Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Octombrie 2015

Balantele fac un salt in cariera, iar Varsatorii primesc bani. E bine sa fim pe faza sa facem fata provocarilor,sa profitam de o sansa cu care nu ne-ntilnim la fiecare pas si sa atragem succesul de partea nostra.Vibratia zilei este 3 si comunicarea poate face minuni intr-o astfel de zi.
Horoscop 2015 BERBEC -O sa aveti parte de provocari, poate va invita cineva sa lucrati impreuna, ori sa plecati in afara tarii la munca, la studii sau intr-o plimbare. O sa primiti un semn de viata de la cineva in care v-ati pus mari sperante ca o sa va faca fericiti.

Horoscop 2015 TAUR -V-ati putea gasi alt loc de munca, poate mai bun, de la care sa luati mai multi bani si sa va luati casuta aceea, mult visata, cu un pic de gradina. E posibil sa va deranjeze cate ceva la capitolul sanatate si sa va faceti programare la doctor, la analize.
Horoscop 2015 GEMENI -O sa aflati de ce n-ati primit banii pe care-i meritati si cui trebuie sa va adresati ca sa vi-i dea, sa va recuperati ce-i al vostru. Poate va faceti timp si pentru voi, sa mai ajungeti la un film, o piesa de teatru, la o expozitie, la o sala de sport.
Horoscop 2015 RAC -Sunteti pe punctul de a legaliza o situatie si o sa treceti la nivelul urmator la serviciu sau in plan personal – e ceva nou si bun. Intilnire de suflet si o sa petreceti cateva ore in compania unei persoane care stie sa se faca placuta.
Horoscop 2015 LEU -O sa puteti rezolva o chestiune care tine de scoala, cursuri, examene, un transfer la o alta disciplina si o sa va canalizati energia intr-o directie anume. E posibil sa luati niste bani dar sa nu ramaneti cu mare lucru din suma respectiva c-o sa dati iama prin magazine.
Horoscop 2015 FECIOARA -Se pare c-o sa lichidati toate restantele sa puteti incepe ceva nou la serviciu, la scoala, in viata personala, sa va puteti dezvolta frumos. Poate vine cineva in vizita diseara si o sa cereti un sfat, poate puneti la punct un proiect, fie el si de timp liber.

Horoscop 2015 BALANTA -Se poate sa primiti OK-ul pentru un job, sa vi se aprobe o cerere de salariu in avans ori sa treceti de pe un post pe altul,sa faceti un salt in cariera. Se poate sa va intalniti dupa orele de program cu niste prieteni, sa luati in discutie o activitate extraprofesionala in care sa va implicati cu totii.
Horoscop 2015 SCORPION -E posibil sa mai preia vreunul dintre membrii familiei o rata sau o parte dintre facturile lunare sa mai respirati si voi, sa va detensionati. Vi se poate da castig de cauza intr-o chestiune legata de banci, imprumuturi, rate, datorii, restante si scapati de niste griji.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Ati putea obtine si ultima parafa pe un act, sa va angajati undeva, sa va puteti cumpara o casa, o masina sau sa plecati in strainatate la studii. Vi se face o oferta de calatorie, sa plecati intr-o excursie la sfarsit de saptamana, macar o zi, daca nu doua-jumate, trei.
Horoscop 2015 CAPRICORN -Ar avea de unde sa va intre niste bani si-o sa le asigurati alor vostri confortul pe care si-l doresc, sau s-aveti de buzunar sa mai iesiti pe cate undeva. Se contureaza o sansa de colaborare si care sa va rotunjeasca veniturile, dar o sa intrebati si familia, sa vedeti daca e de acord.
Horoscop 2015 VARSATOR -Intalnire de afaceri – puneti la cale un proiect de la care asteptati o suma importanta de bani si o sa negociati cu partile implicate sa primiti ce aveti nevoie. Poate vi se platesc niste ore suplimentare,va puteti gasi si ceva nou de lucru si banii or sa se tot adune in cont.
Horoscop 2015 PESTI -Se poate sa primiti niste bani, or fi si ceva facilitati de la serviciu, poate o sa fiti pusi intr-o noua postura si veti culege si roadele muncii. Cineva de la drum vrea sa va intalniti si faceti cumva sa va intalniti la voi, la ei.

Sursa: http://stirileprotv.ro