Horoscop Azi 12 Noiembrie 2017 Nov12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Noiembrie 2017

Horoscop 12 noiembrie 2017. Zodia care astăzi demarează un proiect profitabil.Horoscop 12 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne facem timp și pentru noi, și pentru plimbări cu familia, și să fim de față când au evenimente majore prietenii voștri și e loc și pentru momente cu totul neașteptate care să ne facă fericiți.


BERBEC – Va dați întâlnire cu partenerul de suflet că să vorbiți pe șleau, să faceți ordine în relație, să puteți merge mai departe. Se pare c-o să intrați la cheltuială, să luați cuiva un cadou de nuntă, să vă compuneți și o ținută cu care să faceți fața pretențiilor evenimentului – și costă.
TAUR – Vă caută cineva care vrea neapărat să discutați despre un proiect care v-ar aduce bani, dacă nu sunteți prinși cu alte proiecte particulare. Se reglează comunicarea cu anturajul și o să va facă plăcere să ieșiți la plimbare, să plecați într-o excursie sau să va duceți la o reuniune de grup și să uitați de toate belelele.


GEMENI – Poate va dați întâlnire cu veri, cumnați, bunici, unchi, să povestiți de-ale familiei, să puneți umărul la nunți, botezuri, aniversări – care au loc în perioada asta. E un eveniment în sfera afectivă și o să va armonizati frumos cu partenerul de cuplu și dacă n-aveți pereche o să faceți cunoștință cu cineva la o reunine amicala.
RAC – Se poate s-apară omul ideal și să va faceți un alt rost, să va căsătoriți, să va mutați la casă voastră și s-aveți copii. Se poate s-aveți chef de musafiri și să pregătiți la repezeală ceva pentru tratație, și asta numai dacă nu sunteți invitați la cineva, prin alt oraș chiar.


LEU – O să petreceți mai mult timp cu grupul de prieteni și o să puneți la cale câteva ieșiri în week-end sau vorbiți chiar despre sarbatori. O să va-nscrieti la niște cursuri care să va dezvolte niște aptitudini, să cultivați un hobby, să faceți ceva care să vă destindă să ieșiți din veșnică stare de încordare care vă mănâncă energia.
FECIOARĂ – Poate le-ntoarceți vizite unor prieteni care țin morțiș să treceți pe la ei și dacă nu v-ați făcut alt program o să va duceti. V-ați fi propus să vă-ncadrați într-un buget care să v-ajungă dacă plecați în plimbare pe undeva și se poate-ntâmpla să dați de niște lucruri numai bune de cumpărat pentru casa.


BALANȚA – Poate alegeți să faceți puțină mișcare și să plecați într-o excursie, un du-te – vino să va recreați, cu familia, sau doar cu copiii. Pot interveni diverse situații care să vă ducă în locuri diferite ca să vă-ntâlniți cu oameni cărora le e dor de voi, iar cu alții s-ar putea s-aveți de discutat chestiuni de afaceri.
SCORPION – Se poate să faceți o tratație c-ați împlinit o vârstă, c-aveți ceva nou de lucru la serviciu sau c-a apărut cineva în viață amoroasă. O să simțiți nevoia să vă revedeți cu un vechi prieten căruia i-oți fi rămas datori cu o vorbă, un sentiment, vești poate să-i întoarceți un serviciu, e ceva pe dinăuntru care vă dă acest imbold.


SAGETĂTOR – Foarte mulți prieteni tineri vă caută, vor să luați parte la diverse activități de timp liber și o să va convină, pentru că sunt pe gustul vostru. Parcă v-a revenit cheful de viață, sunteți entuziasmați chiar dacă nu s-a întâmplat nimic spectaculos în viață voastră și o să treziți o forță nebănuită dinăuntrul vostru.
CAPRICORN – O invitație la o sărbătoare, poate e o cununie religioasă și rămâneți până spre dimineață și la distracție, la masă. Poate așteptați să facă partenerul de cuplu primul pas spre o împăcare sau că să intrați într-o relație mai serioasă, să spună ceva, să va dea de-nțeles că vrea să rămâneți împreună.


VARSĂTOR – Poate vi se comunică faptul c-ați fost admiși la un serviciu, la niște cursuri speciale și va pregătiți de un nou început. Or să va cheme niște prieteni prin țară, poate li se-ntâmplă ceva frumos, e un eveniment fericit o nuntă, un majorat și o să zburați pan-acolo că să va și întoarceți până la noapte.
PEȘTI – Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă face parte din cercul vostru de prieteni și în cazul unora poate fi un partener de cuplu. O s-aveți chef de plimbare, să refaceți cercul de prieteni, să vă dezmorțiți, c-ați stat prea retrași când ați fi putut să plecați în excursii la sfârșit de săptămână.