Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Martie 2016

Horoscop zilnic, 11 martie 2016. Sagatatorii rastoarna pusculita, Berbecii iau decizii importante in viata de cuplu. Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa avem din ce incropi o stare buna, o sa gasim resurse interioare de emotii constructive cu care sa lucram de zor la visul nostru – ca fiecare dintre noi ne dorim ceva cu ardoare.
Vibratia zilei este 11, numar maestru si visul nostru o sa prinda viata.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va lamuriti daca persoana care va face curte e pe lungimea voastra de unda sau e doar un foc de paie. Poate veti face cunostinta cu cineva care vorbeste, se comporta asa cum ati visat si o sa cultivati relatia, o sa ocazionati diverse intalniri.
Horoscop 2016 TAUR – Poate plecati intr-o vacanta sa revedeti niste buni prieteni, pot fi si ceva rude cu care vreti sa schimbati o vorba, un sentiment. O s-aveti parte de anturaj pe masura voastra, oameni creativi, tineri, indiferent de varsta, c-au spirit tanar si o sa dati dovada de inspiratie, o sa fiti in efervescenta creativa.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va parvina si acea semnatura fara de care nu va puteati angaja sau sa treceti la urmatorul nivel de studiu. Se-ntampla ceva festiv si o sa fiti si voi de fata, poate puneti umarul la pregatiri, tineti vreun discurs, o fi si o gala de premiere poate v-alegeti si voi cu o recompensa.
Horoscop 2016 RAC – Cineva aflat la mare distanta va contacteaza intr-o retea de socializare sa pastrati relatia la cald, c-o sa vina si momentul vostru – sa fiti impreuna. Va pot reusi acele lucruri pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si iata ca a meritat efortul, veti trece in alta liga.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa-ntalniti in cercul vostru de cunoscuti o persoana care sa va atraga atentia, sa-l aiba pe vino-ncoa si sa fie o chimie, sa iasa ceva. V-asteapta niste prieteni prin alt oras, vreo statiune turistica si o sa dati zor sa va terminati treburile de pe-aici s-o porniti intr-acolo.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate va prezentati la o preselectie, ca sa obtineti un job sau ca sa fiti acceptati intr-o grupa de oameni talentati, artisti, sportivi ori de alt gen. Se poate sa fiti propusi pentru un titlu, sa ocupati o functie pentru care aveti pregatirea necesara, si asta e un an in care culegeti roadele.

Horoscop 2016 BALANTA – Apare cineva care vrea sa faceti echipa, sa plecati intr-o excursie, sa va bucurati de timpul liber comun. O sa reglati o situatie scriptica si o sa puteti incepe lucrul de luni, poate fi vorba si despre o colaborare, cert e ca se-aduna bani la bugetul familiei.
Horoscop 2016 SCORPION – Pareti mult mai atasati de fiinta iubita, poate se re-scrie povestea voastra de dragoste desi puteti fi impreuna de…zeci de ani. O sa faceti iarasi probabil-cumparaturi pentru casa, poate inlocuiti o aparatura care s-a defectat sau nu mai e de actualitate, s-o fi demodat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Rasturnati pusculita, sa aveti de buzunar daca ai vostri vor sa iesiti pe undeva maine, poimaine, chiar si azi. E posibil sa vina cu o oferta de lucru un angajator si sa va lasati curtati, pana luni macar, s-aveti timp sa va faceti si voi niste socoteli – sa vedeti incotro.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Sunteti pe punctul de a legaliza o relatie, de parteneriat – poate fi de afaceri sau de viata personala, si va casatoriti Poate va duceti sa vizionati o casa, mai multe, sa alegeti una in care sa va mutati, sau sa amenajati sediul unei firme in care o sa va desfasurati activitatea.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va duceti la ziua cuiva de nastere sau sarbatoriti altceva, o logodna, o casatorie civila si o sa fie o atmosfera vesela.V-au ramas o serie de lucruri de rezolvat, atat la serviciu, cat si acasa, in familie si o sa va puteti organiza in asa fel incat sa va mai ramana timp si pentru o plimbare.
Horoscop 2016 PESTI – O sa reglati din mers relatia cu partenerul de cuplu si puteti ajunge si la casatorie daca totul merge bine. Va intra bani si dupa toate probabilitatile or sa si iasa, c-aveti de platit facturi si diverse alte costuri suplimentare, dar cam asa e in perioada asta.


Horoscop Azi 11 Martie 2016