Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Noiembrie 2015

Pestii isi consolideaza relatia de cuplu, iar Capricornii au o revedere emotionanta12 noiembrie 2015. Pestii isi consolideaza relatia de cuplu, iar Capricornii au o revedere emotionanta. O zi destinsa. Poate reusim sa ne mai gandim si la noi, sa ne detasam un pic de rutina zilnica, sa ne ingrijim de sanatate, sa ne hranim si spiritul, sa facem si putin sport.Vibratia zilei este 3 si o sa ne-ntelegem mult mai bine cu cei pe care-i iubim.
Horoscop 2015 BERBEC – Or sa tot apara oameni din trecutul vostru sentimental sau unul doar, care vrea sa stie de ce n-a mers relatia si daca o puteti relua. Posibila negociere, o sa puteti lamuri o afacere, sa alegeți o echipa cu care sa lucrati, o fi o munca in particular, cu acceptul familiei.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa frecventati si alt mediu social, sa mai cunoasteti si alti oameni, sa faceti schimb de idei si de experienta. Intrevedere cu cineva care v-ar putea sustine o afacere, un sponsor si o sa decurga totul intr-un ritm constant si o sa fie un succes.
Horoscop 2015 GEMENI – Poate o sa dedicati mai mult timp familiei, va faceti program comun cu copiii, cu partenerul de cuplu, practicati un sport si altele. Se-anunta o reorganizare la serviciu si o sa va integrati cu destula usurinta, poate veti lucra la un proiect, diferit si care sa v-aduca satisfactii profesionale.
Horoscop 2015 RAC – O sa petreceti o seara minunata in doi, poate va duceti la un spectacol sau sa vedeti un film ori doar sa beti o cafea. O sa luati o decizie referitoare la o casa, poate va mutati sau o vindeti, va consultati cu ai vostri si-apoi, de comun acord, o sa hotarati ce si cum.
Horoscop 2015 LEU – O sa-i intindeti o mana de ajutor cuiva care nu se descurca fie cu banii, fie cu deplasarea la doctor si va ocupati voi de toate cele. Posibila dezbatere pe teme de afaceri si vedeți cu cine va asociați ca sa incepeti o colaborare.
Horoscop 2015 FECIOARA – Se profileaza un eveniment la care o sa ia parte familia largita si-o sa aveti multe de facut, pentru ca va implicati cat se poate de serios. O sa va fie apreciata calitatea muncii si o sa fiti numiti intr-o functie pe care v-o doreati mai demult pentru c-aveati calificarea necesara.

Horoscop 2015 BALANTA – Relatia voastra sentimentala prinde contur zilele-astea c-o s-aveti timp sa va plimbati, sa-i cunoasteti si pe prietenii comuni. Se iveste o posibilitate sa faceti rost de bani, poate va suplimentati veniturile, mai luati inca un salariu daca e vorba despre o colaborare.
Horoscop 2015 SCORPION – Invitatie la plimbare, la o cafea, sa va faceti planuri de weekend sau ca sa desfasurati o activitate de grup. Se poate sa va lasati cooptati in mai multe proiecte si sa va descurcati frumos, sa primiti sprijin din partea unor sponsori, parteneri de afaceri.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Posibila, noua relatie sentimentala la orizont si intentia ar fi sa aveti o familie, s-aveti copii. O sa dati dovada de eficienta la munca, poate va extindeti afacerile, va luati de lucru si in particular si o sa aveti parte de satisfactii profesionale.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O revedere emotionanta si o sa acceptati, probabil, scuzele cuiva care v-a suparat fara sa vrea. Va interesati de o sansa de avansare, la slujba, ca sa luati un salariu mai bun, dar si ca sa va atingeti un obiectiv pe care-l aveti demult in vedere.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa recuperati o suma de bani si exista promisiunea c-o sa luati si la inceputul saptamanii viitoare. Poate va gasiti de lucru in strainatate sau va duceti la studii ori sa-i faceti o vizita cuiva de care va e dor si poate stati mai mult in weekend.
Horoscop 2015 PESTI – Relatia de cuplu devine mai solida, ati dat deoparte lucrurile care spulberau armonia de-acasa si o sa va fie din ce in ce mai bine. O sa dati zor sa rezolvati niste probleme de serviciu ca sa nu va mai stresati, sa va priasca iesitul pe cate undeva seara, la socializare.

Sursa: http://stirileprotv.ro