Horoscop Azi 12 Iulie 2016 Jul12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Iulie 2016

Horoscop 12 iulie 2016. Balantele scot o suma importanta din cont, Pestii isi intalnesc marea dragoste. Bine-ar fi sa cantarim orice situatie inainte de a lua o hotarare ca sa nu judecam in pripa, sub presiunea celor din jur si sa tinem cont si de toti cei dragi, ca nu cumva sa-i afecteze alegerile noastre.Vibratia zilei este 3 si comunicarea va avea un rol important in viata noastra.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate reusiti sa tineti cont de preferintele fiintei iubite si sa iesiti la o terasa, la film, la plimbare. Se poate sa fiti pe picior de plecare, in strainatate, va faceti concediul pe-acolo, ii treceti in revista si pe prietenii care v-asteapta sa le faceti o vizita.
Horoscop 2016 TAUR – O invitatie de plecat pe undeva la sfarsit de saptamana, si poate mai luati niste prieteni cu voi, sa va distrati. Poate nu mai stati pe ganduri si porniti o afacere care sa va asigure banii de care-aveti nevoie pentru vacanta ori sa va puneti casa la punct sau pentru scoala copiilor.

Horoscop 2016 GEMENI – Va dati intalnire cu rudele apropiate sa puneti la cale un eveniment major la care sa contribuie fiecare cu cate ceva. O sa investiti niste bani in casa, sa extindeti spatiul locuibil, sa va mutati poate, o preocupare in acest sens va exista inca vreo saptamana, daca nu mai mult.
Horoscop 2016 RAC – Va contacteaza cineva in vederea unui extrajob si o s-aveti bani si pentru scoala, gradinita copilului sau ca sa-l trimiteti in tabara. Incep sa va iasa pasientele si o sa semnati un contract, faceti niste achizitii, luati bani si-o s-aveti de un concediu pe gustul vostru.

Horoscop 2016 LEU – O sa va dati peste cap sa-i oferiti toate asigurarile fiintei iubite ca viitorul vostru o s-arate din ce in ce mai bine. Va impuneti punctul de vedere intr-o chestiune care tine de viata personala, ca nu va e indiferent unde va mutati, in ce zona, si cat costa, e de vorbit cu ai vostri.
Horoscop 2016 FECIOARA – O problema de sanatate a voastra sau a altcuiva din familie se poate acutiza, dar si vindeca daca dati fuga la medic. O sa apelati la resursele de la saltea ca sa dati o fuga la munte, la mare, sa plecati in concediu si sa va ramana ceva de cheltuiala si pentru cand va intoarceti.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa scoateti o suma importanta de bani din cont ca sa reparati ceva pe-acasa, ori vreti sa va luati alta masina. O relatie de suflet avanseaza cu pasi repezi spre o casatorie si poate va faceti planuri in acest sens anuntati o logodna, o casatorie civila pentru la toamna.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa intrati intr-o competitie si sa va pregatiti trup si suflet ca sa doborati concurenta, sa ocupati un post mai important la serviciu. Vi se poate aproba o cerere si sa lucrati la alt proiect, in alt departament, sa munciti in paralel cu serviciul, sa va sporiti veniturile.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va puteti impaca zilele-astea, cu cineva de care v-ati separat de ceva timp si o sa construiti o relatie mai solida. O sa rezolvati mai multe lucruri decat v-ati fi asteptat si o sa faceti progrese in plan profesional, si in privinta demersurilor care tin de legalizarea unor acte.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E un eveniment in oras, or fi niste mondenitati si o sa vedeti si voi ce se-ntampla pe-acolo, poate va faceti noi relatii. Va dati intalnire cu colegii de breasla sa lucrati la un proiect de timp liber, sa va si deconectati in acelasi timp si poate primiti si vreo rasplata.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va prinda bine schimbul de impresii, poate aranjati o iesire la sfarsitul saptamanii undeva. Poate luati in discutie un proiect de care sa v-apucati imediat dupa ce veniti din concediu si o sa va asigurati ca nu va lipseste nimic.
Horoscop 2016 PESTI – Va puteti intalni marea dragoste, stiti ca e an bun de casatorie, iar relatia existenta va fi si mai armonioasa. O sa reglati situatia de la slujba, ca sa va-ntelegeti cu colegii, cu sefii, sa faceti lucruri de calitate impreuna, sa va numarati printre preferatii sefilor.
Horoscop Azi 12 Iulie 2016