Horoscop Azi 14 August 2016 Aug14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 August 2016

Horoscop 14 august 2016. Scorpionii cheltuie mai mult decat si-au propus, Pestii primesc vesti bune in zona sentimentala.Se-anunta o stare de spirit buna, chef de viata si sa facem ca lucrurile sa evalueze frumos, in favoarea noastra si sa le mearga bine si celor dragi, s-avem grija de asta.Vibratia zilei este 5 si sa ne asteptam sa ne faca altcineva fericiti.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti primi o invitatie la p-limbare, un dus intors cu prietenii ca sa-i faceti o surpriza cuiva de prin tara. O tratatie in familie, poate-i chemati pe la voi pe cei cu care va vedeti de srabatori si o sa refaceti spiritul de familie, sa petreceti mai mult timp impreuna.
Horoscop 2016 TAUR – Va dati intalnire cu niste oameni care chiar stiu sa se distreze si o sa va priasca statul la taclale pana noaptea tarziu. Poate pregatiti la repezeala ceva bun pentru musafirii care-or sa treaca pe la voi diseara si o s-aveti cu cine schimba o impresie, cui sa cereti un sfat, la o adica.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa va pice cu tronc cineva pe care abia l-ati cunoscut si daca nu sariti etapele o sa fie si bine in relatie. O sa va ia prin surprindere invitatia la o cafea, dar inima o sa va spuna daca aveti ce cauta impreuna cu acea persoana sau preferati o alta companie, totusi.
Horoscop 2016 RAC – Invitatie la o plimbare, poarte plecati din localitate, oricum, va puteti bucura de prezenta unor oameni dragi, fie acasa, fie i alt oras. Se-aduna prieteni, rude, sa mancati impreuna, sa va bucurati de o reusita a voastra, sau a cuiva din familie si toata lumea o sa se simta in largul ei.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa va implicati intr-o activitate sportiva, recreativa si care sa va aduca in contact cu niste oameni cu care veti colabora. O sa va bucurati de prezenta prietenilor, de niste peisaje minunate daca o porniti la drum, poate sunteti, inca, in vacanta si o sa va puteti destinde, ca lumea.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa primiti un semn de viata de la cineva care v-a acaparat gandurile si pe care chiar l-ati vrea in viata voastra. Poate dati o masa mare in cinstea cuiva din familie, e o atmosfera efervescenta acasa, si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste, or sa fie incantati si musafirii.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa va puneti de acord in privinta cheltuielilor casei. E posibil sa porniti la drum si sa va-ntoarceti spre miezul noptii, dar se poate sa mai ramaneti cateva zile pe acolo pe undeva or sa va poarte pasii.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus dar n-o sa vi se dea bugetul peste cap, o sa va descurcati. O invitatie la un eveniment festiv si o sa revedeti oameni pe care nu i-ati mai vazut cine stie de cand si-o sa fie un adevarat balsam sufletesc, o sa vedeti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa luati o decizie capitala, si sa primiti binecuvantarea la biserica pentru relatia voastra de cuplu. Apar lucruri noi,,oameni noi in viata voastra si o sa va organizati altfel, o sa va dati voie sa fiti in elementul vostru, dezinvolti.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa va invite cineva la o zi de nastere, sau de cununie, sau poate doar la un gratar cu prietenii. Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si-o sa stiti alaturi de cine vreti sa va petreceti restul vietii, e un moment important.

Horoscop 2016 VARSATOR – O escapada turistica macar pana diseara v-ar deconecta si ati avea mai mult spor la activitatile pe care le veti avea in cursul saptamanii viitoare. Se poate sa nu mai aveti ochi pentru altcineva decat pentru fiinta iubita, poate sunte proaspat indragostiti si o s-o tineti tot asa, daca simtiti ca e alesul, aleasa.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care poate fi chiar omul vietii voastre si sa va mearga bine in relatia de cuplu. Vestile bune sunt in zona sentimentala si poate va cauta acea persoana care vi s-a lipit de suflet, sau in cursul unei cine romantice o sa simtiti ca relatia voastra este de viitor.
Horoscop Azi 14 August 2016