Horoscop Azi 13 Noiembrie 2017 Nov13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Noiembrie 2017

Horoscop 13 noiembrie 2017. Zodia care astăzi are șanse să înceapă o nouă relație.Horoscop 13 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla lucruri neașteptate și să ne bucurăm de surprizele pe care ni le vor face unii și alții și pe care o să le-avem și noi pregătite sau o să facem gesturi spontane.Vibrația zilei este 4 și o să ne bucurăm de atmosfera echilibrată din familie.


BERBEC – O să găsiți drumul spre inima partenerului de cuplu și vă puteți gândi la căsătorie, dacă totul o să meargă ca la carte. E posibil să va între și o nouă sumă de bani în cont și să v-ajungă pentru ce v-ați propus în perioada asta, c-aveți cam multe pe lista de așteptare.
TAUR – O să faceți o mișcare inteligență cu banii din cont și n-o să va mai stresați, o să va mai permiteți și alte lucruri c-ați făcut destule economii. Ați putea munci în continuare la actualul loc de muncă, dacă n-o să vină cineva să va ofere mai mulți bani pentru același lucru sau chiar pentru mai puțin.


GEMENI – Se poate să fiți pe aceeași lungime de undă cu cineva de care v-ați atașat sufletește și relația să facă pași serioși, să avanseze spre o logodnă. Se poate să strângeți bani din mai multe surse și să puneți de-o parte ceva pentru cadouri, aniversări, ieșirile din week-end cu copiii, cu tot familionul.
RAC – Vi se poate acorda o primă, bonuri valorice, vreo legitimație, carduri pentru diverse și care să va fie de folos. Pare să fie o atmosferă mai destinsă la serviciu, poate și pentru că e ceva nou de care trebuie să vă ocupați, or mai fi și ieșiri cu grupul, team building în week-end, cam așa ceva.


LEU – O să ieșiți la o cafea și e posibil să dați cărțile pe față ca să puneți capăt unor tensiuni din relația de cuplu. Se poate să faceți rost de niște bani și să va descurcați frumos cu toate cheltuielile lunare, să nu duceți lipsa de nimic, să fiți mulțumiți de câștigurile din perioada asta.
FECIOARĂ – Intâlnire cu omul în care v-ați pus toate speranțele și o să vă lămuriți dacă sentimentele sunt reciproce sau nu. Se conturează proiecte noi și o să vă pliați pe cerințele momentului, să fiți pe fază, să vă prezentați la nivel înalt, să vi se recunoască eforturile, competențele.


BALANȚA – O revedere emoționantă și poate se schimbă datele pe care le veți lua în calcul că să echilibrați relația de cuplu. Se rezolvp o problemă mai veche, primiți o aprobare și o să puteți deschide un nou capitol de viață personală, să fructificați atuurile pe care le-ați câștigat în ultima verme.
SCORPION – Vă asociați cu niște oameni care vor să lucrați împreună și să faceți performanță, să luați bani pentru că e o conjunctură favorizantă. Începeți în forță săptămâna, vreți să aveți obiective îndrăznețe, c-aveți o energie care va permite să va luptați cu birocrația și cu șefii care va tot ignoră eforturile.


SĂGETĂTOR – O s-aveți prilejul să vă afirmați, să sperăm, în societate, undeva, lucrurile create de voi vor fi la mare căutare. Si voi sunteți puși pe fapte mari, mai ales c-au fost niște factori care v-au tot ținut pe loc și vreți să recuperați, să vă luați avânt, să vă dezvoltați frumos.
CAPRICORN – Se poate să vă-ncerce un regret că n-ați făcut niște lucruri ca lumea și să vreți să le-ndreptati, cum ar fi o relație sentimentală, o căsnicie. Se poate să vă aflați în situația de a face o alegere, să lucrați ceva anume sau să refuzați dacă nu aveți timp, e prea greu sau n-o să va fie plătită munca.


VĂRSĂTOR – Se pare c-ați găsit cumpărători pentru mașină sau pentru alte lucruri pe care le vindeți, c-o să vreți să luați altele noi. O să vă reinventați, c-o să vi se ofere posibilitatea să va puneți în valoare niște calități, profesionalismul pe care, poate pan-acum nu vi l-au observat și va fi evident.
PEȘTI – O să va iasă-n cale cineva care să vă fascineze și să trăiți acea poveste de dragoste la care ați tot visat. Un câștig, pot fi bani sau echivalentul în obiecte, pentru o muncă depusă cândva și o să munciți și în continuare dacă vedeți că efortul va este apreciat.