Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 14 iulie 2015. Racii primesc un cadou, iar Leii pot intampina probleme de sanatate
Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem curaj sa atacam lucrurile frontal.

Horoscop 2015 BERBEC – Se vine cu o oferta de lucru si daca e convenabil poate veti accepta, macar din toamna, sa va puteti bucura pan-atunci de concediu. Se pare c-o sa va ocupati de mai multe treburi deodata si-o sa fie alergatura, consum nervos, dar cerul tine cu voi si o sa va achitati de toate obligatiile.

Horoscop 2015 TAUR – O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, fie si pe net, pe skype, o sa va faca sa fiti mai degajati in relatie. Vi se da ok-ul pentru un nou proiect si o sa va implicati cu totul ca sa faceti un lucru de calitate, de care sa fiti mandri si care sa fie cartea voastra de vizita.
Horoscop 2015 GEMENI – O s-aveti un cuvant de spus, poate chiar ultimul, inainte de a fi luata o decizie referitoare la un proiect de anvergura. Va puteti relansa printr-o lovitura de imagine, vindeti un produs la care ati lucrat in ultima vreme sau munca propriu-zisa va iesi in evidenta.
Horoscop 2015 RAC – E posibil sa primiti cadou niste bilete de vacanta in tara sau in strainatate, si o sa va considerati norocosi. O sa rezolvati o sumedenie de lucruri pe care le-ati inceput mai demult si o sa demarati proiecte noi care sa va aduca mai multi bani de-aici incolo.
Horoscop 2015 LEU – Se poate sa va-ndragostiti de cineva care sa vi se para tot ce v-ati dorit vreodata si sa fie o alegere foarte buna. E bine sa va-ngrijiti mai mult de sanatate, sa nu lasati niciun aspect la voia intamplarii ca sa nu va treziti cu o durere, un disconfort care sa va tina din treaba.
Horoscop 2015 FECIOARA – Vi se cere ajutorul si o sa va simtiti onorati sa le fiti de folos unor persoane care nu se pot descurca singure. Va asociati cu niste oameni care sunt garantia voastra ca lucrurile vor merge bine si-o s-aveti de castigat daca veti porni la drum impreuna.

Horoscop 2015 BALANTA – O invitatie pentru diseara la un film, un concert, o cina romantica, sau doar la o plimbare. Incep sa apara ecourile unui demers care v-a stors de energie dar se pare c-a meritat, acum vin si recompensele care se vor adauga la palmares.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa dati un test, niste competente, ca sa ocupati o functie de conducere sau doar un alt post. Vi se recunosc niste drepturi, poate pentru c-ati primit o sentinta judecatoreasca sau v-ati inteles cu ceilalti cu care-aveati de-mpartit o proprietate, niste bani.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Intalnire de suflet si poate veti lua o decizie referitoare la viata de cuplu, in sensul ca ati putea deveni o familie, in scurt timp. Poate faceti un imprumut la banca sau cereti amanarea unei rate, sau alte inlesniri ca sa va luati o locuinta ori ca sa aveti bani de concediu.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa va asociati cu niste oameni pe care i-ati testat cu alta ocazie si se poate sa fie combinatia ideala. Ati putea semna un contract de munca si sa va lansati intr-o noua aventura profesionala, cu ajutorul unor sponsori, accesati fonduri europene.
Horoscop 2015 VARSATOR – Va dati intalnire cu prietenii in oras, sa mai stati de vorba, sa faceti abstractie de greutatile prin care treceti, sa va eliberati. Se prea poate sa aveti de incasat niste bani din urma si sa va permiteti un concediu pe gustul vostru si al familiei, sau sa va cumparati diverse lucruri pentru casa.
Horoscop 2015 PESTI – E posibil sa luati niste bani, recompensa pentru care ati muncit peste norma la slujba si poate si in particular. E momentul sa faceti o schimbare in viata voastra, sa va duceti la alt serviciu sau sa va luati o colaborare, daca nu mai mult, ca sa castigati mai multi bani.

Sursa: http://stirileprotv.ro