Horoscop Azi 13 Ianuarie 2019 Jan13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Ianuarie 2019

Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi.O zi a sincerităţii. E ziua adevărurilor spuse şi putem suporta consecinţele c-avem nevoie de toate acestea ca de aer, să ne purificăm. Vibraţia zilei este 4 şi o s-avem grijă să nu le lipsească nimic alor noştri.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC: Nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult vă caută şi o să petreceţi un timp împreună, să recalibraţi relaţia.Poate vă luaţi inima-n dinţi să-i strângeţi în jurul vostru pe cei care pot pune umărul la o activitate extraprofesională care e în folosul altora, dar aveţi şi voi satisfacţii morale de pe urma ei.
TAUR: Întâlnire semnificativă – poate apare marea dragoste sau revine cineva care vă poate face fericiţi.Vă pregătiţi de plecare, să vă-ntoarceţi acasă ori poate faceţi un dus-întors, ca să vă bucuraţi de peisaje şi de prezenţa prietenilor.


GEMENI: Nişte prieteni or să vă scoată la masă, la plimbare, sărbătoresc ceva şi vor să vă bucuraţi împreună.Pe voi vă caută cineva drag şi e posibil să construiţi o relaţie care să ducă la căsătorie până anul viitor, spre sfârşitul anului dacă totul merge bine.
RAC: Le veţi fi de ajutor unor persoane care nu se pot deplasa. poate nu sunt în formă, n-o duc bine cu sănătatea şi pot conta pe voi.O s-aveţi probabil mai multă grijă de familie şi vă strângeţi cu toţii în jurul unei mese festive, poate veţi lua şi o decizie care priveşte întreaga familie.


LEU: E un eveniment festiv prin târg şi o să daţi o raită pe-acolo să reactualizaţi vechi prietenii şi pe cât posibil să vă faceţi alţi prieteni.O să le faceţi o surpriză plăcută unor prieteni care sărbătoresc ceva – poate-i invitaţi în oraş, petreceţi câteva ore împreună şi o să vă simţiţi cât se poate de bine.
FECIOARĂ: Se poate să ieşiţi la o cafea, să vorbiţi cu un viitor partener de afaceri, să stabiliţi termeni contractuali şi o să vedeţi dacă bateţi palma.Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă, poate sărbătoriţi ceva şi atmosferă va fi deosebită, starea voastră de spirit la fel.


BALANŢĂ: O cină romantică, o ieşire în doi ar readuce armonia în cuplu, aţi da refresh total.Se pare c-o să vă-nțelegeți mult mai bine cu fiinţa iubită după ce-o să spuneţi ce vă deranjează la celălalt şi viceversa – şi-o să fie bine.
SCORPION: E posibil să vă treziţi cu o ofertă de job chiar din străinătate şi o să vă consultaţi cu ai voştri să ştiţi ce s-alegeţi.Voi se poate să vă duceţi la o nuntă sau la un botez , iar unii dintre voi poate-aveți în familie un astfel de eveniment festiv care s-aducă bucurie mai mult ca oricând.


SĂGETĂTOR: I-aţi putea invita pe la voi pe nişte prieteni şi să vă oferiţi o seară minunată, să vă-ncărcați bateriile pentru săptămâna care vine.E cineva care încă mai speră să formaţi un cuplu și să vă petreceţi viaţa împreună c-aveţi toate datele, vă armonizaţi frumos şi e anul vostru special.
CAPRICORN: E o sărbătoare în familie, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o fi de căsătorie, dacă nu o fi altceva la fel de important.O zi plină de momente inedite, vi se fac surprize, apar şi unele confirmări care ţin de un proiect, de bani şi de un progres în carieră.


VĂRSĂTOR: Dacă vă aflaţi în căutarea sufletului pereche s-ar putea să-l găsiţi, c-o să ieşiţi la o întâlnirea amicală.E o petrecere în familia lărgită şi cu cei mai buni prieteni alături vă veţi simţi cât se poate de bine, o să vă faceţi planuri pentru un eveniment care-o să aibă loc în curând.
PEŞTI: Poate ieşiţi la o cafea cu un colaborator, partener de afaceri şi puneţi pe hârtie o strategie care-o să v-aducă succes şi bani.O să luaţi parte la o festivitate şi va fi un prilej să vă extindeţi relaţiile, poate aflaţi ceva despre o afacere în care-o să vă implicaţi.