Horoscop Azi 13 Martie 2018 Mar13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Martie 2018

Horoscop 13 martie 2018. Capricornii ar putea primi o ofertă avantajoasă.O zi cu veşti bune. O s-avem o energie care să ne-ajute în tot ce ne-am propus, o să ni se pară totul mai uşor şi vom face progrese, mai ales dacă ne mai întind şi alţii o mână de ajutor.Vibraţia zilei este 4 şi spiritul practic n-o să ne lipsească.

Horoscop 2018 BERBEC – O să reglaţi din mers, relaţia cu partenerul de cuplu şi puteţi ajunge şi la căsătorie, aşa cum se putea şi anul trecut, de altfel.
Horoscop 2018 TAUR – Se poate să-ntâlniţi în cercul vostru de prieteni o persoană care să vă atragă atenţia, să găsiţi puncte de compatibilitate şi să va-ncercati şansele de a fi împreună.

Horoscop 2018 GEMENI – O ieşire cu grupul la cafea o să v-ajute să găsiţi soluţii la problemele care va macină de ceva timp, şi personale şi de serviciu.
Horoscop 2018 RAC – E posibil să luaţi nişte bani şi să mai achitaţi din plăţile obligatorii, ca să rămâneţi cu suficienţi bani pentru o ieşire în week-end.

Horoscop 2018 LEU – E posibil să daţi avansul pentru o casă, o maşină, să rezolvaţi probleme care ţin de familie.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să fie nevoie de o casă, de mai mult spaţiu, dacă se măreşte familia.

Horoscop 2018 BALANŢA – Sunteţi pe punctul de a legaliza o relaţie, poate vă căsătoriţi, o s-aduceţi pe lume un copil, se schimba multe în viaţa voastră.
Horoscop 2018 SCORPION – Cineva de care vă era dor apare şi o să aveţi prilejul să-i spuneţi ce simţiţi şi o să vedeţi cu ce sentimente vine spre voi şi celălalt.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – O să faceţi rost de bani să plecaţi în week-end pe undeva, s-aveţi de cazare, şi de buzunar pe-acolo.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Poate vi se oferă ceva nou de făcut şi o să vă re-puneti în valoare, o să aveţi de câştigat pe termen lung, mai ales.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – O invitaţie în oraş, poate e o cină romantică, se-ntâmplă ceva care să vă ducă şi mai aproape de o logodnă, o căsătorie.
Horoscop 2018 PEŞTI – O invitaţie – surpriză! Poate va scoate cineva la o piesă de teatru, la o lansare de produse, ori la plimbare, la cafea.