Horoscop Azi 11 Octombrie 2017 Oct11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Octombrie 2017

Horoscop 11 octombrie 2017: Zodia care va întâmpina probleme în relația cu șefi.O să ne confruntăm cu situaţii atipice şi trebuie să ne dăm peste cap, să punem toate calităţile la bătaie să găsim scurtături prin hăţişul evenimentelor de pe parcursul zilei.Vibraţia zilei este 11 şi o să găsim cheia, practic, chintesenţa care ne poate aduce liniştea interioară.


Horoscop 2017 BERBEC – E posibil să treacă diseară cineva pe la voi şi să puneţi la punct detaliile unei afaceri, sau ale unei petreceri care va avea loc în week-end.
Horoscop 2017 TAUR – O să fiţi deschişi la toate ofertele primite din partea şefilor şi o să alegeţi doar o varianta de lucru, care să fie cea mai convenabilă.


Horoscop 2017 GEMENI – Un nou proiect incitant la serviciu, cu volum mare de lucru şi cu şanse mari de promovare – vedeţi ce se-ntâmplă, care-i atmosfera.
Horoscop 2017 RAC – E posibil să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi diverse mărunţişuri pentru casă şi pentru musafirii care s-ar putea să treacă diseară pe la voi.


Horoscop 2017 LEU – O să luaţi un examen, o să faceţi impresie bună la un interviu şi o să v-alegeţi cu un job care să vă ungă la suflet.
Horoscop 2017 FECIOARĂ – Aţi putea semna un contract de muncă, ba chiar şi o colaborare şi să v-alegeţi cu o creştere salarială, să faceţi față cheltuielilor din perioada asta.


Horoscop 2017 BALANŢĂ – E posibil să vă tenteze cineva cu un job şi să daţi curs ofertei pentru că se nimereşte la fix, c-aveţi nevoie de ceva nou şi de bani.
Horoscop 2017 SCORPION – Poate vă faceţi timp să daţi pe la o sală de sport, să faceţi mişcare, vă mai interesaţi şi de lucrurile care vă fac plăcere, nişte activităţi care să vă elibereze de tensiuni.


Horoscop 2017 SĂGETĂTOR – Vă invită cineva diseară la un eveniment monden, şi va fi un prilej să reactualizaţi vechile relaţii şi totodată să vedeţi cu cine vă mai puteţi asocia pe viitor.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O să trebuiască să insistaţi mai mult ca să luaţi o semnătură, să vi se aprobe o învoire sau să beneficiaţi de nişte facilităţi – şefii par inflexibili.


Horoscop 2017 VĂRSĂTOR – Poate vă găsiţi cumpărător pentru locuinţa, ori pentru maşină pe care le-aţi pus în vânzare şi o să aveţi de lucru cu actele, cu banca, e de umblat peste tot.
Horoscop 2017 PEŞTI – Poate-abia acum vi se dau acei bani pentru ce-aţi muncit cândva şi o să aveţi de cheltuială, să daţi şi o fugă în week-end pe undeva, la relax.