Horoscop Azi 13 Iulie 2017 Jul13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Iulie 2017

Horoscop 13 iulie 2017. Racii repara o relatie sentimentala si au reusite la serviciu, iar Berbecii se pregatesc de escapada.Vibratia zilei este 5 si poate ne asumam niste riscuri ca sa putem face progrese. Apar tot felul de lucruri neprevazute si ar fi bine sa fim pe faza, sa alegem ce e cel mai bun pentru noi si familia noastra.


Horoscop 2017 BERBEC – Se pare ca n-o sa rezistati ispitei de a nu cheltui bani pentru ca va fi ceva pe care ati pus ochii mai demult si nu vreti sa ratati ocazia. Va intra bani, faceti plati, va miscati usor, rapid si o sa va pregatiti de o escapada turistica, poate plecati in strainatate, dar si prin tara v-ar prii.
Horoscop 2017 TAUR -Va puteti impaca, daca sentimentele sunt inca vii, cu cineva care v-o fi gresit fara sa vrea si nu poate renunta la voi. Vi se poate da ceva – in plus – de lucru la serviciu si sa luati si bani, poate fi ceva care se va dezvolta frumos daca veti munci cu perseverenta.


Horoscop 2017 GEMENI – Poate faceti cunostinta cu cineva care o sa va starneasca interesul si o sa incercati sa aflati cat mai multe despre acea persoana. O sa v-alegeti cu aprobari, avize favorabile, vi se da ok-ul pentru un proiect care poate insemna re-lansarea voastra si o sa intrati intr-un tur de forta.
Horoscop 2017 RAC -Ati putea repara o relatie sentimentala care-si pierduse scanteia si sa faceti tot ce va sta in putinta sa fiti din nou impreuna. O reusita la serviciu, poate vi se ofera altceva de facut si care sa va puna si mai bine in valoare, si poate o sa luati mai multi bani.


Horoscop 2017 LEU – Se poate sa fiti invitati la o cafea, la un suc, poate fi ziua cuiva de nastere sau doar o reuniune amicala. Eforturile de a porni o noua afacere or sa va fie rasplatite si cei din jur vor pune si ei umarul, va fi o emulatie colectiva si o sa iasa ceva de calitate.
Horoscop 2017 FECIOARA – Se poate sa va incante cineva cu un job care sa fie convenabil si sa castigati mai multi bani decat pan-acum. Va invita cineva intr-o excursie, poate veti locui la niste prieteni, aveti in plan si un obiectiv turistic, si o sa va bucurati de peisaj, de ospitalitatea gazdelor.


Horoscop 2017 BALANTA – E posibil sa incasati acei bani pe care trebuia sa-i primiti mai demult si sa acoperiti niste goluri din gospodarie. O noua provocare la serviciu, poate vi se ofera o munca in care sa va puneti amprenta personalitatii voastre si sa primiti aprecierile pe care le-asteptati demult.
Horoscop 2017 SCORPION – Poate veti reusi sa duceti la alt nivel relatia cu partenerul si sa dati deoparte neincrederea, sa comunicati mai mult. S-ar putea sa descoperiti o indeletnicire de timp liber care sa va acapareze cu totul si sa reusiti sa va destindeti, sa va decuplati de la lucrurile care va streseaza.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O problema de sanatate s-ar putea sa va deranjeze daca n-o sa-i veniti de hac din pripa, sa n-apuce sa se instaleze. O suma de bani, un cadou, o veste buna, o prezenta placuta, ceva care o sa va-ncante, o sa va dea o stare de buna dispozitie si de speranta c-o s-ajungeti mai sus in ierarhia profesionala. sa obtineti cel mai bun randament, sa atingeti cote maxime.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa puteti legaliza o situatie, sa adunati toate actele necesare la dosar si sa rezolvati probleme legate de serviciu sau de scoala. Se poate rezolva o chestiune mai veche legata de o afacere, de niste bani pe care trebuia sa-i luati si o sa va vedeti de treaba, in buna colaborare cu partenerii de afaceri.


Horoscop 2017 VARSATOR – Ati putea prelungi un contract de colaborare daca merita sa-i sacrificati pe ai vostri, sa fiti absenti de la viata de familie. O sa se tina cont de parerea voastra intr-o negociere si poate veti bate palma si sa v-apucati de treaba acum sau dupa ce va-ntoarceti din concediu.
Horoscop 2017 PESTI – Cu partenerul de viata o sa va-ntelegeti mai bine daca o sa dati dovada de toleranta, si poate reusiti sa empatizati cu omul iubit. Sunteti pe picior de plecare, o sa va destindeti pret de cateva zile in compania unor oameni care vor sa va petreceti timpul liber impreuna si o sa v-alegeti un traseu, o destinatie.