Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Noiembrie 2015

Gemenii au parte de o reusita pe plan profesional, iar Scorpionii primesc bani.Se pot intampla lucruri importante, sa semnam acte, sa facem o achizitie de valoare, sa luam o decizie serioasa cu privire la relatia de cuplu, si sa ne bucuram de ce-am realizat pana acum.Vibratia zilei este 11, numar maestru si o sa avem inspiratie, o sa stim ce alegeri sa facem.
Horoscop 2015 BERBEC -Se rezolva o problema cu banca, luati un credit, stingeti un altul, scoateti, puneti niste bani, ca sa le fiti de ajutor alor vostri, copiilor. Poate va luati cateva zile libere sa va-ngrijiti de sanatate, sa dormiti mai mult, sa va odihniti, sa va refaceti fortele.

Horoscop 2015 TAUR -Poate semnati un contract de munca, primiti OK-ul din strainatate, ca sa lucrati ori sa aprofundati niste studii si o sa stiti in ce directie mergeti. O s-ajungeti la o intelegere cu partenerul de cuplu si lasati in urma lucrurile care au daunat relatiei voastre.
Horoscop 2015 GEMENI -O reusita in plan profesional, poate vi se mareste salariul, luati o prima, vi se dau bonuri valorice, masina la scara, abonament la o sala de sport. Poate aflati care a fost cauza unei dureri,va parvine buletinul de analize medicale si vi se recomanda niste medicamente.
Horoscop 2015 RAC -Poate asistati la o cununie civila sau e ziua cuiva de nastere pare sa fie ceva festiv si care sa v-aduca la masa cu numerosi cunoscuti si necunoscuti. E momentul sa va faceti planuri de casatorie, de adus pe lume un copil si de implinit niste visuri.
Horoscop 2015 LEU -V-ati putea cumpara diverse lucruri pentru casa, in rate si sa ramaneti cu banii in buzunar, sa aveti pentru cheltuielile zilnice, sa nu cereti nimanui bani cu imprumut. Poate incepeti un tratament care sa va vindece, sa va dea un tonus mai bun si poate sa va pregateasca pentru postura de parinti.
Horoscop 2015 FECIOARA -Poate vi s-au semnat niste acte si aveti dreptul sa profesati, sa luati un salariu mai bun, sa va mutati in casa noua, chiar si cu chirie. Sfera intelectuala e stralucitoare si o sa treceti cu bine de examene, interviuri, o sa obtineti un alt statut.

Horoscop 2015 BALANTA -O suma de bani care poate fi doar inceputul unor castiguri care vor veni lunar ca ati stiut ce alegeri sa faceti ca sa va asigurati banii pentru un trai decent. Poate semnati un act de vinzare-cumparare si o sa fie ceva alergatura pina intrati in posesia lui dar o sa-ncepeti o viata noua.
Horoscop 2015 SCORPION -Noutati, vi se aproba o cerere, vi se acorda o suma de bani care v-ar salva dintr-o situatie delicata si o sa fiti mult mai degajati. Se regleaza o chestiune contractuala si o sa va luati banii care erau trecuti in acte si or sa vi se respecte si celelalte dorinte.
Horoscop 2015 SAGETATOR -O sa va eliberati de niste griji,referitoare la bani si o sa luati tot ce v-ati propus pentru casa si ai vostri, fara sa mai recurgeti la vreun imprumut. E posibil sa luati o decizie referitoare la relatia de cuplu si sa faceti tot ce va sta in putinta sa fiti impreuna cu omul drag.
Horoscop 2015 CAPRICORN -Poate va combinati cu niste oameni de afaceri care mizeaza pe un proiect care o sa va aduca bani si ceva de lucru si in continuare, pe cat posibil. Sunt niste oameni care vor sa faca parte din universul vostru si pe care-o sa-i acceptati, ca aveti niste lucruri in comun.
Horoscop 2015 VARSATOR -O sa va bucurati de o iesire in lume, poate vizionati un film, ajungeti la o piesa de teatru, la o expozitie sau e vreun eveniment monden. Or sa apara si banii pentru care ati facut demersuri in forta acum vreo luna si ceva si o s aveti de cheltuiala.
Horoscop 2015 PESTI -Foarte posibila confirmare de la drum, se-anunta cineva in vizita sau poate va convinge sa va duceti voi in plimbare, intr-un week-end, daca nu pentru mai multe zile. Relatia voastra de cuplu devine din ce in ce mai stabila si se poate, pana la sfarsitul anului viitor sa va casatoriti.

Sursa: http://stirileprotv.ro