Horoscop Azi 14 Iunie 2017 Jun14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Iunie 2017

Horoscop 14 iunie 2017, prezentat de Neti Sandu. O sa ne trezim cu cele mai neasteptate lucruri, pe unele dintre ele ni le-am dorit demult, la altele nici macar n-am visat, oricum, noi sa fim pe receptie ca lucrurile vin spre noi.Astazi, Fecioarele au noroc la bani si isi rezolva probleme, iar Racii alunga tensiunile din relatie.


Horoscop 2017 BERBEC – E posibil sa-ncasati niste bani si sa-i cheltuiti imediat c-aveti plati de facut si vreti sa scapati de toate, sa strangeti bani de concediu. O zi incarcata la serviciu si o sa interactionati cu multa lume, aveti de luat si niste aprobari, o sa va descurcati insa, fara probleme.
Horoscop 2017 TAUR – S-ar putea sa faceti un efort financiar pentru copii, sa plece intr-o tabara speciala sau doar intr-o excursie. Intrevedere cu parteneri de afaceri, cu sponsori, va consultati si cu un avocat, poate, ca sa va asigurati spatele, sa nu semnati lucruri in defavoarea voastra.


Horoscop 2017 GEMENI – E posibil sa apara cineva care sa va redea cheful de viata, sa puneti in aplicare ideile cu care sa dati lovitura in afaceri. Poate reusiti sa plecati pe undeva intr-un scurt concediu si sa va-ncarcati bateriile cu energii care sa v-ajute sa va reinventati.
Horoscop 2017 RAC – Or sa dispara disensiunile din relatia de cuplu poate si pentru ca partenerul va fi mai intelegator, conciliant. O sa le veniti in sfarsit de hac unor probleme de sanatate si o sa dati zor sa va achitati de obligatiile profesionale si sa fie si acasa totul pus la punct.


Horoscop 2017 LEU – Poate va trebui sa luati o decizie legata de copii, sa-i trimiteti pe undeva si e bine sa aveti si banii necesari. Isi face curaj cineva sa va abordeze in scop de afaceri si o sa luati in calcul oferta, macar de la toamna incolo ca sa vedeti daca nu mai apar si alte variante.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa faceti rost de bani pentru reparatia masinii, macar, daca nu si pentru una nou-nouta, s-aveti cu ce pleca in vacanta. E posibil sa va intre niste bani si sa aveti de cheltuiala zilele astea, sa scapati de datoriile mari, rate, facturi si sa va ganditi si la vacanta.


Horoscop 2017 BALANTA – Acea persoana de care nu va puteati desprinde sufleteste isi va face aparitia si-o sa vedeti incotro va duce drumul. Or sa vina ceva bani de pe unde nu v-asteptati si o sa rezolvati niste chestiuni legate de casa, poate zugraviti, faceti diverse reamenajari interioare.
Horoscop 2017 SCORPION – Se pare c-a venit scadenta si sunt de platit o rata, un impozit, vreo asigurare ori altceva care v-ar pune la adapost de niste belele. Poate veti reusi, din banii pusi deoparte, sa luati ceva pentru casa ori pentru sanatatea cuiva din familie, sa scapati de problemele ardente.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa va bucurati de un plus de atentie din partea fiintei iubite, poate pentru ca are mai mult timp pentru relatie. O s-aveti prilejul sa plecati intr-o scurta vacanta, la invitatia cuiva care va iubeste, dar e posibil sa primiti un bilet cu reducere pentru un city break.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se anunta in vizita cineva de la drum lung si poate va locui cateva zile la voi sau va-ntalniti ori de cate ori puteti in oras. Desfasurati o buna colaborare cu partenerii de afaceri si e bine sa semnati contracte daca vi se par rezonabile conditiile, altminteri mai asteptati pana la toamna.


Horoscop 2017 VARSATOR – Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa spuneti fiecare ce va deranjeaza la celalalt ca sa indretptati lucrurile. O sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara si o sa va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si-o sa faceti treaba de calitate.
Horoscop 2017 PESTI – Ati putea prelungi un contract si sa va implicati intr-un alt proiect, schimbati serviciul, poate fi doar o forma de colaborare. Se poate sa primiti o nota, un calificativ pentru o munca de durata si veti trece intr-o alta categorie si-o sa fiti platiti, ca atare.