani si alte relatii care sa va introduca in alta lume, alt cerc de prieteni.
Horoscop 2016 SCORPION -Relatia de suflet promite sa fie si mai echilibrata, poate si pentru ca o sa spuneti lucrurilor pe nume, fara ocolisuri. Cineva care nu v-a putut uita revine cu ganduri bune, poate relatia are un viitor si merita sa mai incercati – sfera sentimentala este efervescenta in perioada asta.

Horoscop 2016 SAGETATOR -O sa lucrati de placere, in timpul liber, poate le veti fi de folos unor oameni care nu se descurca singuri. Or sa va intre niste bani in buzunar si o sa faceti plati, scapati de datoriile lunare, si puneti ceva deoparte pentru distractiile de weekend, excursii, diverse.
Horoscop 2016 CAPRICORN -O suma oricat de mica, in plus, ar fi binevenita si de undeva, fie si din colaborari or sa apara bani cat de curand – fiti pe receptie. Se observa o sansa de promovare, poate scoateti la vedere un proiect care sa va aduca acea notorietate pe care-o meritati – c-ati muncit cu perseverenta pentru ea.

Horoscop 2016 VARSATOR -Intrati la cheltuiala, poate pentru ca vreti sa va mobilati casa ori, pur si simplu, s-o faceti sa arate mai bine, sa fie mai confortabila. O sa obtineti actele necesare ca sa puteti pleca pe undeva, faceti rost de bani, va interesati de o destinatie de vacanta sau poate aveti de gand sa lucrati prin alte parti, departe de casa.
Horoscop 2016 PESTI -O reusita la un examen, un interviu, vi se deschid niste perspective care or sa va acorde un plus de prestanta, de recunoastere publica. Apar oferte de lucru, si s-ar putea sa fiti interesati de una dintre ele, macar, si poate e o colaborare si nu trebuie sa renuntati la actualul serviciu.


Horoscop Azi 14 Martie 2016