Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 13 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Varsatorii primesc bani, iar Leii au parte de succes in afaceri.Se poate sa rezolvam probleme mai vechi care ne-au amarat sufletul si sa mergem mai departe fara temeri, cu mai multa incredere in noi, in fortele noastre.

Horoscop 2016 BERBEC -Vi se poate legaliza un act in baza caruia sa luati o garantie care sa v-aduca bani si puncte in plus la cv. Se contureaza niste bani de la serviciu si o sa puteti face aprovizionarea, sa mai achitati niste facturi si sa va asigurati c-aveti din ce sa luati cadouri de Paste.
Horoscop 2016 TAUR -Veti colabora in bune conditii cu colegii de breasla si cu cei din particular, in special cu cei tineri, care vor fi foarte serviabili. Dispuneti si voi de niste bani, cu care vreti sa asigurati cazare, transportul spre mare, munte de sarbatori sau ca sa va duceti la rude in zilele libere.

Horoscop 2016 GEMENI -Se pare c-o sa puteti lua toate acele lucruri pe care nu le-ati putut cumpara luna trecuta, acum insa vi le faceti cadou. Confirmari de prin diverse parti, veti primi aprobari, bani si-o sa va extindeti relatiile, o sa va mearga mult mai bine, dar intr-un ritm moderat.
Horoscop 2016 RAC -Se poate sa luati niste bani, dar care sa se duca, rapid pe urgentele de care nu puteti face abstractie. Poate incepeti o serie de negocieri ca sa obtineti acei bani pentru care ati semnat si-o sa aveti cu ce sa platiti rate, facturi, sa faceti fata cheltuielilor din perioada asta.

Horoscop 2016 LEU -O sa puteti castiga mai multi bani daca o sa va folositi flerul in afaceri, s-aveti o orientare buna. Aveti sanse mari sa luati semnaturi, care sa va dea ocazia sa va angajati undeva sau sa deveniti proprietari, sa va-nscrieti la niste cursuri speciale.
Horoscop 2016 FECIOARA -O sa investiti niste bani in locuinta, va luati aparatura, electrocasnice, v-apucati de zugravit, eventual. Activitate intensa la slujba, o sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile si sa va luati banii, sa va puteti plati ratele si sa va distrati.

Horoscop 2016 BALANTA -Cu partenerul de cuplu se poate regla o situatie care genera tensiuni in camin si o sa va eliberati de o povara. Intrevedere cu un posibil partener de afaceri si o sa discutati pe-ndelete despre un proiect la care ati putea lucra impreuna si sa castigati bani frumosi, anul acesta.
Horoscop 2016 SCORPION -O sa acceptati cu drag invitatia la plimbare, sa stati cateva zile la aer curat, undeva, in afara localitatii. O problema de familie se rezolva, poate a fost cineva bolnav si l-ati sustinut cu ce-ati avut la indemana, sau poate a fost o discutie intre rudele apropiate.

Horoscop 2016 SAGETATOR -Un raspuns afectiv pe masura asteptarilor si o sa insemne enorm, pentru viitorul vostru in doi. Va puteti gasi de lucru in strainatate si daca vor fi de acord ai vostri poate va incercati norocul pe-acolo, daca nu, inseamna ca sunteti multumiti cu ce aveti.
Horoscop 2016 CAPRICORN -Va pot intra bani sau scoateti din banii pe care i-ati tinut la secret – s-aveti de cheltuiala, sa iesiti la un suc. Vesti bune, poate apar si bani, se vor debloca niste situatii si o sa va recapatati niste drepturi, o proprietate, si-o sa simtiti ca vi s-a facut dreptate.

Horoscop 2016 VARSATOR -Se poate sa primiti o suma de bani, poate e prima de Paste sau altceva care sa va recompenseze eforturile depuse in ultima vreme. Un castig din surse colaterale, poate-ati vandut ceva sau ati lucrat, in paralel cu serviciul, la ceva care s-a dovedit a fi profitabil.
Horoscop 2016 PESTI -Se poate incheia in favoarea voastra un proces si sa va recuperati ce-i al vostru, plus despagubiri, pe cat se poate. Eveniment important – revine cineva in viata voastra sentimentala, sau poate va gasiti de lucru, vi se aproba un credit sau va luati casa.
Horoscop Azi 13 Aprilie 2016