Horoscop Azi 13 Aprilie 2018 Apr13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Aprilie 2018

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate.Starea de spirit o să fie una bună, o să visăm frumos şi pe aşa o vibraţie înaltă o să facem în aşa fel încât visele să se împlinească.Vibraţia zilei este 4 şi o să consolidăm relaţiile de familie.

BERBEC – Poate-o să plecaţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus luna trecută şi o să le faceţi o vizită şi unor prieteni. O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, vă pregătiţi de o relansare, veţi lucra altceva şi poate vă perfecţionaţi într-un domeniu, începeţi nişte cursuri, o specializare.
TAUR – Se pare c-o să comunicaţi mult mai bine cu anturajul, o să faceţi echipă bună şi la treabă şi la distracţie, dac-aveți şi alte preocupări comune. Cu partenerul de cuplu o s-aveţi nişte lucruri de pus la punct ca să vă meargă şi mai bine în relaţie, să lăsaţi deoparte conflictele şi seria de reproşuri.

GEMENI – Poate o să luaţi în serios recomandările medicilor şi să vă odihniţi, să alegeţi o variantă de relaş pentru sfârşitul ăsta de săptămână. Vă pregătiţi de o escapadă turistică, vă invită cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi o să profitaţi de ocazie să treceţi şi pe la vreuna dintre rude care v-aşteaptă de multă vreme.
RAC – E cineva foarte insistent care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite în oraş, o să vă facă daruri şi poate vă-nduplecați, o să fie convingătoare persoană. Se poate să vi se propună un post mai bine plătit , dar şi cu ceva inconveniente şi va sfatuți cu ai voştri, vedeţi ce zic şi daţi răspunsul de luni încolo.

LEU – Or să vină bani parcă pe altă filieră decât de la serviciu şi o să umpleţi nişte goluri, vă cumpăraţi lucruri la care visaţi cine ştie de când. Poate găsiţi bilete de vacanţă la preţ redus şi o să le luaţi ca să plecaţi la vară pe undeva în doi, cu familia, cum vă e mai bine.
FECIOARĂ – O să vă ia prin surprindere invitaţia în oraş şi poate o să aflaţi noutăţi care vizează relaţia, poate vă căsătoriţi. Vă cheamă la o discuţie, o negociere cineva care se bazează pe voi şi o să spuneţi care vă sunt pretenţiile şi în funcţie de ce vi se oferă o să acceptaţi sau nu.

BALANŢĂ – Se pare c-o să primiţi un răspuns afirmativ la cererea depusă în cabinetul şefilor, sau la bancă, să primiţi un împrumut de acolo. Poate-o să-i spuneţi ce-aveţi pe suflet fiinţei iubite, o să deblocaţi comunicarea şi o să fie armonie în relaţie, aşa cum vă doriţi, să nu rămâneţi în aer.
SCORPION – Relaţia de cuplu poate deveni şi mai sudată dacă vă faceţi confesiuni, ieşiţi mai des în doi, vă faceţi program comun să fiţi o echipă. Or să vă susţină nişte persoane apropiate şi o să scăpaţi de stres, de grijile care ţin şi de profesie şi de viaţă de familie, dar mai ales de sănătate.

SĂGETĂTOR – Lucrurile nespuse din relaţia de cuplu trebuie scoase rapid, să vă eliberaţi, să puteţi merge mai departe. Aţi putea face rost de nişte bani pe care să-i ţineţi de buzunar dacă plecaţi pe undeva, în weekend, sau poate plănuiţi o vacanţă peste mări şi țări, în stilul vostru.
CAPRICORN – Se poate să fi ajuns la un grad avansat de oboseală şi e bine să vă luaţi un răgaz, să vă mai şi destindeţi, vă duceţi la spa, într-o excursie. Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă, de o maşină, chiar şi la mâna a două dacă va trebui neapărat şi n-aveţi de una nou-nouţă şi începeţi căutarea.

VĂRSĂTOR – Poate va trebui să faceţi nişte drumuri în plus să adunaţi actele pe care le-aţi dus la semnat cu mult timp în urmă, să legalizaţi o situaţie. Se poate să primiţi nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi să vă hotărâţi s-o luaţi din loc, să plecaţi într-o staţiune turistică, să vă distraţi, cu prietenii.
PEŞTI – Vă scoate cineva în oraş, poate a rezervat o masă la un restaurant, sau are o invitaţie pentru două persoane la spectacol, la un concert. Or să vă ia prin surprindere unele veşti, poate o să luaţi nişte bani, vi se pun la dispoziţie nişte lucruri care v-ar da o altă deschidere profesională, şi nu numai!