Horoscop Azi 13 Iunie 2017 Jun13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Iunie 2017

Horoscop 13 iunie 2017. Fecioarele au parte de castiguri banesti, Varsatorii pot primi un cadou sau o invitatie la masa.Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. O sa gasim conexiunile necesare ca sa legalizam un act, o situatie, sa facem lucrurile sa mearga, dupa ce am stat multa vreme pe loc fara sa putem urni ceva.Vibratia zilei este 4 si o sa tinem cont de tot ce ne roaga ai nostri si o sa-i protejam.


BERBEC – Poate va axati pe o activitate de grup care sa va redea buna dispozitie, tonusul cu care-ati fost obisnuiti – va orientati spre un sport. Ati putea inlocui o munca de pe urma careia n-ati mai castigat, cel putin in ultima vreme, si va luati altceva de lucru sa va asigurati niste bani in plus.
TAUR – Se poate sa luati niste bani, or fi niste resturi, de o luna, doua care tot nu ajungeau la voi si-o s-aveti de cheltuiala. Poate va asezati la masa negocierilor sa-i convingeti pe niste posibili parteneri de afaceri sa intre in combinatie ca sa o duceti mai bine, sa nu mai aveti grija ratelor.


GEMENI – Poate va combinati cu niste parteneri de afaceri ca sa castigati niste bani, s-aveti pentru concediu sau ca iesiti in week-enduri pe cate undeva. Noutati la tot pasul, dati drumul unor colaborari, va implicati in diverse activitati care sa va puna in valoare si sa castigati mai multi bani.
RAC – Exista un grup de prieteni care va poate asimila, sa iesiti in timpul liber pe undeva, la odihna, la distractie. E bine sa fiti pe faza ca sa luati startul catre o noua experienta in plan profesional, poate va duceti, chiar la alt serviciu sau va investesc sefii cu o functie.


LEU – O sa puteti semna niste acte si sa lansati la apa un proiect care sa v-aduca un venit suplimentar. Cineva care trebuia sa va dea mai demult un raspuns va cauta si o sa faceti fata unei confruntari, in cazul in care n-o sa fiti multumiti de ce vi se spune.
FECIOARA – Se pare c-o sa ajungeti in centrul atentiei datorita rezultatelor din ultima vreme si o sa aveti de castigat niste bani. Poate va consultati cu familia in privinta banilor pe care vreti sa-i cheltuiti intr-o directie si e de vazut daca nu cumva ai vostri vor sa faceti altceva cu ei.


BALANTA – Poate semnati un contract de angajare si o s-o duceti mai bine din punct de vedere financiar, insa va fi mult de lucru. O sa va faceti timp sa umblati pe la niste institutii ca sa legalizati o serie de acte, sa puteti da avansul pentru o casa, o masina sau ca sa vi se recunoasca niste drepturi.
SCORPION – O sa explorati o sursa de bani si o sa stoarceti tot ce se poate de-acolo, sa va completati bugetul, sa umpleti contul. Poate va pregatiti de o plecare cu treaba, in tara sau in strainatate si o sa fie, probabil, o experienta inedita, poate si cunoasteti pe cineva in timpul calatoriei si o sa incepeti o relatie.


SAGETATOR – O s-aveti de legalizat niste acte, poate luati legatura cu un notar, sau cu un avocat si sa va asigurati ca sunteti in legalitate. Se poate sa-ncercati o manevra financiara, sa-i cereti unei banci un imprumut, sau poate o refinantare, sa va luati casa, masina, sau sa puteti pleca in concediu.
CAPRIORN – Va dati intalnire cu niste prieteni ca sa puneti la cale o activitate de timp liber, sa plecati pe undeva in week-end. Vi se cere ajutorul si se poate sa preluati o afacere ca sa va relansati, cu ocazia asta, si daca tot e un an de afirmare in cariera, de ce sa nu-ndrazniti.


VARSATOR – Apar noutati la serviciu si-o s-aveti mai mult de lucru, daca o sa acceptati proiectele noi – importanta e miza. Se poate sa primiti un cadou, sa va invite cineva la un restaurant, la plimbare, sa vedeti un film, sa petreceti 2, 3 ore impreuna, ca sa consolidati relatia.
PESTI – Sfera sentimentala ramane vulnerabila inca o perioada si daca n-o sa fiti pe faza, o sa dati nastere unor conflicte. Din banii stransi poate-o sa faceti ceva pentru bunastarea familiei, schimbati mobilierul, va extindeti, mai construiti o incapere, un etaj, zugraviti, amenajati gradina.