Horoscop Azi 12 Septembrie 2017 Sep12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Septembrie 2017

Horoscop 12 septembrie 2017. Zodia care va avea cheltuieli neașteptate.hiar dacă or să ni se pună de-a curmezişul nişte lucruri. Să vedeţi cum o să le venim noi de hac pentru c-avem resurse interioare şi or să ne mai ajute şi cei din exterior, prietenii, care ne scot la liman.Vibraţia zilei este 3. O să comunicăm cu uşurinţă şi o să ne descurcăm frumos şi în afaceri!


BERBEC – Se-adună mai multe lucruri de făcut la serviciu şi e bine să vă puneţi mintea cu ele, să vă eliberaţi de volumul mare de muncă şi asta cât mai repede. E posibil să vă îndragostiți de cineva care vi se pare potrivit pentru voi şi cu timpul o să vă convingeţi că puteţi trăi frumos împreună.
TAUR – Poate nimeriţi nişte reduceri la mobilier, la nişte decoraţiuni interioare şi o să vă limitaţi la bugetul pe care-l aveţi. Or să vă iasă nişte bani din buzunar c-aveţi de făcut plăți, sunt facturi de achitat şi o să vă ia prin surprindere şi o taxă pe care trebuie neapărat s-o achitaţi.


GEMENI – Se poate să vă îndrăgostiți lulea şi chiar să aveţi o relaţie pe gustul vostru, să faceţi cât mai multe lucruri împreună, să vă completaţi. O să combateţi, cum o să puteţi, o stare de indispoziţie ca să rezolvaţi probleme care ţin de serviciu, de şcoală şi o să vă ocupaţi şi de voi, dar asta printre picături.
RAC – E de trecut în revistă ce legitimaţie, card şi alte acte de identitate, permis de conducere vă sunt sau nu reactualizate, să fiţi cu ele la zi. Vă preocupă şcoală, poate-aveţi de dat o proba sau vă prezentaţi cu o serie de acte, cu dosar complet ca să vă puteţi înscrie la o şcoală cu un profil anume, chit că pentru copil.


LEU – O să comunicaţi în termeni buni cu anturajul şi poate veţi repurta un succes de grup, dacă tot e un liant între voi. O să luaţi nişte bani pentru care aţi muncit mai puţin decât o făceaţi de obicei pentru că o să daţi de vreun sponsor sau există un fond din care vi se poate da o primă.
FECIOARĂ – Se vor urgenta nişte lucruri ca să puteţi începe treaba la vreo colaborare, dacă nu cumva e vorba despre un alt serviciu. Aveţi multe pe cap şi vreţi să obţineţi tot ce v-aţi propus în perioada asta, ba mai mult, vreţi să vă reuşească şi proiectele cu bătaie lungă.


BALANŢĂ – E momentul să faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea ca să interveniţi ici-colo dacă va fi cazul. Se va reîntregi grupul cu care să plecaţi la drum, fie într-o aventură profesională, fie ca să exploraţi noi teritorii, să vizitaţi nişte obiective turistice prin ţară sau prin lume.
SCORPION – Sunt nişte oameni care vor să lucraţi împreună ca să aveţi cu toţii de câştigat, dar e de văzut dacă programul va permite acest lucru. O să v-alegeţi cu nişte bani de pe urma unei munci din particular şi o să acoperiţi cheltuielile cu şcoala, grădiniţa copiilor să nu rămâneţi pe dinafară.


SĂGETĂTOR – O să daţi ochii cu cineva care de mult îşi dorea să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi-acum n-o să rateze ocazia. V-au rămas câteva lucruri de rezolvat şi e posibil să primiţi un ajutor din partea unor oameni care se vor nimeri la momentul oportun şi vor pune umărul la treaba.
CAPRICORN – Or să vă intre nişte bani care să vă permită să vă mişcaţi prin împrejurimi, să vă mai dezmorțiți şi trupeşte şi sufleteşte. V-aţi putea face timp pentru o escapadă turistică, zilele-astea, chiar şi cu treabă, pe undeva prin lume ca să vă destindeți, să mai rezolvaţi din mers şi nişte lucruri.


VĂRSĂTOR – Parcă încep să vină bani din urmă. E posibil să vă scutească şi banca de un procent din impozit, poate mai daţi şi de alte facilităţi. O s-aveţi parte de susţinere morală, prietenii se oferă să vă-nsoțească la distracţie, la plimbare, chiar şi la treabă şi o să vă simţiţi protejaţi.
PEŞTI – Cineva căruia i-aţi lipsit vă caută, în speranţa că îi veţi răspunde cu-aceleaşi sentimente şi-o să meargă frumos relaţia. Poate scăpaţi de tensiunile din relaţia partenerială, de afaceri şi vă pregătiţi de proiecte noi, care să vă repună în valoare şi să v-ajute să vă echilibraţi financiar.