Horoscop Azi 14 Februarie 2019 Feb13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Februarie 2019

Horoscop 14 februarie 2019: Zodia care ar putea primi o proprietate.Lună nouă cu vești bune. O să putem încheia niște situații pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată și să dăm drumul proiectelor noi care așteaptă să iasă la lumină.Vibrația zilei este 6 și o să veghem asupra alor noștri, să fie liniște și pace în familie.


BERBEC – Cu puțin efort și alergătură se rezolva situația financiară și o să știți pe ce bani puteți conta în perioada asta. O să ocazionați diverse întâlniri, o să vă priască schimbul de idei, emoții, poate puneți la cale o afacere, ori o activitate recreativă, să vă eliberați de stres.
TAUR – Posibilă întâlnire de afaceri și poate semnați un contract care să v-aducă bani pe o perioada mai lungă de timp. Un nou proiect în pregătire, poate dați lovitură de dată asta, vor fi bani, care se vor cheltui, cu furie, aveți obiective importante și o să puneți banii la bătaie.


GEMENI – Se poate semna un contract de muncă și puneți în aplicare idei, strategii, care să v-aducă beneficii, bani. Relația de cuplu este într-o continuă agitație, sunt niște aspecte care se cer rezolvate și e bine să dați dovadă de calm și diplomație, să faceți că relația să fie armonioasă.
RAC – O veste bună, o să vă luați lucruri la care ați visat de mult, dar e posibil să le primiți și cadou. Se poate să legalizați o situație, se-ncheie un proces și o să va luați banii, vi se recunoaște un drept de proprietate, ori o să puteți lucra în condițiile cerute de voi în instanță.


LEU – E un reviriment în sfera afectivă și o să faceți lucruri noi care să înlăture monotonia din relație, să vă puteți înțelege. Se poate rezolva o situație scriptică și o să puteți face progrese la slujbă, la școală, ori veți rezolva niște probleme cu locuința pe care vreți s-o cumpărați.
FECIOARĂ – O invitație în oraș, o revedere emoționantă și veți afla noutăți legate de relația voastră de cuplu. Poate vreți să vă mutați cu chirie, ori să faceți un credit bancar să vă căsătoriți, pentru că vă doriți și copii, și-o să faceți tot ce depinde de voi să vă fie și mai bine.


BALANȚĂ – E posibil să faceți cunoștință, sau să reapară cineva care să vă facă viața mai frumoasă, pentru că v-ați maturizat. O să vă asociați cu niște oameni care vor să lucrați împreună sau să faceți echipa în particular, poate plecați undeva pentru câteva zile, în week-end și o să fie deconectant.
SCORPION – Poate or să vă intre mai mulți bani în casă și o să mai schimbați mobila, aparatura, să fie mai frumos și confortabil acasă. E anul vostru, e bine să profitați de ofertele pe care le primiți, faceți o selecție și alegeți ceva care, sigur, o să v-aducă profit.


SĂGETĂTOR – O prezență plăcută, o veste bună, o șansă de a vă reface viața sentimentală, ca să experimentați și voi traiul în doi. Sfera comunicării e frumos aspectată și o să faceți echipă bună cu colegii, prietenii și la treabă și la distracție, și o să refaceți bunele relații și cu rudele apropiate frați, surori, veri.
CAPRICORN – Se poate să vi se mulțumească în vreun fel pentru efortul depus pe o perioada îndelungată și o să fie stimulativ, să va puteți continuă muncă respectivă. O să primiți un răspuns de la un angajator sau de la o instituție care va acordă o diplomă, vă aprobă o cerere și o să dați drumul proiectelor noi.


VĂRSĂTOR – Le puteți cere șefilor un privilegiu, diverse lucruri fără de care nu vă puteți duce muncă la bun sfârșit, și bani mai mulți le puteți pretinde. Vi se poate semna un act care să vă redea niște libertăți, să căpătați o proprietate, sau să primiți o împuternicire, ori un drept legat de copii, o procură.
PEȘTI – Poate câștigați o bătălie în relația de cuplu și o să vă gândiți să vindeți, să cumpărați, o casă, și să vă schimbați modul de viață. Se poate să primiți cadouri, să mai luați și niște bani din urmă, vă scoate cineva la plimbare și o să revedeți niște prieteni care vor să petreceți mai mult timp împreună.