Horoscop Azi 11 Septembrie 2018 Sep11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Septembrie 2018

Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani.O s-avem prilejul o a doua şansă ca să obţinem ceva pentru care ne-am luptat multă vreme şi să ne hrănim sufleteşte cu acest succes. Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

BERBEC – Poate vă pregătiţi de o plecare la sfârşit de săptămână şi o să faceţi față mai uşor greutăţilor din zilele care urmează. Vă puteţi interesa de o locuinţă nouă în care să vă mutaţi, e posibil s-o vindeţi pe cea în care staţi şi să vă luaţi alta mai spaţioasă, pentru că vreţi să vă căsătoriţi.
TAUR – Bine-ar fi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, să eliminaţi tensiunile şi puseurile de gelozie, să fiţi o echipă. Se-anunţă bani de la serviciu, se poate să luaţi şi din particular şi să aducă şi partenerul de cuplu mai mulţi bani în perioada asta şi o să fie consistent contul.

GEMENI – O veste bună de la cineva aflat la mare distanţă şi poate fi o confirmare de job sau că aţi fost admişi la o şcoală. Întrevederi cu partenerii de afaceri, sponsori, vă consultaţi poate şi cu un avocat, înainte de a semna vreun act, să fie totul în litera legii.
RAC – O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e în stare să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fiţi fericiţi. O să faceţi un bilanţ financiar ca să vedeţi ce se-ntâmplă cu micile depozite de la bancă, să ştiţi dacă v-ajung pentru planurile mai îndrăzneţe, o casă, o maşină.

LEU – O să apară şi la voi cineva cu care puteţi forma un cuplu şi să deveniţi şi părinţi anul viitor. Un succes de grup, chiar dacă mai sunt neînţelegeri, o să treceţi peste şi o să câştigaţi bani, vi se vor deschide nişte uşi şi-o să vă luaţi avânt să atacaţi obiective şi mai îndrăzneţe.
FECIOARĂ – E bine să rezervaţi un timp pentru mersul la doctor, să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să interveniţi prompt, dacă e ceva. O să puteţi legaliza un act după ce veţi face nişte drumuri, să luaţi aprobări, să parcurgeţi nişte etape, că nu se va putea dintr-un foc pur şi simplu.

BALANŢĂ – Vi se întinde o mână de ajutor ca să perfectaţi o situaţie, să câştigaţi un proces, să vă recuperaţi nişte bunuri. E momentul să vă reinventaţi, să faceţi lucruri noi cu care să-i impresionaţi pe şefi, pe colegii de breaslă, să deveniţi şi mai vizibili pe scena socială.
SCORPION – În sfera sentimentală apar noutăţi pentru cei în căutarea sufletului-pereche şi o să vă găsiţi pe cineva care să rezoneze cu voi pe mai multe planuri. Încep să vină banii şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, să vă luaţi o casă, s-aveţi mai mult spaţiu pentru că vreţi să vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR – Se poate să vă-nțelegeți cu un angajator şi să lucraţi împreună, o să adunaţi chiar o echipă în jurul vostru şi o să daţi lovitura în afaceri. Ideile pe care le-aţi tot vânturat prind contur şi cu ceva anume tot o să ieşiţi în evidenţă, că vine anul vostru special şi o să se vorbească de bine despre voi.
CAPRICORN – Se poate să faceţi nişte drumuri, să plecaţi în deplasare şi să rezolvaţi treburi importante de serviciu. O s-aveţi spor la treabă, vin şi banii în mare viteză şi o să-i şi cheltuiţi, se pare, c-aveţi ceva costisitor de cumpărat – o maşină, o casă, aparatură de ultimă generaţie.

VĂRSĂTOR – Poate faceţi o rezervare pentru week-end, la munte, la mare, să vă distraţi împreună cu familia, cu prietenii. La voi, posibile noi provocări care vor fi pe măsură puterilor voastre şi o să treceţi în altă clasă valorica, poate veţi ocupa un fotoliu de şef, de profesor.
PEŞTI – Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de schimbări, de ambele părţi şi o să păstraţi ce e bun, o să fie frumos. Se poate să vă găsiţi altceva de lucru, o să puteţi aprofunda şi nişte studii, în paralel cu serviciul şi o să fie un mare progres, după o perioadă în care nu se mai întâmplă nimic.