Horoscop Azi 14 Iulie 2017 Jul14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Iulie 2017

Horoscop 14 iulie 2017. Pestii primesc bani de vacanta iar Scorpionii incep un proiect nou.Vibratia zilei este 6 si o sa ne ocupam de noi, de familie, sa fim la unison. O sa vrem sa-ncheiem cum se cuvine anumite situatii pentru care ne zbatem de multa vreme.


Horoscop 2017 BERBEC – Se pare c-o sa va caute cineva care vrea sa va scoata la plimbare, poate chiar in afara tarii si o sa fie o iesire pe gustul vostru.
Horoscop 2017 TAUR – Ati putea sa mai dati o sansa relatiei voastre de cuplu si poate plecati intr-o statiune turistica, sa va lamuriti problemele sa mergeti mai departe daca tot va iubiti.


Horoscop 2017 GEMENI – Sunt cheltuieli, datorii de care trebuie sa va achitati cat mai repede, sa nu se-adune restante, care vor atarna prea greu dupa concediu.
Horoscop 2017 RAC – Poate va dati intalnire cu niste colegi de breasla sa vedeti la ce proiect ati putea colabora si pe ce perioada de timp.


Horoscop 2017 LEU – O sa va mearga mai bine in relatia sentimentala daca o sa fiti mai ingaduitori cu fiinta iubita si o sa iesiti mai des la plimbare.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate puneti la cale detaliile unui eveniment important din viata voastra, o nunta, un botez sau poate va mutati in casa noua.


Horoscop 2017 BALANTA – Poate iesiti pe la mondenitati, e rost si de plecare mai departe de casa, in alt oras, ca sa revedeti oameni, lucruri dragi, sa va-ncarcati, frumos, bateriile.
Horoscop 2017 SCORPION – Se observa proiecte noi la orizont, va puteti ocupa si acum de ele, dar si dupa un binemeritat concediu, cand o sa reveniti cu forte proaspete.


Horoscop 2017 SAGETATOR – In orice moment o puteti lua din loc si sa va opriti acolo unde veti gasi o camera sa ramaneti peste noapte si sa vizitati niste obiective turistice.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Segmentul strainatate e deschis, puteti pleca intr-un week-end prelungit sau intr-un concediu in toata regula, sa cuceriti noi teritorii.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate puneti umarul, impreuna cu ai vostri, la un eveniment de familie, sa va bucurati de intalnirea rudelor de toate gradele si a prietenilor.
Horoscop 2017 PESTI – O sa luati niste bani cu care o sa puteti da o fuga la malul marii sau la munte, pe undeva, sa schimbati aerul, peisajul, sa mai uitati de griji.