Horoscop Azi 14 Decembrie 2017 Dec14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Decembrie 2017

Horoscop 14 decembrie 2017. Taurii se pot îndrăgosti la prima vedere.O zi reuşită. Veşti pe care le-aşteptam de mult sosesc, oamenii de care-avem nevoie ne caută şi ei, vin spre noi şi o să ne meargă bine pe toate fronturile, o să ne descurcăm frumos!Vibraţia zilei este 5 şi o s-avem curaj să facem şi lucruri de care ne temeam serios.

BERBEC – O poveste sentimentală se poate rescrie, s-o luaţi de la capăt după o serie de explicaţii promisiuni, jurăminte. Se pare că şefii or să ţină cont de ce le-aţi cerut şi or să vă semneze o cerere de bani, sau de o zi, două de concediu, şi vor mai fi, o să vedeţi şi alte mici avantaje, pe deasupra.
TAUR – E posibil să apară cineva în viaţa voastră, să fie o dragoste la prima vedere şi să vă aşezaţi la casa voastră – e an bun de căsătorie, cel care vine. Posibilă negociere, fie şi pentru ianuarie, februarie, cu cineva care munceşte în stilul vostru şi o să vă prindă bine să câştigaţi nişte bani, să luaţi tot felul de bunătăţi de sărbători.

GEMENI – O să faceţi tot posibilul să puneţi casa la punct şi-o să vă consumaţi rezervele că s-aveţi tot ce ştiţi că le place alor voştri. Voi vă pregătiţi de o schimbare, poate vi se oferă o nouă postura, un fotoliu de şef, sau doar de co-partener într-o afacere care promite s-aducă bani frumoşi.
RAC – Poate vă cheamă cineva din afara ţării într-o scurtă vacanţă de sărbători şi vă puteţi face timp să ajungeţi pe-acolo. Se poate să faceţi un bilanţ într-o şedinţă, vă gândiţi dacă să mai lucraţi ceva în colaborare, din ianuarie, sau să vă mutaţi cu totul la alt serviciu, dacă nu vă simţiţi apreciaţi.

LEU – Se poate să vi se livreze ce-aţi comandat şi o să vedeţi ce altceva mai aveţi de cumpărat pentru casa. Sunteţi în aşteptarea unor bani care pot sosi şi azi, dar şi în următoarele două zile şi o să plătiţi la timp ratele, facturile şi restul lucrurilor care nu suportă amânare.
FECIOARĂ – Poate vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vă pot ajuta să încheiaţi la timp o lucrare, acasă, ori în zona profesională. O s-aveţi susţinere din partea prietenilor că s-ajungeţi mai repede acolo unde-aveti nişte treburi de rezolvat, poate nişte rude au nevoie de o mână de ajutor de la voi, şi reciprocă.

BALANŢA – Apar nişte obligaţii de familie peste care nu puteţi trece şi-o să vă achitaţi onorabil de fiecare lucru care vi se cere ca să fiţi împăcaţi cu voi înşivă, în primul rând. E cineva care insistă să lucraţi împreună şi va promite bani, pe termen lung şi o să vă consultaţi cu familia, ca să nu vă răpească din timpul pe care l-aţi petrece cu ai voştri.
SCORPION – O veste pe care-o aşteptaţi de mult soseşte şi o să ştiţi cu cine, unde o să petreceţi sărbătorile şi când plecaţi, când vă-ntoarceţi. O să acceptaţi o invitaţie la nişte prieteni care locuiesc departe, poate chiar în altă ţară şi dacă n-o să vă coste decât transportul, o să luaţi bilete şi vă duceţi.

SĂGETĂTOR – O să prindeţi din zbor o ofertă de job şi dacă tot aveţi de gând să vă schimbaţi serviciul o ţineţi la cald până după 1 ianuarie. Sunt multe lucruri importante care se discută în prezenţa voastră şi altele despre care veţi afla mai târziu, poate după Crăciun. Se pare că vi se pregătesc nişte surprize – plăcute.
CAPRICORN – Se poate să vă invite cineva diseară la masă, la un film, la o expoziţie, pare să fie ceva cu iz festiv, sărbătoriţi ceva! Un câştig, pot fi bani, aveţi şanse să semnaţi un contract, sau măcar să vă puneţi de acord în toate privinţele cu angajatorii şi să treceţi pe hârtie la începutul anului, condiţiile.

VĂRSĂTOR – Poate veţi găsi o ofertă convenabilă într-o staţiune de agrement să petreceţi vacanţă sau îi trimiteţi pe copii, dacă bugetul este limitat. Aţi putea pleca mai devreme cu o zi, două, în vacanţă, sau chiar cu treaba, departe de casă şi ar trebui să va fi terminat toate treburile să fiţi cu situaţiile încheiate.
PEŞTI – Aţi putea semna diverse acte, care să vă permită accesul în anumite instituţii cu care aveţi de gând să colaboraţi. O să încasaţi nişte bani care să v-ajute să luaţi tot ce v-aţi propus, să nu vă prindă sărbătorile fără lucrurile obligatorii, măcar, dacă nu cu toate de pe lista cumpărate.