Horoscop Azi 14 Ianuarie 2019 Jan14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Ianuarie 2019

Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani.O zi cu surprize plăcute. E bine să avem curaj, să atacăm lucrurile de care, de obicei, ne e frică, şi să perseverăm, că s-atingem succesul.Vibraţia zilei este 5 şi exact despre curaj ne vorbeşte într-o astfel de zi.
BERBEC – Drumul spre succes e întredeschis, nu trebuie decât să aveţi mai mult curaj să atacaţi vârful piramidei. O situaţie neobişnuită, poate va caută cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere şi o să vă convingă, deşi nu era genul vostru.


TAUR – Se observă o provocare la orizont, poate începeţi un proiect care să v-aducă succes şi mai ales bani. De undeva or să vină bani şi or să vă străfulgere tot felul de idei legate de casă, c-o să vreţi să luaţi lucruri frumoase, de calitate şi musai ieftine, şi chiar o să găsiţi.
GEMENI – O să rezolvaţi cumva cu bancă şi să reduceţi rata, lichidaţi un credit, sau cereţi o refinanţare, găsiţi voi varianta optimă. Un anturaj cooperant, o să faceţi treabă bună în varianta de grup şi o să vă lansaţi pe o nouă orbita profesională care să v-aducă strălucire.
RAC – Poate treceţi peste o neînţelegere cu partenerul de cuplu şi o să vă daţi toată silinţa să vă armonizaţi, să fiţi o echipă. Întrevedere importantă, poate aveţi ceva de-mpartit cu cineva care vă cheamă în instanţă, ori se pune în aplicare o sentinţă judecătorească şi vi se face dreptate.


LEU – O să va-ngrijiti de sănătatea voastră şi a celor din familie, o fi cineva care-a lăsat pentru după sărbători controlul medical. Se pare ca-ncepeti un nou capitol la serviciu, şi o să le cereţi şefilor nişte înlesniri, să nu încasaţi tot greul perioadei în care-o să fie mult de lucru.
FECIOARĂ – Poate vă roagă un frate, o soră, să le fiţi naşi de cununie, de botez, sau doar să veniţi la petrecerea de botez, în week-end. V-au mai venit nişte idei despre cum să sporiţi gradul de confort de-acasă şi să nu vă cheltuiţi toţi banii de rezervă, ci să profitaţi de nişte reduceri.


BALANŢA – O să aflaţi cine vă iubeşte cu patimă, de la cine erau florile, mesajele, invitaţiile la cafea, la o cină romantică. Poate vi s-a semnat un act care va permite nişte libertăţi şi o să intraţi, poate, într-o altă clasă valorica, să vă formaţi un alt cerc de oameni influenţi.
SCORPION – Poate cumpăraţi un lucru pe care vi-l doreaţi de multă vreme şi o să vă bucuraţi c-aţi bifat şi acest lucru, poate primul pe anul ăsta. O să luaţi note, calificative, dintre cele mai bune, dacă vă duceţi la un interviu o să aveţi prezenta de spirit şi totul o să meargă strună, o s-aveţi succes.


SĂGETĂTOR – Poate va-ncumetati să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, s-aveţi copii, să vă bucuraţi de traiul la casa voastră. Poate vă aşezaţi la masa negocierilor să vedeţi cu ce contracte continuaţi şi la care-o să renunţaţi, dacă lucrurile au fost sub aşteptări.
CAPRICORN – Se poate să primiţi un cadou, să vă invite cineva la o cină specială şi să vi se facă o declaraţie de dragoste. Se definitivează nişte situaţii şi o să puteţi trece la următorul nivel la slujbă, la şcoală, poate primiţi un credit şi o să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină.


VĂRSĂTOR – Poate faceţi cumva să vă asiguraţi că sunteţi sănătoşi tun, pentru că altminteri vă puteţi trezi cu cine ştie ce neplăceri de care să nu scăpaţi uşor. O să daţi zor să puneţi pe roate o afacere ca să aveţi de unde să luaţi bani pe parcursul anului să vă puteţi plăti ratele, facturile şi taxele şcolare.
PEŞTI – Or să se-adune nişte prieteni în jurul vostru că să puneţi umărul la o acţiune care v-ar aduce popularitate. Se poate să luaţi nişte bani şi să achitaţi dările obligatorii după care o să vă cumpăraţi ceva pe care l-aţi tot amânat, c-au trecut sărbătorile şi acum nu mai sunteţi stresaţi.