Horoscop Azi 12 Aprilie 2018 Apr12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 12 Aprilie 2018

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie.Avem o energie cu care putem demara proiecte noi, să ne revizuim viaţa, să vedem ce îmbunătăţiri putem aduce ca să ne meargă şi mai bine pe toate fronturile.Vibraţia zilei este 3 şi putem duce comunicarea la alt nivel.

BERBEC – Se poate să ieşiţi mai des pe la evenimentele din oraş, c-aveţi nevoie de prieteni cu care să vă vedeţi în timpul liber, să socializaţi. Pare să fie o zi încărcată, sunt obligaţii de care trebuie să vă achitaţi, sunt acte pentru care o să trebuiască să intraţi în audienţă ca să obţineţi semnături pe ele.
TAUR – O veste bună de la cineva care vrea să fiţi împreună, poate are loc şi cererea în căsătorie cât de curând. E nevoie de voi pe undeva, la organizarea unui eveniment şi o să puneţi la bătaie toată priceperea şi o să căpătaţi contracte şi vă asiguraţi un venit consistent.

GEMENI – Sănătatea nu trebuie lăsată pe planul doi, e bine să vă faceţi timp s-ajungeţi şi la doctor, să faceţi investigaţii medicale să vedeţi cum staţi. O reuşită la serviciu, luaţi bani şi vă puteţi cumpăra diverse pentru casă şi ai voştri, să se vadă pentru ce aţi muncit, să aveţi şi satisfacţii materiale.
RAC – O şansă în plus de a vă reface viaţa de cuplu şi s-aveţi copii, să vă bucuraţi de traiul în doi. Se poate să luaţi o sumă de bani pentru o muncă în particular şi să mergeţi mai departe dacă vedeţi că sunteţi plătiţi la timp şi o să fie în continuare de lucru.

LEU = Poate va trebui să daţi concurs ca să ocupaţi un post de conducere şi o să fie un succes. E posibil să vă ia prin surprindere decizia unor şefi, dar aveţi resurse interioare să faceţi nişte modificări din mers, să cereţi şi voi câte ceva care să vă avantajeze, să fie în stilul vostru.
FECIOARĂ – Se observa un câştig, se-ncheie un proiect şi o să puteţi începe altul, şi-o s-aveţi o constanță financiară. Aţi putea câştiga mai mulţi bani, nu numai de la serviciu, ci şi dintr-un extrajob, dacă o să fie de acord şi familia, să prelungiţi programul de lucru cu câteva ore, c-o să lipsiţi de la îndatoririle familiale.

BALANŢĂ – Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai agitată, dar se vor linişti apele, pentru că vă place armonia în doi. Vi se pot aproba nişte cereri, să vă transferaţi dintr-un departament în altul, să luaţi bani în avans, ori câteva zile de concediu, să rezolvaţi nişte probleme de serviciu.
SCORPION – E o răscolire interioară şi poate cereţi sfatul unui prieten sau unui psiholog, terapeut, să aflaţi cauzele şi să vă echilibraţi. Poate faceţi un consiliu de familie ca să stabiliţi ce are de făcut fiecare, poate e vorba despre treburile casnice, reparaţii, amenajări interioare sau vă luaţi casă.

SĂGETĂTOR – Voi se poate să vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi să vi se pară, deocamdată totul incert, dar nu e de abandonat cursă. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni de afaceri, ca să vedeţi dacă e posibilă colaborarea, să mai negociaţi, dacă e cazul şi să puneţi pe hârtie o strategie de lucru.
CAPRICORN – E cineva care vrea să lucraţi împreună şi vine cu oferta concretă şi s-ar putea să vă şi convingă cu argumente solide. Se-anunţă proiecte noi în plan profesional şi o să luaţi poate, mai mulţi bani, însă şi cheltuielile or să fie peste aşteptări, poate pentru că se iveşte ocazia să vă luaţi o maşină.

VĂRSĂTOR – O veste bună, o surpriză plăcută din partea cuiva care vă cheamă în weekend pe undeva şi e atrăgătoare invitaţia. Posibilă reuniune cu colegii de breaslă şi să daţi curs unor iniţiative, să atacaţi un proiect care să vă asigure banii pentru rate, facturi, taxe, concediu.
PEŞTI – O ieşire pe la mondenităţi, diseară, o să vă remonteze, să mai uitaţi de grijile cotidiene şi să împrumutaţi idei de tot felul. Voi aţi putea pune pe roate o afacere şi să aveţi din ce trăi o bună bucată de vreme de-aici încolo şi o să se deschidă şi o altă perspectivă profesională, cunoaşteţi şi alţi oameni.