Horoscop Azi 11 Mai  2016 May11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Mai 2016

Gemenii pot stabili data casatoriei, iar Taurii au parte de noutati in plan profesional.O sa le dam de capat situatiilor care ne-au stresat si-am fi dat orice sa le ducem odata la bun sfarsit si o sa scapam de toate greutatile care pareau ca nu se vor mai termina vreodata.Vibratia zilei este 11, numar maestru, si o sa-ntelegem de ce drumul spre succes a fost atat de intortocheat..

Horoscop 2016 BERBEC – S-ar putea sa se-ncheie un contract si sa fiti intrebati daca ati vrea sa-l prelungiti si daca da – ganditi-va ce-ar fi mai bine pentru voi. Ati putea face rost de niste bani in plus daca incepeti o colaborare sau e posibil sa vindeti ceva care v-ar aduce niste bani in cont.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va dati intalnire cu niste prieteni care vor sa va scoata-n lume, sa va duceti intr-o excursie, vineri, sambata. Posibile noutati in plan profesional – vi se da ceva nou de lucru, o sa descoperiti o varianta de succes, chiar, se si anunta o frumoasa perspectiva in cariera.

Horoscop 2016 GEMENI – Intalnire de suflet si o sa faceti promisiuni, juraminte care va pot duce pana la casatorie, fie ea si la anul. O sa revizuiti, probabil, un contract, ca sa va protejati mai mult decat inainte, c-oti fi ramas descoperiti in anumite privinte si nu vreti sa repetati greseala.
Horoscop 2016 RAC – Poate o sa va puneti casa la punct si pentru asta veti scoate ceva bani din cont sau o sa luati diverse lucruri in rate. Le puteti cere sefilor niste inlesniri, o suma de bani in plus la salariu sau o schimbare a programului de lucru, ori poate sa treceti pe alt post.

Horoscop 2016 LEU – O invitatie in oras, poate e un spectacol, un targ, o expozitie, si o sa va prinda bine iesirea in oras. Vi se poate aproba un credit bancar sau cereti o refinantare, aveti nevoie de un ajutor financiar sa va puteti descurca in perioada asta.
Horoscop 2016 FECIOARA – Va puteti aranja o plecare in strainatate si alegeti varianta de transport si hotelul la care sa va cazati, asta daca veti sta la prieteni. O sa primiti un raspuns de la scoala sau din biroul sefului si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare, sa va puteti atinge obiectivele.

Horoscop 2016 BALANTA – Dac-ati tot amanat mersul la un consult medical, poate ar fi bine sa nu exagerati si va duceti totusi – poate luati un tratament si gata. Poate faceti un bilant financiar sa vedeti cum stati cu economiile ca sa plecati in week-end pe undeva, sa va distrati impreuna cu prietenii.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa va schimbati parerea – in bine – despre cineva care v-o fi gresit la un moment dat si-acum se pot indrepta lucrurile. O sa reglati o situatie contractuala, va puneti de acord cu partenerii de afaceri in toate privintele si lucrurile or sa mearga bine, o sa vedeti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate luati legatura cu rudele de prin imprejurimi si o sa va dati intalnire la ei sau la voi acasa in weekend. Poate aveti ganduri mari cu locuinta, pe care vreti s-o schimbati, sa o renovati, poate amenajati spatiul din jurul casei si o sa va descurcati frumos.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E cineva care vrea sa va ceara iertare, sa va dea niste explicatii pentru ce s-a-ntamplat acum ceva timp. E posibil sa plecati acolo unde-ati vrut s-ajungeti pe la inceputul anului sau acum vreun an de zile si o sa scoateti din banii pusi deoparte ca sa va descurcati.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate dati o raita pe la magazine sa luati divese lucruri pentru casa si in special pentru copii. O sa v-apucati de amenajari interioare, exterioare, poate-ati asteptat sa se faca frumos afara si sa strangeti si banii de care-aveati nevoie pentru asa ceva.
Horoscop 2016 PESTI – Poate primiti o oferta pentru masina ca s-o schimbati si o sa va luati alta la mana a doua, daca pentru una nou nouta n-aveti bani. Poate v-apucati de o activitate care sa va scape de stres, de plictiseala, sa va revigorati, chiar e momentul sa va reinventati, sa stiti.
Horoscop Azi 11 Mai 2016