Horoscop Azi 13 Mai  2016 May13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Mai 2016

Horoscop 13 mai 2016. Leii si-ar putea relua relatia de dragoste, iar Sagetatorii au parte de provocari.Toata acea caldura sufleteasca pe care am transmis-o celorlalti se-ntoarce la noi, inzecita, intr-o astfel de zi si o sa dam uitarii toate nemultumirile, sa ne oferim o viata noua.Vibratia zilei este 4 si o sa fim constiinciosi, muncitori, o sa ne achitam de toate obligatiile.

Horoscop 2016 BERBEC – Semne bune din partea fiintei iubite si o sa va-ntelegeti si mai bine c-ati descoperit o sumedenie de lucruri comune. Poate v-ati decis sa faceti o achizitie pe bani multi, sa va luati casa, masina, mobila, aparatura de uz casnic, de care sa se bucure intreaga familie.
Horoscop 2016 TAUR – Poate plecati pe undeva sa va deconectati, va invita niste prieteni sa locuiti la ei o zi, doua, sa fiti impreuna. O veste pe car-o asteptati demult, un raspuns favorabil de la o comisie din sfera profesionala sau de la banca – vi se spune daca veti primi o suplimentare si cand.

Horoscop 2016 GEMENI – O multumire sufleteasca, vine cineva pe la voi si o sa va fie recunoscatoare persoana, pentru tot ce-ati facut pentru ea. O rezolvare in planul sanatatii, un tratament si-a facut efectul si nu mai trebuie sa va operati iar unii dintre voi poate abia acum aflati diagnosticul.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa luati un rest de plata si s-aveti de buzunar, sa iesiti la un suc, o cafea maine, poimaine. Poate va fi un motiv festiv ca sa se reuneasca familia, sa petreceti pana noaptea tarziu, dar se poate si maine, daca sunteti prinsi cu treburile si la serviciu si acasa.

Horoscop 2016 LEU – O iesire la socializare v-ar repozitiona in cadrul grupului si poate-o sa va implicati intr-o activitate in sfera mondena. Vi se confirma niste sperante, poate revine cineva dupa o lunga absenta si n-ati epuizat sansele de a continua relatia de dragoste.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate v-ati gasit ceva nou de lucru, sau plecati la o specializare in alt oras, si in strainatate se poate. O s-ajungeti la rude sau la prietenii care v-au chemat pe la ei, dar n-ati gasit timpul necesar sa le faceti o vizita si sa petreceti o zi, doua, impreuna.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa vi se faca cunostinta cu cineva care se va dovedi pe lungimea voastra de unda si sa fie ceva serios. Va refaceti fortele, va pregatiti de o escapada turistica, porniti la drum spre o zona de agrement, sa descarcati toata energia negativa pe care ati acumulat-o.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa mai faceti un pas spre obtinerea unui statut , care sa va confere alte drepturi, de care ati fost privati, poate castigati un proces. Lucrurile bune incep sa vina spre voi si sa va insufle mai mult chef de viata, sa descoperiti noi resurse interioare pe care sa le accesati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Posibile noi provocari de la serviciu dar va trebui sa scapati inainte de toate, de restante, de obligatiile de tot felul. Se pare c-or sa va faca o surpriza placuta niste prieteni care va invita la ei, intr-o statiune turistica sau in orasul vecin – poate dau o petrecere.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E rost de plecare pe undeva, macar pentru o zi daca nu puteti ramane pana duminica. Relatia cu partenerul de cuplu se poate rescrie, incet-incet, numai sa existe bunavointa de ambele parti, altminteri, se pierde pe drum, relatia.

Horoscop 2016 VARSATOR – Invitatie la o cina romantica, la o plimbare, poate va duceti la cinema sau la teatru, la un concert, sa degustati un pic de arta. Va scoate cineva la o plimbare, poate are ceva important sa va comunice si o sa schimbati impresii, o sa stiti cum sa dati lovitura in afaceri.
Horoscop 2016 PESTI – Poate v-ati gandit la un raspuns, ferm, pe care sa-l dati partenerului de cuplu sa stie de la ce sa se-astepte de la aceasta relatie. O sa incropiti o suma de bani de pe undeva si o sa iesiti la plimbare, sa mai luati si cate ceva de pe la magazine, sa aveti acasa tot ce va trebuie.
Horoscop Azi 13 Mai 2016