Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Decembrie 2015

Astazi, Balantele se pot indragosti, iar Scorpionii primesc cadouri sau bani.O stare interioara de bine o sa ne-ajute sa le dam de stire celor pe care-i iubim, ca nu i-am uitat, c-o sa trecem pe la ei, ca am luat decizii si-am tinut cont si de ei.
Horoscop 2015 BERBEC – S-ar putea sa va nimeriti intr-o competitie si sa plecati de-acolo cu un premiu, daca nu cumva cu marele trofeu. O intalnire care sa v-aduca fericire, poate se anunta o casatorie sau c-o sa vina pe lume un copilas, vestile ar putea fi dintre cele mai bune.

Horoscop 2015 TAUR – O sa vi se faca cunostinta cu cineva in care o sa regasiti atat calitatile, cat, parca, si defectele cu care nu vroiati sa va mai intalniti. O sa aflati tot felul de noutati de la prieteni cu care o sa va vedeti pe la mondenitatile din targ, va duceti in vizita si o sa primiti un raspuns afectiv de la toti cei cu care o sa va vedeti.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa reapara cineva dintr-o fosta relatie de cuplu si sa spere c-ati mai putea fi impreuna – vedeti ce se poate face. Ati putea lamuri o chestiune mai veche si sa fiti cu sufletu-mpacat, sa continue o relatie, pentru c-aveti nevoie de acea persoana.
Horoscop 2015 RAC – Se poate sa intalniti pe cineva cu care puteti forma un cuplu, daca tocmai v-ati separat de o persoana foarte apropiata. O sa primiti invitatii pe la mondenitati si-o sa va faceti timp sa le bifati pe toate, pe cat posibil si sa mai dati o raita si pe la cumparaturi.
Horoscop 2015 LEU – O sa primiti un semn de viata de la fiinta iubita si-o sa fie o reciprocitate de gand si sentiment, asa cum ati sperat. Va coopteaza niste buni prieteni sa desfasurati o activitate de timp liber, sa iesiti la aer curat pe undeva, poate mai ales pentru copii, sa se poata desfasura in voie.

Horoscop 2015 FECIOARA – O sa faceti nitica treaba pe-acasa prin gospodarie, in prima jumatate a zilei si poate le gatiti ceva bun musafirilor de diseara. Se prea poate sa descoperiti in cont niste bani si sa le gasiti imediat o intrebuintare, faceti piata, luati diverse pentru craciun, anul nou, ca sa plecati in vacanta.
Horoscop 2015 BALANTA – E posibil sa va pice cu tronc cineva de la care sa aveti mari asteptari de-acum incolo. Sarbatoriti pe cineva din grupul de prieteni si o sa stati pana tarziu, daca nu pana dimineata, in functie de atmosfera de acolo.
Horoscop 2015 SCORPION – E posibil sa primiti de la drum un cadou sau poate va duceti la expeditor sa vi-l luati – vedeti cum va intelegeti. Se poate sa le-ntoarceti vizita unor prieteni sau rude care v-asteapta la masa ori la o cafea, si-o sa puneti la cale o intrunire cu familia largita – de sarbatori.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se poate sa va faca un cadou cineva care vrea sa va cucereasca, poate iesiti la masa in oras, ori la un film. O sa va dati intalnire cu oameni tineri care vor sa plecati intr-o excursie, sa faceti sport, sa va simtiti bine impreuna pe la diverse evenimente mondene.

Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate va duceti sa le luati cadouri celor dragi si o sa fie o adevarata destindere, operatiunea in sine. O reusita la care au pus umarul si niste prieteni sau poate impreuna cu familia o sa va bucurati de un job al cuiva, de o suma de bani, de un cadou.
Horoscop 2015 VARSATOR – Exista cineva care vrea sa va cunoasca si o sa gaseasca o modalitate sa va invite la o cafea, poate prin intermediul unor prieteni. O sa va straduiti sa faceti fata tuturor obligatiilor si sa va ramana timp si pentru o intalnire mult asteptata, un tete a tete.
Horoscop 2015 PESTI – O iesire cu colegii, prietenii, poate aveti vreun sarbatorit si o sa stati la o masa festiva, e rost de petrecere. Ai vostri conteaza pe voi sa-i scoateti pe undeva si daca dispuneti de niste bani o s-o faceti, macar la o plimbare prin oras, daca nu si prin imprejurimi.

Sursa: http://stirileprotv.ro