Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 14 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Vesti pentru Sagetatori in viata sentimentala, iar Pestii isi descopera un hobby nou.Rezolvari azi. O sa putem recupera bani, bunuri, sa reparam o relatie de prietenie, de dragoste, o casnicie, ceva pentru care ne-am zbatut.Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem un strop in plus, de curaj sa ne luptam pentru ce-i al nostru.

Horoscop 2016 BERBEC – Or sa vi se respecte, in sfarsit, niste clauze contractuale si o sa lucrati cu mai mult spor, si la alta scara de-acum incolo. O reusita la serviciu, poate vi se incredinteaza proiectul pe care l-ati cerut sefilor cu ceva timp in urma si o sa aveti o sansa – in plus – de a primi un salariu marit.
Horoscop 2016 TAUR – Ati putea semna un act care sa va ajute la serviciu, la scoala sau ca sa luati niste bani de la banca, ori sa puna capat unui proces. V-ati putea gasi ceva de lucru in particular sau sa va gasiti, chiar, un alt loc de munca, insa e bine sa faceti o alegere inteleapta, sa nu va grabiti c-o sa urmeze o perioada derutanta.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa va mutati in casa noua, sau poate unii dintre voi acum veti da avansul pentru o locuinta, cu imprumut de la banca. Se poate s-aveti succes in cadrul activitatilor de grup si sa obtineti un angajament, sa luati ceva bani pe care apoi sa-i investiti si sa faceti profit.
Horoscop 2016 RAC – Va scoate cineva la o plimbare, sa revedeti niste buni prieteni si poate puneti la cale, o iesire in week-end.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa luati acei bani pe care-i asteptati demult si o sa faceti fata cheltuielilor. Noutati in sfera sentimentala, poate se infiripa o relatie care promite si pana anul viitor sa va si casatoriti, daca totul o sa mearga – ceas!
Horoscop 2016 FECIOARA – Relatia de cuplu promite sa fie si mai buna si sa duca la casatorie pana la sfarsitul anului. O sa va puteti face remarcati prin ceva care va poate aduce bani, relatii, si o buna reputatie, in sfera profesionala.

Horoscop 2016 BALANTA – Un raspuns favorabil de la scoala, c-ati luat un examen sau de la un angajator, ca v-a dat un post, o functie. Poate o sa iesiti mai des la socializare, e o nevoie de a va face cunoscute ideile, si de a intalni oameni de la care sa aveti ce sa invatati.
Horoscop 2016 SCORPION – E momentul sa gasiti un sponsor sau mai multi care sa va finanteze un proiect de la care o sa primiti bani cat de curand. O sa puteti descurca itzele unei afaceri si sa faceti progrese, sa va mai luati si altceva de lucru, daca timpul v-o permite, ori familia.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Sfera sentimentala e, in continuare activa si o sa va iasa-n cale cineva, daca n-aveti niciun partener sau o sa va mearga si mai bine in relatie. Apar o serie de mici reusite la serviciu, dar e bine sa va-narmati cu rabdare ca o sa fie mult de lucru, imediat dupa sarbatori.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa avansati cu pasi repezi spre un post de conducere si sa intrati intr-o alta etapa din sfera profesionala. O sa va simtiti impliniti sufleteste, poate in viata voastra a aparut cineva care vrea sa formati un cuplu, s-aveti copii, sa fiti nedespartiti.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa primiti o suma, nu cine stie ce de bani, poate e vreun rest de plata si o sa aveti cu ce sa-i scoateti pe ai vostri in oras. Poate organizati impreuna cu colegi, prieteni o iesire in natura poate desfasurati o activitate care va face tuturor placere, poate fi una sportiva.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va gasiti o preocupare de timp liber care sa v-ajute sa descarcati tensiunile care va epuizeaza si-o sa fiti in forma. Vi se pot semna niste acte, dupa o lunga tevatura si sa puteti pleca la alt serviciu, sau in strainatate, sa lucrati, sau la studii – daca simtiti o astfel de chemare.
Horoscop Azi 14 Aprilie 2016