Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic 14 ianuarie 2016. Astazi, Capricornii isi repara relatiile sentimentale, iar Gemenii primesc niste bani
Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2016. O sa avem prilejul sa reparam o munca pe care n-am facut-o ca lumea, o relatie pe care n-am luat-o in serios si am tratat-o cu superficialitate, vom primi si banii pe care-i meritam.

Horoscop 2016 BERBEC – Va interesati de un credit bancar sau de o suplimentare, ca sa dati avansul pentru o casa, ori poate vreti sa va schimbati masina. Un demers la un notar sau intr-un birou de avocatura ca sa va puneti in ordine niste hartii, sa va cereti drepturile, sa legalizati o situatie.

Horoscop 2016 TAUR – Relatia sentimentala poate deveni mai armonioasa cu conditia sa dati dovada de mai multa intelegere fata de partenerul de cuplu. Vi se face o oferta de lucru, poate vine chiar si din strainatate si o sa puneti in balanta sa vedeti ce e mai convenabil, in ce formula.
Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa va lasati sedusi, fascinati de cineva care va place asa cum sunteti si e nemaipomenit, e ideal asa. Or sa vina ceva bani din cei pe care trebuia sa-i luati anul trecut si o sa va faceti planurile de minivacanta, sa plecati cu ai vostri intr-o excursie, in special cu cei mici.
Horoscop 2016 RAC – Poate va invita cineva la un spectacol sau sa luati masa in oras, se-ntimpla ceva frumos, care sa va dea o stare buna. Se rezolva ceva pe care vi-l doreati cu ardoare, tine de suflet, de o relatie, poate de revenirea cuiva drag sau de venirea pe lume a unui copilas.
Horoscop 2016 LEU – O sa recuperati niste bani care n-au mai avut timp sa va intre in cont anul trecut si acoperiti cu ei golurile din godspodarie. E posibil sa vi se dea ceva in plus de lucru sau sa reparati ce s-a facut la repezeala si n-a fost bun si-o sa fie in regula abia acum.
Horoscop 2016 FECIOARA – O s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care v-ar putea deveni partener de viata – vedeti cum puneti problema. Intrevedere cu cineva care vine cu o idee de afacere si o sa va puteti gandi pana cam pe 25 ianuarie si dupa aceea sa bateti palma dac-o fi si-o fi.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa vi se recunoasca un drept de proprietate si sa capatati alt statut, sa vi se deschida niste usi ferecate pana mai ieri. Se rezolva o problema cu casa si o sa va mutati sau va luati lucruri noi care sa sporeasca acasa confortul si or sa se bucure toti ai vostri.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va fie mult mai bine in relatia de cuplu daca mai treceti cu vederea unele mici tensiuni din relatie si nu le puneti la suflet. Posibila afacere la orizont, va puteti face un bun renume, sa lucrati poate si in particular ca sa castigati mai multi bani, s-aveti pentru rate, facturi si cheltuielile casei.
Horoscop 2016 SAGETATOR – O intalnire cu cineva de care va leaga niste amintiri care pot duce la refacerea unei casnicii sau a unei relatii sentimentale. O s-aveti de-a face cu niste autoritati, poate va duceti sa platiti niste impozite, taxe, sa legalizati un act, aveti de dat vreun examen sau o fi un proces.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Ati putea repara o relatie sentimentala, o casnicie, o sa va puteti intelege mult mai bine cu copiii daca mai schimbati cate ceva. O definitivare, luati bani, semnaturi, isi respecta cineva o promisiune si-o sa puteti avansa si cu afacerile si cu treburile personale, incepeti lucruri noi.
Horoscop 2016 VARSATOR – O sa dati dovada de o mai mare deschidere fata de partenerii de afaceri, colaboratori si o sa dati drumul unui proiect de valoare. Poate va pregatiti de o plecare la odihna, la schi, la distractie si puneti lucrurile la punct pana diseara, sa o luati de maine din loc.
Horoscop 2016 PESTI – Poate faceti ceva si pentru voi, va duceti la o sala de sport ,la un spa, gasiti voi o metoda sa refaceti potentialul. Se contureaza o suma de bani si o sa aveti pentru rate, facturi, chiar si pentru urgente si-o sa va puteti ingriji de sanatate, sa va luati medicamente.

Sursa: http://stirileprotv.ro