Horoscop Azi 12 August 2018 Aug12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 August 2018

Horoscop 12 august 2018. Zodia care pune capăt singurătăţii.Poate începem să vedem lucrurile, viaţa, cu alţi ochi şi tot ce nu ne convenea o să se schimbe – în bine – odată cu noua noastră optică.Vibraţia zilei este 3 şi o să alegem să vorbim în locul tăcerii care, uneori, ne sabotează.

BERBEC – Se poate să puneţi şi voi capăt singurătăţii şi să daţi de cineva care să vi se potrivească şi să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie.
TAUR – Voi poate stabiliţi data nunţii, faceţi anunţul de logodnă, căsătorie şi vă pregătiţi sufleteşte să deveniţi părinţi – pentru care chiar aveţi vocaţie.

GEMENI – Aţi putea repara o căsnicie şi să vă străduiţi să lăsaţi în trecut toate greşelile făcute şi cu şi fără voia voastră, să începeţi o viaţă nouă.
RAC – Poate le-aţi promis ceva copiilor şi o să le găsiţi o distracţie pe măsura lor, poate-i trimiteţi într-o excursie de o zi sau la piscină undeva, ei aleg.

LEU – O să revedeţi nişte oameni cu care trebuia să vă-ntâlniţi pe la începutul primăverii şi poate vă faceţi planuri de vacanţă sau ca să desfăşuraţi nişte activităţi de timp liber.
FECIOARĂ – O apariţie neanunţată, şi care-o să vă umple inima de bucurie că vi s-a părut c-a trecut un car de ani de când nu v-aţi mai văzut.

BALANŢA – Se poate să plecaţi într-o excursie de-o zi ca să faceţi plajă , baie în mare, să prindeţi un apus de soare care să vă meargă la suflet, sau vă duceţi la munte.
SCORPION – Poate faceţi cunoştinţă cu cineva faţă de care o să simţiţi un fior, nişte răscoliri care să vă facă să-ncepeti o relaţie care să ducă şi la căsătorie.

SĂGETĂTOR – Vă puteţi deplasa cu uşurinţă, poate-i luaţi şi pe nişte prieteni cu voi, să practicaţi un sport de agrement, vă duceţi într-un parc de aventuri.
CAPRICORN – E un eveniment pe care parcă n-aţi vrea să-l rataţi şi o să vă-ntâlniţi cu diverşi cunoscuţi şi v-aţi putea face şi alţi prieteni, sau relaţii, de afaceri.

VĂRSĂTOR – O persoană care înseamnă mult pentru voi şi care v-a lipsit revine şi puteţi relua o relaţie de prietenie, de dragoste, sau de afaceri – e un redivivus.
PEŞTI – Se poate să primiţi o invitaţie să vă plimbaţi pe faleză, să petreceţi o zi la malul mării, poate o primă întâlnire cu cineva care vreţi să facă parte din viaţa voastră.